Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
Transferi kapadik gecmiş olsun...
Bunlar brumayı almayan nani'yi nasil alacak ?
Ben böyle cimri , çingene pazarlık yapan yonetim gormedim...
Ligde sampiyon olduk kombine , loca , formayı satmısız.. Ne yaptık parayı cope mi attık..
Birikmiş eski borçlar seçimden sonra buhar mı oldu?
Financial Fair-Play diye birşey var artık.
Önce Riera gibi maaşı çok olan ve oynamaları zor olan futbolcular gitmeli ve her yeni transfer riskli, çok çok iyi futbolcu da alsanız beklediğinz katkıyı sağlayamaz belki.
totti ezer aga yürek işi bu![]()
Transfer yapmak zorunda değiliz bence. Herhalde herkes Arda,Bruma,Kolarov gibi adamları ister ama sınırlamalar, istenilen paraları vs. düşününce abartmamak lazım.
İyi takımız.
magara soguk muydu kardes[media]https://www.youtube.com/watch?v=a0Zsd38GssA[/media]
Balotelliye fena geçirmiş
yahu adamlar 16 milyon verdiyse harbiden galatasaray yönetimi elinden kaçırdı diye zırvalayanlar gitsin bir hava alsın boş boş konuşmasın ha yalansa ne olacak bekliyecez ayrıca 17 verip alsak sanki çok düzgün konuşacaksınız ne istediğinizi bir bilin önce ayrıca bunun heryeri bruma olsa 8den fazla etmez ne 16 sı
Sınırlama? Ne yapıp edip Arda'yı almalıyız hem kanat akar hemde Barça maçında da gödüğümüz gibi first class bir Türk kanat oyuncumuz olur. Gerekirse 17-18 milyon gibi rakamlar ödenmeli.
Yabancı sınırlamasını kastediyorum. Bruma'yı alsan yedek olacak. 3-4 gibi rakalara alınsa eyvallah ama 8-10 gibi rakamlara alınması saçma.
Arda alınsın isteriz herhalde ama 18 milyon verecek gücümüz olmayabilir.
Bazı takımlar transfer ister, transfersiz düzelemez. Mesela 2 yıl önceki biz. Veya şimdiki Trabzon. Ama biz şu an durumda değiliz. Sol bekimiz eksik ve bir de kanat olsa iyi olur ama sol bek yabancıya takılıyor. Yani bizim transferlerimiz cidden pastanın çileği olacak durumdalar.