GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 341

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974K
Sayfa
341/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç yerde yazıyor Muhammed Demir ama ne derece doğrudur acaba?

Sercan gibi kendini salacak çocuğa benzemiyor açıkçası umarım gelir ve faydalı olur.. Raul'e de benzetiyorum tipini bi 7 numara fena olmaz hani :)

Bak bak yazdiklarim calistigim kurumu baglamam yzmis bide .

Ulan tum galatasaraylilar senin feristahini sevsin .

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Türk futbolunu Fatih Terim´e emanet etsinler, Galatasaray da onu futboldan sorumlu yönetici yapsin.

Altina da sececegi saglam bir TD getirsinler. Onun disinda herseye yetismesi imkansiz acikcasi.

Gece, gündüz, öglen calisirim demekle olmaz bu is. Cünkü Fatih Terim bir kere girdi, bi daha da cikamaz ordan basarisiz olana kadar.

Hem de her ne olursa olsun Galatasaray kurumunda çalışan bir kimse taraftar gibi davranamaz tabi bu sosyla medya önünde,sonuçta kimseye malzeme vermememiz gerektiğini düşünüyorum.

Ardadan sogudum lan , ozamanlar sevgilisiydi . Nasil bisey demezsin lan hersene ani sevgili bi normal sevgili al , hatirladinizmi beyler buyuk kaptanimizin pempe formaya ettigi laflari

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Sen,ben ederiz da görevli biri bu tweetleri silmeliydi en azından.Bu kadar amatör olabilir mi bir insan?

Ayrıca kusura bakmayın ama Sabri üzerinden komiklikler,şakalar yapacak kadar alt seviyede zekası olan bir insanın çoktan işsiz kalması lazım.Küfür ve tepki ayrı bir şeydir ancak bir insan bu kadar salak olamaz.

He çok komik,öldük o Sabri şakasına mesela,rezillik.

Renkdas 2 yasindaki bebe'den tut 70 yasindaki hacilar kufur basiyor takima kotu durumlarda ..

Kadin gorevli diye agzindan bir kotu kelime cikmasin mi ... Tamam biraz ters durum ama okadarda abartilacak birsey degil ..

Sonucta bizim Hocamiz bile kanli bicakli oldugu adamin altinda goreve basliyor bence bu o kufurlerden 100000 kat daha salak bir durum

a

Türk futbolunu Fatih Terim´e emanet etsinler, Galatasaray da onu futboldan sorumlu yönetici yapsin.

Altina da sececegi saglam bir TD getirsinler. Onun disinda herseye yetismesi imkansiz acikcasi.

Gece, gündüz, öglen calisirim demekle olmaz bu is. Cünkü Fatih Terim bir kere girdi, bi daha da cikamaz ordan basarisiz olana kadar.

Şahsen Fatih Terim'in dünya kupasına kalındığı takdir de dünya kupası maçlarına gideceğini düşünüyorum hem de kesin olarak,dünden beri hangi Galatasaray tarftarıyla karşılaştıysam çok sitemkar ve kırgınlar, ligde alınacak en ufak başarısız sonuçlarda dahil, Fatih Terim hiç beklemediği tepkileri alabilir, bundan sonra çok dikkatli olması lazım.

Arda haberleri de çıkmıyor artık unutuldu herhalde hiçbir gelişme yok mu?Bi komplo teoris yapıyım bari.Ardanın eski sevgilisi tam Arda geri dönecek diye eski dosyaları gösterilip gstvden ayrılacak ardayla yüz göz olmasınlar diye.:D fitil ateşlendi böylece.

Renkdas 2 yasindaki bebe'den tut 70 yasindaki hacilar kufur basiyor takima kotu durumlarda ..

Kadin gorevli diye agzindan bir kotu kelime cikmasin mi ... Tamam biraz ters durum ama okadarda abartilacak birsey degil ..

Sonucta bizim Hocamiz bile kanli bicakli oldugu adamin altinda goreve basliyor bence bu o kufurlerden 100000 kat daha salak bir durum

Hocaya da kızgınım buna da.

Her gün bir skandal patlıyor arkadaş bıktım yemin ederim.Nasıl bir camia iyi giderken hep kendi kendini karıştırabiliyor.

tek care GSTV sunuculari :

-turk-kadini-vucudunu-tanimiyor--2709981.Jpeg
yolanthe_jpg_343833a.jpg

a

Şahsen Fatih Terim'in dünya kupasına kalındığı takdir de dünya kupası maçlarına gideceğini düşünüyorum hem de kesin olarak,dünden beri hangi Galatasaray tarftarıyla karşılaştıysam çok sitemkar ve kırgınlar, ligde alınacak en ufak başarısız sonuçlarda dahil, Fatih Terim hiç beklemediği tepkileri alabilir, bundan sonra çok dikkatli olması lazım.

Dünya kupasina kalirsak tabiki sonunu getir hoca diyecekler. Ondan iyisi mi var?

Kalamazsak da "Hoca halimiz ortada, kac sampiyona kacirdik, bize yardim et" diyecekler, Tayyip yine emredecek ve öyle gidecek.

Su anda söylenenlere asla ama asla inanmiyorum ve güvenmiyorum. Bu ülkede hersey bir emire baktigina göre, neden güvenelim?

Bir kaç yerde yazıyor Muhammed Demir ama ne derece doğrudur acaba?

Sercan gibi kendini salacak çocuğa benzemiyor açıkçası umarım gelir ve faydalı olur.. Raul'e de benzetiyorum tipini bi 7 numara fena olmaz hani :)

Raul'Den çok Morientes'e benzetiliyor ama ben şu anda bizde oyanayabilecek kapasitesi olduğunu düşünmüyorum renkdaş, bence Burak Yılmaz örneği gibi en az 25-26 sına kadar ligde pişmeli ve kendini biraz kanıtlamalı.

Aynen maç esnasında olur öyle şeyler.

Kızı tanımam etmem ama haksızlık yapmamak lazım.

Terim de küfür ediyor futbolculara üstelik Emre Çolak a ettiği küfürü herkes televizyondan gördü.

Onu da mı kovalım yani

Dünya kupasina kalirsak tabiki sonunu getir hoca diyecekler. Ondan iyisi mi var?

Kalamazsak da "Hoca halimiz ortada, kac sampiyona kacirdik, bize yardim et" diyecekler, Tayyip yine emredecek ve öyle gidecek.

Su anda söylenenlere asla ama asla inanmiyorum ve güvenmiyorum. Bu ülkede hersey bir emire baktigina göre, neden güvenelim?

Ben Ünal Aysal'ında Terim'le devam etmek istemediğini düşünüyorum,zira devam etcek olsa sözleşme hemen imzalanırdı, artık tek derdim bu sene de şampiyonluğu kazanarak şu 4. yıldızı takmak, seneye takımın başında başka bir hocayla başlayacağımızı düşünüyorum.

Aslında biraz yönetime de kızıyorum ya da hocayamı kızmalıyım bilemiyorum,seçtikleri yardımcı atrenörler özellikle Ümit Davala ligde ki kaçıncı yılı, Fatih Terim'den sonra bu takımın başına geçecek isimler olmalıydılar, gelecek vaad etmelidiler.

Sizce olası bir Terim ayrılığından sonra Şaş ve Davala ikilisi bu işi becerebilir mi?

Benim arzum keşke şu 3 yıllık periyotta arkasında Şaş ve Davala değil de, Tugay Kerimoğlu Suat Kaya olsaydı?

Ben Ünal Aysal'ında Terim'le devam etmek istemediğini düşünüyorum,zira devam etcek olsa sözleşme hemen imzalanırdı, artık tek derdim bu sene de şampiyonluğu kazanarak şu 4. yıldızı takmak, seneye takımın başında başka bir hocayla başlayacağımızı düşünüyorum.

Aslında biraz yönetime de kızıyorum ya da hocayamı kızmalıyım bilemiyorum,seçtikleri yardımcı atrenörler özellikle Ümit Davala ligde ki kaçıncı yılı, Fatih Terim'den sonra bu takımın başına geçecek isimler olmalıydılar, gelecek vaad etmelidiler.

Sizce olası bir Terim ayrılığından sonra Şaş ve Davala ikilisi bu işi becerebilir mi?

Benim arzum keşke şu 3 yıllık periyotta arkasında Şaş ve Davala değil de, Tugay Kerimoğlu Suat Kaya olsaydı?

Bence sorun devam edip etmeme istegi degil. Sorun baska artik.

Bir kere "Vatan bayrak icin hersey yapilir" dedi. Yarin vatan bayrak olmayacak mi? Demek ki onlar istedigi sürece sen ordasin.

Komplo teorilerine belki gerek yok ama, 4. yildizi tak, efsane ol, Türkiye´ye hizmet et demis olabilirler.

Bu aciklamalar da hep sürece yayma politikasi. Fatih Terim 4 maclik adam degil. Inan buna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt