Sergen arda eziklere gidiyor heralde.Ardadan tırstıgım için değil söylediği sözleri yiyecek olması beni cok üzüyor
kaynak
Sergen arda eziklere gidiyor heralde.Ardadan tırstıgım için değil söylediği sözleri yiyecek olması beni cok üzüyor
Onur, Gümüşdağ ile günler önce görüştü. Açıklamasını daha bugün yaptı o da açıklama değil. Maalesef. Ben hocama inanıyorum konu bu değil. Konu yıpranacak ve bu süre sonunda bizden kopartılacak. Hocak kafasını veremeyecek. Zarar göreceğiz. İçerideki akbabalarda (bizim camia içindeki) bunu fırsat bilirler diyorum.
Bende detayli bir basin toplantisi bekliyordum, ama bitsin de gideyim modundaydi Terim. Onun da morali bozuk.
Yarin aciklar herseyi. Gidecek olsa giderdi zaten. Fatih Terim´den baska kime güvenebiliriz ki? Bizi üzmez
Bunlari düsünecek ve hesaplayacak kadar akilli ve tecrübeli bir adam Terim. Vardir bir düsüncesi.
Yarini bekleyelim bakalim. Aciklamalarini bir dinleyelim.
Diyorum ya, giden de gider valla. Galatasaray bundan sonra kücülmez. Yine iddiali bir isim gelir.
Ulan Arda haberini habertürk maraton falan da girdi.
Bunlari düsünecek ve hesaplayacak kadar akilli ve tecrübeli bir adam Terim. Vardir bir düsüncesi.
Yarini bekleyelim bakalim. Aciklamalarini bir dinleyelim.
Diyorum ya, giden de gider valla. Galatasaray bundan sonra kücülmez. Yine iddiali bir isim gelir.
kaynak
T
Tamam abisi sen şimdi arabanı sürerken bişeyler düşünüp zırvala terim bizde kalınca ben sen ve senin gibilere kapağı takıcam rahat ol

Twitter da haberler artıyor.Takipci sayıları yüksek adamlar yazıyor
Twitter da haberler artıyor.Takipci sayıları yüksek adamlar yazıyor
T
Tamam abisi sen şimdi arabanı sürerken bişeyler düşünüp zırvala terim bizde kalınca ben sen ve senin gibilere kapağı takıcam rahat ol
yok fenerli biri paylamıs.Baya takipçisi var adamın.12.000 az değil
RevolutionFB @revolutionfbcom46 dk
Genel cevap yazıyorum arkadaslar; 3 işadamı Arda Turan bonservis bedeli olan 19 milyon € yu ödüyor
Yaa Kamil kardeş tartışmanıza müdahil olmak istemem ama forumun eski sürümündeki tavrın,mesajların gayet ılımlıydı.Forum değişti,sende değiştin bee bilader.![]()