GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 381

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,7K
Sayfa
381/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2013 yılındayız , takımla sürekli oynamayan oyunculardan fayda gelmez..

3 kulvar var önünde ve bu işin sakatlığı, rotasyonu, formsuzluğu da var o yüzden Rooney yedek kalabiliyor, o yüzden Shaqiri'ye yedekte olsa bile o kadar paralar veriliyor, o yüzden Xavi, İniesta varken gidip Fabregas alınıyor, şimdi o takımlarla bana biz denk değiliz deme eğer onlarla mücadele edeceksek onların arasına girebileceksek bunlar şart evet yıl 2013 ve o yüzden geniş ve kaliteli kadro şart.

Osman Altunterim ‏@altunterim 4 dk

Galatasaray, Muslera-Selçuk ve Burak'ın sözleşmelerinde iyileştirmeye gidiyor!

Melo ile bu sene antlaşmaaçıklandığpında sıkıntıyı dile getirdiğimizde değişik yorumlar almıştım.:happy::devil::cool-78:

ruqsw.jpg

ruqtu.jpg

3 kulvar var önünde ve bu işin sakatlığı, rotasyonu, formsuzluğu da var o yüzden Rooney yedek kalabiliyor, o yüzden Shaqiri'ye yedekte olsa bile o kadar paralar veriliyor, o yüzden Xavi, İniesta varken gidip Fabregas alınıyor, şimdi o takımlarla bana biz denk değiliz deme eğer onlarla mücadele edeceksek onların arasına girebileceksek bunlar şart evet yıl 2013 ve o yüzden geniş ve kaliteli kadro şart.

Hayır renkdaş onlarla denk değiliz çünkü onların bu kadar iğrenç federasyonu yok , yabancı kontenjan sıkıntısı olmasa eyvallah.

Hayır renkdaş onlarla denk değiliz çünkü onların bu kadar iğrenç federasyonu yok , yabancı kontenjan sıkıntısı olmasa eyvallah.

Haksızsın demiyorum renkdaş ama bir şekilde yolu bulunacak artık kupada ona göre Avrupa'da ona göre ligde ona göre hatta hazırlık maçında bile ona göre oynatacak hoca ama Elmander oynayacağına Bruma oynasın, 3€ hatta küsüratı ve maç başılarıda alan Riera yerine Bruma oynasın.

bruma serbest kalsa bize birakmazlar chelsea melsea pusuda.

bence böylesi daha iyi simdi bonservisi var diger takimlar yanasmaz.

bizde istiyorsak gerecekten 3 5 kurus katip alabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri