GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 325

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
325/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların artık nasıl içinde kadıysa o 96-2000 dönemi şimdi yine aynısını yaşamamak için tff başkanlığını hocaya önermişler yeter ki bu adam yuvasından ayrı kalsın böyle adilik görmedim ben

kimse kusura bakmasın fatih hoca sezon sonu milli takımın başına geçer kendiside biliyor şampiyon olamazsa gideceğini çünkü hocanın arkasında duranları yediler ali dürüst ve abdurahhim albayrakı bülent tulun denen adam başkanı oynatıyor bir başarısızlıkta yollayacaklar hocayı ve daha öncede bületn tulunun getirdiği erik gerets gelecek bunu bir kenara not ediniz

Ulan hani Terim sadece 4 maçlığına gelmişti.Şu 1 yıllık anlaşmada neyin nesi? Yine ne dümenler dönüyor,akıl sır erdirmek mümkün değil şu şerefsizlerin işine.

Resmi sitedeki aciklamamizda hersey yaziyor zaten. Bu kadar panik olmaya gerek yok.

4 mac + projeler icin danismanlik. (Mayis ayina kadar)

Topu topuna 2 kere milli kampina gidecek Terim.

Birsey olursa da kendi aciklar zaten.

Resmi sitedeki aciklamamizda hersey yaziyor zaten. Bu kadar panik olmaya gerek yok.

Yine de anlaşmamız sadece 4 maç üzerinedir denseydi içimiz daha rahat ederdi. Bunların entrikalarından,daleverelerinden her halta evhamlanır olduk.

Onur, Gümüşdağ ile günler önce görüştü. Açıklamasını daha bugün yaptı o da açıklama değil. Maalesef. Ben hocama inanıyorum konu bu değil. Konu yıpranacak ve bu süre sonunda bizden kopartılacak. Hocak kafasını veremeyecek. Zarar göreceğiz. İçerideki akbabalarda (bizim camia içindeki) bunu fırsat bilirler diyorum.

Milli Takım'ı,Tüpçü bile senin kadar düşünmüyor Hoca.Hassasiyetine saygımız sonsuz lakin altında çalışacağın adamlar karaktersiz.Sitemimiz buna.Keşke baştan tavır koysaydın.

baktilarki önümüzü kestikce dahada güclendik, e bizde faydalanalim dediler.

bence bundan sonra fenerasyonculukta bitmistir ve yabanci kuralida degisecek göreceksiniz.

yakin zaman karsi tarafin yönetimide gider, zaten ellerindeki 2 3 cirkef futbolcuyu

simdiden isliklamaya baslayip gönderecekler ve türk futbolu düzlüge cikar.

:):)Sende haklısın.Psikolojimiz bozuldu.Yoksa fenerin arsenali eleme ihtimalinden şu saatte söz etmek ancak bunu gösterir.Ve o torba işi fenerin keyfine göre olmuyor

Saçmalama.

Fenerbahçe elendi.

Ve asla 1. Torbaya giremez. Puanlar yetmiyor.

Bazı arkadaşlar yapılan ironiyi anlamamış anlaşılan.

Hele bu Duman denen arkadaş torbalardan bahsedince dayanamadım.Bir hafta sonra CAS bunlara kastırınca neye uğradıklarını şaşıracaklar.Ne torbası?

Duman kardeş sen de biraz terbiyeli konuş.Saçmalama falan?Ne Ayak?

Yine de anlaşmamız sadece 4 maç üzerinedir denseydi içimiz daha rahat ederdi. Bunların entrikalarından,daleverelerinden her halta evhamlanır olduk.

Bende detayli bir basin toplantisi bekliyordum, ama bitsin de gideyim modundaydi Terim. Onun da morali bozuk.

Yarin aciklar herseyi. Gidecek olsa giderdi zaten. Fatih Terim´den baska kime güvenebiliriz ki? Bizi üzmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt