GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 363

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,9K
Sayfa
363/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi hayirli ugurlu olsun. Gereken aciklamalar yapilmistir. Artik bi süre susar satilik tetikciler.

Fatih Terim: "Galatasaray benim yuvamdir. Taraftarimiza söz verdim, terketmek olmaz. Sözlesme önemli degil"

Transferin son günlerinde gercek nöbeti tutacagiz herhalde. Arka arkaya transferler olabilir bence.

hocaya elmander ayrıldı dendi, başkalarıda gidebilir dedi.

gelecekleri bu kez hiç konuşmadı.. bence bilerek isim vermedi?? ünal başkan bruma yı bugun telafuz ettiyse yarın bu iş biter. olumlu veya olumsuz..

Fatih Terim Hamza Hamzaoglu´nu cok tutuyor ve cok begeniyor.

Birgün Fatih Terim Galatasaray´da farkli bir göreve baslarsa (Futbolun Tek Sorumlusu/Yönetici), getirecegi adam kesinlikle Hamza Hamzaoglu´dur

Fatih Terim Hamza Hamzaoglu´nu cok tutuyor ve cok begeniyor.

Birgün Fatih Terim Galatasaray´da farkli bir göreve baslarsa (Futbolun Tek Sorumlusu/Yönetici), getirecegi adam kesinlikle Hamza Hamzaoglu´dur

onur şu anda türk teknik adamlara bakalımm..

hamza hamzaoğlu

uğur tütüneker

bunlar tam baba adamlar... uğur hocayıda ilereki yıllarda görebiliriz..

Riera, Dany ve Amrabat akla gelen isimler. Riera ve Dany'nin suanki durumda faydali olmasi zaten imkansiz, Amrabat'tan iyisini alirsak onuda tutmayalim bence.

Hocaya güveniyorum. Insallah en az ikisi gider

onur şu anda türk teknik adamlara bakalımm..

hamza hamzaoğlu

uğur tütüneker

bunlar tam baba adamlar... uğur hocayıda ilereki yıllarda görebiliriz..

Hamza Hamzaoglu gercekten büyük isler yapiyor. Akhisar´in kadrosu normal sartlarda 2. ligde orta siralara oynar. Yeminle.

Kendini kanitladigini düsünüyorum. Umarim bu sene de ligde kalmayi basarir, cünkü ayni kadro. Yine gücsüz.

Ugur Tütüneker´i bilemem. O da önemli futbolcularimizdan ama karizmasi yetmez :) Kusura bakmasin :)

riera bence yolcu. baska yabanci aklima gelmiyor acikcasi. ücreti sorun olmasza zaten cokdan yolanirdi bence.

o giderse carlinhos akar bence.

bruma belki gelir elmanderin yerine. olursa bide arda ki o cok zor bence.

transferi sonra kapatiriz.

bence bruma gelir ise; bence stratejik anlamda.

amrabatta gidebilir..

riera için arda işinde kullanabilir..

fatih hoca yine bişey söylemeden çok şey söyledi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri