Cemal Köroğlu
Aslan Üye
Adamların artık nasıl içinde kadıysa o 96-2000 dönemi şimdi yine aynısını yaşamamak için tff başkanlığını hocaya önermişler yeter ki bu adam yuvasından ayrı kalsın böyle adilik görmedim ben
Ergensin geçtim. Yaşıtlarınla takıl.
1 yıl yeni bir yönetim tarzı oluşturmak için yeterli bir süre. 1 sene içinde sistem oturtulur (futbol dizilişinden bahsetmiyorum, altyapı,oyuncu yetiştirme, vs.dir kasıt), sonra sistemi yürütecek kişileri buraya monte eder ve 1 yılın sonunda milli takımı bırakır.
Saçmalama.
Fenerbahçe elendi.
Ve asla 1. Torbaya giremez. Puanlar yetmiyor.
Ulan hani Terim sadece 4 maçlığına gelmişti.Şu 1 yıllık anlaşmada neyin nesi? Yine ne dümenler dönüyor,akıl sır erdirmek mümkün değil şu şerefsizlerin işine.
Tamam aynştayn ayrıca senın gibi çok bilmiş ukala bozuntusu olmaktan iyidir
Resmi sitedeki aciklamamizda hersey yaziyor zaten. Bu kadar panik olmaya gerek yok.
4 mac + projeler icin danismanlik. (Mayis ayina kadar)
Topu topuna 2 kere milli kampina gidecek Terim.
Birsey olursa da kendi aciklar zaten.
Söz konusu ülke Türkiye ise gerçek dışı bunlar.
Resmi sitedeki aciklamamizda hersey yaziyor zaten. Bu kadar panik olmaya gerek yok.
4 mac + projeler icin danismanlik. (Mayis ayina kadar)
Topu topuna 2 kere milli kampina gidecek Terim.
Birsey olursa da kendi aciklar zaten.
arda,bruma gelir.canlanır herkes.
Sende haklısın.Psikolojimiz bozuldu.Yoksa fenerin arsenali eleme ihtimalinden şu saatte söz etmek ancak bunu gösterir.Ve o torba işi fenerin keyfine göre olmuyor
Saçmalama.
Fenerbahçe elendi.
Ve asla 1. Torbaya giremez. Puanlar yetmiyor.
arda,bruma gelir.canlanır herkes.
Yine de anlaşmamız sadece 4 maç üzerinedir denseydi içimiz daha rahat ederdi. Bunların entrikalarından,daleverelerinden her halta evhamlanır olduk.
Hakaret etme ergen. Uza dedim git akranlarına oyna eğlen.
Sergen arda eziklere gidiyor heralde.Ardadan tırstıgım için değil söylediği sözleri yiyecek olması beni cok üzüyor