GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 359

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,9K
Sayfa
359/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en anlamadığım şey.

bu kadar iyiyse niye başkası almıyor..

saydığınız isim kluplerin böyle genç oyuncu aldıkalrı senede kaç tane yahu??

real madrid-barca-psg filan. ya yıldız olmuş ya pahalı oyunculara yöneliyorlar..

ya işte diyorum ki 3-5 i geçmez bu örnekler Burak Yılmazıda Beşiktaştaki haliyle almazdın sende dimi?drogba da 20 li yaşlarda beğenilmezmiş pek...

ama bak bakalım Messi,c.ronaldo, kaptırmışlar mı? dünya yıldızı çıkarmış mıyız ya da diğer ülkerler çıkarmış mı?Porto nun avantajı var dil olsun ülke olsun G.Amerikaya yakın olduğu için tercih ediliyor..yani adam 2 sene sonra 50 ye satılcak bir adam olacak üstüne üstl

ük u20 oynayacak bedelsiz olacak eee biz göreceğiz diğerleri görmeyecek...çok zor

Örnek ararsan çok buluruz renktaş mesela en acayibi bence Kaka'yla sözleşme imzalayacak Gaziantepspor'un çelimsiz diye almaması, sonra en fazla gelecek u20 Quintero'yu Pescara'nın herkesten önce keşfedip alması. Ne kadar parayı sattıkları Pastore'nin Palermo tarafından geliştirilmesi. Napoli'nin Lavezzi-Hamsik ikilisi. Roma'nın Lamela'sı gelecek vaat ediyor.

ya işte diyorum ki 3-5 i geçmez bu örnekler Burak Yılmazıda Beşiktaştaki haliyle almazdın sende dimi?drogba da 20 li yaşlarda beğenilmezmiş pek...

ama bak bakalım Messi,c.ronaldo, kaptırmışlar mı? dünya yıldızı çıkarmış mıyız ya da diğer ülkerler çıkarmış mı?Porto nun avantajı var dil olsun ülke olsun G.Amerikaya yakın olduğu için tercih ediliyor..yani adam 2 sene sonra 50 ye satılcak bir adam olacak üstüne üstl

ük u20 oynayacak bedelsiz olacak eee biz göreceğiz diğerleri görmeyecek...çok zor

Messi Ronaldo dan dünyada birer tane var her futbolcu okadar iyi olucak diye bir şey yok. Shaqiri ye Yiğit Gökoğlana verdiğimiz bonservisi artı olarak verseydik alırdık. Almadık Bayern aldı. Bizde aldığımızdan çok almadığımız örnekler var. Gago var mesela. Drogba ve Adebayorun bize önerildiğini gösteren belgeler falan var.

Orhan'cım öyle diyorsun da biz neden battık bilmiyor musun:)?

Biz de o genç yetenekler işi için zamanında Arjantin'den tutta Romanya pazarına kadar girdik hangi biri tuttu, yani Galatasaray eskiden bunları çok yaptı ama beceremeyince çok zarar edip borçlanınca son 3 yıldan beri kariyerli oyunculara kaydı ve başarı elde ettik.

birka ismi hatırlatayım misal sana

Carrusca

Perez

Bratu

Stancu

Tamas

Berkant

Vb adamlarda alınmadan önce çok büyük yıldız adayı idiler,çok net Hatırlıyorum şu Berkant yeni Hagi diyen arkadaşlar vardı forumlarda,Beşiktaş'la çok kapışmıştık , ama sonuş hep fiyasko oldu bizde.

Misal bizde Ribery nasıl tuttuysa onlarda da Cavani öyle tuttu ben Napoli'nin başka böyle bir adam piyasaya çıkadrığını hiç duymadım.

Zaten dünya üzerinde şu gençken al yetiştir sat işin yapan 2 tane iyi takım vardır, onlar dışında hep ristir.

Bunlar Porto ve Ajax, bilmem anlatabildim mi?

Peki kabul ondan battık. Ama ben demiyorumki kadromuz baştan aşağıya genç olsun. Senin zaten 6tane çok iyi yabancın var. +4 ü gençlerle doldur diyorum.

Biz ozaman gittik hepsini çapulculardan doldurduk

Aynen her iki

Raul'Den çok Morientes'e benzetiliyor ama ben şu anda bizde oyanayabilecek kapasitesi olduğunu düşünmüyorum renkdaş, bence Burak Yılmaz örneği gibi en az 25-26 sına kadar ligde pişmeli ve kendini biraz kanıtlamalı.

tespitte de haklısın hocam fakat Sercan'da olmadı Mehmet Batdal'da olmadı ama Hakan Şükür örneği gibi ileride genç isimlere şans vermeliyiz diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri