GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 326

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
326/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur, Gümüşdağ ile günler önce görüştü. Açıklamasını daha bugün yaptı o da açıklama değil. Maalesef. Ben hocama inanıyorum konu bu değil. Konu yıpranacak ve bu süre sonunda bizden kopartılacak. Hocak kafasını veremeyecek. Zarar göreceğiz. İçerideki akbabalarda (bizim camia içindeki) bunu fırsat bilirler diyorum.

Bunlari düsünecek ve hesaplayacak kadar akilli ve tecrübeli bir adam Terim. Vardir bir düsüncesi.

Yarini bekleyelim bakalim. Aciklamalarini bir dinleyelim.

Diyorum ya, giden de gider valla. Galatasaray bundan sonra kücülmez. Yine iddiali bir isim gelir.

Fatih Terim'den sonra Arda da olursa şaşırmam.

Hadi onlar bir plan yaptı ve uyguluyorlar da Galatasaray'ın kendi öz evlatları niye buna göz yumuyor anlam veremiyorum.Bugün hoca yeterince kırdı beni,Arda da yaparsa üzülürüm ama ''Aslolan Galatasaraydır''

Bende detayli bir basin toplantisi bekliyordum, ama bitsin de gideyim modundaydi Terim. Onun da morali bozuk.

Yarin aciklar herseyi. Gidecek olsa giderdi zaten. Fatih Terim´den baska kime güvenebiliriz ki? Bizi üzmez

Hoca'ya güvenimiz sonsuzda söz konusu Milli Takım olunca çok hassas davranıyor.Bu konuda belki de en büyük zaafı bu.Kötü yanı da bunu aleyhimize kullanmaları.Neyse minimum zararla atlatırız inşAllah şu 4 maçı.

Bunlari düsünecek ve hesaplayacak kadar akilli ve tecrübeli bir adam Terim. Vardir bir düsüncesi.

Diyorum ya, giden de gider valla. Galatasaray bundan sonra kücülmez. Yine iddiali bir isim gelir.

Ama gecikme hatta duraklama yaşarız. Zor bir süreç olur. Beni Galatasaray'ın menfaati ilgilendiriyor. Yahu şu Bülent Tulun neden hala orada ya neden mesela.

Yok be abicim gitmez gitse giderdi zaten milletin hayalgücü geniş uydurup duruyorlar

ulan bu fenere kim gider ne isi var ardanin atletico desen adamlar kendileri CLde oynayacak.

GS gelirse dreamteam olacak birakin bonservisini 15 milyon verseler senelik belki.

sacmaliga bak hayret birde inananlar var.

Yaa Kamil kardeş tartışmanıza müdahil olmak istemem ama forumun eski sürümündeki tavrın,mesajların gayet ılımlıydı.Forum değişti,sende değiştin bee bilader. :asd:

Abicim bak bişey söylüyorlar kesin doğruymuş gibi triplere giriyorlar aksini söyleyince biz ergen onlar zeka küpü oluyor ben ona hiçbirşey demedim kendi çıkardı tartışmayı ne yapayım ben

Bence çok fazla abartıyorsunuz, Terim'e 3-4 yıllık sözleşme ile gelmelerinin altında başka şeyler olabilir ama bu süreci kulüp olarak iyi yönettiğimizi düşünüyorum.

1 sene anlaşma yapılması normal ve Aysal ne kadar da uzun süreli planlarımız var desede sene sonu istenmeyen bir başarısızlıkta Terim ile yolları ayırabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt