GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 322

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
322/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim alamadığımız Arda'yı beleşbahce hiç alamaz hayal görüyor hepsi Terim'de Mayıs'tan sonra en geç sözleşme imzalar bizle adamın bir konuşmasıyla federasyon baskanı yapanlarıda sallamayın

Loveforfootball ‏@Loveforfootball 1m

Olcay Şahan: ''Galatasaray gibi Trömsö'ye yenilmeyeceğiz''

eee büyük konusmayacaksin sif rakibine laf yetistireyim diye :) bide adamlar bu sefer adam akili cim sahada oynadilar maci. bizimkisi patates tarlasiydi resmen. hic unutmam o sahayi. hayatimda o saha gibi bir saha ne görmüsdüm nede gördüm simdiye kadar yemin ediyorum .
Patates tarlası iyimser bir benzetme olmuş.

Patates tarlasına bir de sel basmış gibi düşün.Ümit Karan'a faul yaptıklarında yüzerek ayağa kalkıyordu.

Ah ah başlayacam böyle işe ya.Bir yandan federasyon muhabbeti.İstediğimiz oyuncular gelmiyor.Ne olacak bu halimiz ya.Lan adamlar şike yapıyor onların çektiği kadar eziyeti bizde çekiyoruz.

Genel cevap yazıyorum arkadaslar; 3 işadamı Arda Turan bonservis bedeli olan 19 milyon € yu ödüyor Yazan adamın 12.000 takipçisi var

O sözde 3 iş adamı öncelikle Arda'nın bonservis bedelini tam olarak öğrenseymiş keşke

bir de 12 bin takipçisi varmış

içlerinden biri de akıl etmemiş mi

iyi de bu adamın bonservis bedeli 24 milyon demeyi

Bu iş uzun süreli beyler. Geçsin herkes. Mayıs ayında yeni hocamızı düşünür tartışırız. Gerets büyük ihtimal gelebilir.

Buyrun :

"Türkiye Futbol Federasyonu’nda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Konu Milli Takım olunca başka bir şeyin önemi kalmıyor. Türk insanı Türk futbolu çevresinde birleşecektir. Kulübümün de anlayışıyla bu görev bizim için kaçınılmaz oldu. Eğer herkes birlikte olmazsa ne ben ne de bir başkası hiçbir şey yapamayız. Her fert bize yardımcı olacak. Herkesin emeğiyle istediğimiz yere ulaşacağız. Mayıs ayına kadar süratli bir şekilde görev dağılımı yaparak işe başlayacağız. Çalışma konusunda sıkıntımız yok. Bir anca önce teşhisi koyup tedaviye başlamak istiyoruz."

Fatih Terim.

130822terim_imza.hlarge.jpg

Oha hoca ciddi ciddi gidiyo TFF başkanı olacak bu gelecek senelerde bizim için iyi ama bu sene hocadan hayır beklemeyin kafası hep orada olacaktır yaptılar yapacaklarını adiler

kim kimin için ardaya bonservis bedeli veriyormuş ya şerefsizlere filan gitmez arda hoca bu kadar onu isterken..ayrıca bana neden kimse cevap vermiyor lan forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt