GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 340

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974K
Sayfa
340/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buca'dan Ömer Kahveci'yi 2m € + Eray'ı bir sene (belirli sayıda maçta oynama garantisi ile) kiralama karşılığında alalım. Yedek kaleci sıkıntısı çekmeyiz ve Eray'a da tercübe kazandırmış oluruz.

Merhaba arkadaşlar bu benim ilk mesajım aranıza yeni katıldım, hayırlı uğurlu olması dileğiyle inş.

Fatih hoca meseleleriyle uğraşırken transfer gündeminden çok uzak kaldık,bu sezon başı gerçekten işler hiç iyi başlamadı, Elmander'de artık gitti, onun yerine alınacak Bruno'yu hangi adamı keserek takıma yerleştireceğiz,bence bu sene Arda transferi olmazsa olmazımızdı.

GStvdeki kızların biri orasını burasını açar, diğeri futbolcularımıza hakaret eder. Bir tane de yılışık bir çocuk var tip tip hareketler yapıyor. Kim ilgileniyor arkadasım bu kanalla? Birşeyler yazıcam da şimdi neyse.

Ne olmuş renkdaş ne yapmışlar yine?

BSVJLEtIcAAUxkM.jpg

Bugün patlak veren skandal bu.Hanım kızımız GS TV'de çalışıyor,Arda'nın eski sevgilisi.

Daha öncede stajyer diye Twitter'da göğüsleriyle ünlenmiş biriyi kanala almışlardı.Resmen gereksiz bir kanal zararı daha fazla.

Merhaba arkadaşlar bu benim ilk mesajım aranıza yeni katıldım, hayırlı uğurlu olması dileğiyle inş.

Fatih hoca meseleleriyle uğraşırken transfer gündeminden çok uzak kaldık,bu sezon başı gerçekten işler hiç iyi başlamadı, Elmander'de artık gitti, onun yerine alınacak Bruno'yu hangi adamı keserek takıma yerleştireceğiz,bence bu sene Arda transferi olmazsa olmazımızdı.

Geçen bende aynını dedim renktaş "fener haybiye aldı nereye yerleştirecek" diye ama dinleyen çıkmadı. Kısmet işte.

BSVJLEtIcAAUxkM.jpg

Bugün patlak veren skandal bu.Hanım kızımız GS TV'de çalışıyor,Arda'nın eski sevgilisi.

Daha öncede stajyer diye Twitter'da göğüsleriyle ünlenmiş biriyi kanala almışlardı.Resmen gereksiz bir kanal zararı daha fazla.

Vallahi Nazliya katilmamakta elde degil renkdaslar iyi etmis .. ama bu olaylar taaaaaaa nezamanin .. ozaman gorende bu forumda herkez futbolcularin arkasindan yasin okuyor zanneder .. Birak kufur bassin bize ne

BSVJLEtIcAAUxkM.jpg

Rezillik ya, bunlar işe alınırken hiç mi araştırılmıyor, bugün en basitinden bir fabrikaya bile girerken adamın 7 sülalesini araştırıyorlar,bence suç bunlarda değil GS TV'nin genel müdürü kimse ondan soracaksın bunların hesabını, bir de kız ve eğitimli olacak şu ağzının bozukluğuna bakar mısınız terbiyesiz.

Vallahi Nazliya katilmamakta elde degil renkdaslar iyi etmis .. ama bu olaylar taaaaaaa nezamanin .. ozaman gorende bu forumda herkez futbolcularin arkasindan yasin okuyor zanneder .. Birak kufur bassin bize ne

Sen,ben ederiz da görevli biri bu tweetleri silmeliydi en azından.Bu kadar amatör olabilir mi bir insan?

Ayrıca kusura bakmayın ama Sabri üzerinden komiklikler,şakalar yapacak kadar alt seviyede zekası olan bir insanın çoktan işsiz kalması lazım.Küfür ve tepki ayrı bir şeydir ancak bir insan bu kadar salak olamaz.

He çok komik,öldük o Sabri şakasına mesela,rezillik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt