GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 324

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
324/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Arda'nın boynuna fener atkısı asmak istediler elinin tersiyle itti. Ne Fener'e gitmesi. Adam atleticoda bile biz galatasaray taraftarıyız diyor. Real maçında takımı ziyaret edip biz kazanacaz diyen bir adam. Gitmez Fener'e rahat olun.

Ayrıca fatih hoca kalan 4 milli maçla birlikte yeni oluşumda danışman olarak görev yapacak 1 senelik. Sistemi kuracak çünkü bu tüp beyinli kuşlarda o bilgi ve beceri yok.

Ulan hani Terim sadece 4 maçlığına gelmişti.Şu 1 yıllık anlaşmada neyin nesi? Yine ne dümenler dönüyor,akıl sır erdirmek mümkün değil şu şerefsizlerin işine.

her iki tarafin patron o artik, birde isin bu tarafindan bakmak lazim.

istedigi gibi is ceviremezler artik oda kötü degil.

simdi en kisa zamanda o yabanci kurali da degisir, demedi demeyin.

Hoca Demiörenle bugun bu goruntuleri yaşadıysa Arda da fenere gidebilir.Hoca siyasi baskı yedi dersenizde Ardanın yemeyecegi ne malum.Rte ve yandaşları acun falan yapabilir baskı.

ailesinden yigecig baskinin yaninda veya Galatasaray taraftarindan yigeci baskinin yaninda af edersinde hic bir sey bu böceklerin baskisi. gitmeeeez.

Zaten bende bir buna sığınıyorum. Şuan görünen eğer onun göremediği birşey varsa da söylediğimiz gibi oluşacak baskı vs bizden kopma gelmesi ve sonrasında Milli Takım.

Merak etme. Tartistigimiz isim Fatih Terim. Ölse de bize zarar verecegine inanmiyorum.

Dedigim gibi, zarar verdigine inandigi anda ayrilir zaten. Ayrilmadigina göre de simdilik bir sorun yok.

Ha ayrilacak olursa da Galatasaray en iyilerinden birini getirecek güce sahiptir artik.

Uzun vade diyor sistem diyor. Sen ne bekliyorsun sorabilir miyim ?

1 yıl yeni bir yönetim tarzı oluşturmak için yeterli bir süre. 1 sene içinde sistem oturtulur (futbol dizilişinden bahsetmiyorum, altyapı,oyuncu yetiştirme, vs.dir kasıt), sonra sistemi yürütecek kişileri buraya monte eder ve 1 yılın sonunda milli takımı bırakır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt