GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 344

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974K
Sayfa
344/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Elmander'ın Norwich City'e kiralık olarak transfer olmasıyla bir yabancı oyuncu alma hakkı kazanan sarı kırımızılı takımın her an bir transfer sürprizi yapabileceğini söyledi.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın, konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan başkan Aysal, "Son dakikaya kadar bütün ihtimaller gerçekleşebilir" dedi.

Son dakikaya Bruma falan kalmaz, bırakmazlar sana son dakikada Bruma'yı.

BRUMA? SON DAKİKAYA KADAR BÜTÜN İHTİMALLER GERÇEKLEŞEBİLİR

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın
, konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan başkan Aysal, "Son dakikaya kadar bütün ihtimaller gerçekleşebilir" dedi.

LUCAS PODOLSKI? "ŞU ANA KADAR KENDİSİYLE TEMASIMIZ OLMADI"

Aysal, Arsenal'da forma giyen ancak yeterli süre bulamadığı için ayrılmak isteyen Lucas Podolski için ise "Şu ana kadar kendisiyle bir temasımız olmadı" diye konuştu.

Galatasaray, Arsenal ya da Polonya asıllı Alman oyuncunun menajeriyle önümüzdeki günlerde temas kurup kurmayacağı merak konusu.

PODOLSKI'NIN MENAJERİ SCHRAMM: "YORUM YAPMAM"

Podolski'nin menajeri Kon Schramm, bu konuda son derece temkinli bir açıklama yaptı. Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Schramm, "Gelen teklifler ya da bu konuda yazılanlarla ilgili yorum yapmam. Bu bizim prensibimizdir. Gelişmeleri kulüplerle değerlendiririz. Sonrasında gerekiyorsa resmi açıklamalar yapılır. Biz dedikodular konusunda konuşmayız. Podolski'nin Arsenal'da kalıp kalmayacağı konusunu da bir dedikodu olarak algılıyorum. Yorum yapmam" dedi.

ARSENAL, KİRALIK OLARAK VERMEYE SICAK BAKIYOR

Arsene Wenger'in çok fazla şans tanımadığı Podolski, 2014 Brezilya Futbol Şampiyonası'nda Alman Milli Takımı'nda yer almak istiyor. Bu nedenle sürekli oynaması gerekiyor. Doğrudan ve sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Podolski'ye Arsenal da yardımcı olacak. Polonya asıllı oyuncu kiralık olarak bir başka takıma bir sezonluğuna verilecek. Ücretinin yarısı da Londra kulübü tarafından ödenecek.

SCHALKE, WOLSFBURG DE İLGİLENİYOR; ANCAK GALATASARAY, ŞAMPİYONLAR LİGİ TAKIMI

Alman basınına göre Schalke 04 ve Wolsfburg futbolcuyla ilgileniyor. Schalke genel menajeri Harst Heldt'in bizzat bu transfer üzerinde durduğu iddia ediliyor. Fakat, evinde PAOK'la 1-1 berabere kalan Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimali yüksek gözükmüyor. Oysa Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan yer alacak.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELDİ; ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Podolski, hem kanatlarda, özellikle de solda, hem de forvet arkasında oynayabilme özelliği nedeniyle önceki dönemde de Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, bu transferle özel olarak ilgilenmiş, ancak başarılı oyuncu Premier Lig'e gitmişti.

İşin gerçeği ben podolski nin yeni bir BAROS olayını tekrarlatmasından korkuyorum.:(

Ne podolski nede berbatov, bana güven vermiyor..:allaalla6vr:

.

.

.

.

Podolski bu oluşumda gelmesi taraftarı değilim, Bruma bizim için şuan daha değerli, adam eksilten oyuncumuz yok sola bir şekilde çare buluyoruz ama sağda Hamit'e mahkumuz bu yüzden bizim için Bruma>>Podolski olmalı.

Belli ki Bruma serbest kalırsa alacağız yoksa 8 falan vereceğimiz yok. 18 yaşındaki futbolcuya Galatasaray'ın öyle bonservis verdiği nerede görülmüş.

bruma dısında yabancı alınmaısına karsıyım genc gelecek vaad eden adam olmadıkca tupcumuzun malum sıstemı dolayısıyla podolskı falan gerek yokk ......yerlı sol bek ısı asıl sıkıntı baltaya bısey olsa hoca sabrı yada ermanı koyar beke adam yokkk

Podolski aslinda bildigin forvet oyuncusu. Bakmayin kanat manat oynadigina. Sol ayakli, sutlari iyi diye orda oynuyor.

Safkan 3 forvet ile oynamak istiyorsak bilemem. Tercih meselesi.

____Podolski_____Drogba_______Burak

Ben böyle sistemleri pek tutmuyorum. Ben defansi da hücumu da iyi yapan takimlari seviyorum. Öyle olmaliyiz.

1239490_692555880772349_1835585275_n.jpg

sonradan kaldırmıslar deior

Belli ki Bruma serbest kalırsa alacağız yoksa 8 falan vereceğimiz yok. 18 yaşındaki futbolcuya Galatasaray'ın öyle bonservis verdiği nerede görülmüş.

Bruma CAS ı kazanıp lisansını eline alırsa gelir, alamazsa Vitinho yedekte bekliyor sanırım. Benim tahminim en fazla 250.000-300.000 € ya bir sağ kanat mutlaka gelecek. Yoksa A7 nin gözden çıkarılması, bu kadar rahat olamazdı....Bu arada, Vitinho da da Taffarel in parmağı olabilir gene..

abFmZ02aj9.jpg

Beyler bu kadro sizce milli takım için nasıl bir kadro yorumlarınızı bekliyorum.

egemen formda iken semih'ten formayı kapar bence sol ayaklı olması da bir + tabi

Bruma CAS ı kazanıp lisansını eline alırsa gelir, alamazsa Vitinho yedekte bekliyor sanırım. Benim tahminim en fazla 250.000-300.000 € ya bir sağ kanat mutlaka gelecek. Yoksa A7 nin gözden çıkarılması, bu kadar rahat olamazdı....Bu arada, Vitinho da da Taffarel in parmağı olabilir gene..

A7 ne alaka ? çöp adamdı gitti işte gözden çıkarılacak statüsünde bile değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt