GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 409

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,6K
Sayfa
409/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden Muhammet Demir'i 2 senedir yazıyorum..Burak'tan çok daha potansiyelli...Drogba'nın yanında inanılmaz geliştirir kendisini...

Hem golü koklar hem takım oyununa ayak sağlar..Tekniği ve fiziği fena sayılmaz..Çok çevikti olduğunu da unutmamak lazım..Zaten sakatlıktan çıkıp ilk maçında TT Arena gibi bir stadda oyuna girdikten sonra buluştuğu her pozisyonda tehlike saçan bir oyuncu fazla denk gelmez.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HRpmKEaj9e4[/media]

alamayız

Ben Erman'ı kötü hamle olduğunu düşünmüyorum asla...Chedjou'da daha kendini göstermedi..

Sadece gereken esas gereken yerlere adam almadık o kadar.

erman fena değil ben sahsen chedjouyu beğenmem sol bek yok kanat yok yerli kalitesii arttırmadık yönetim zayıfladı hoca gitti ama en güçlü takım ve en güçlü aday bizi hala ama bu sene arayı açacağımıza yerimizde saydık

burak-lazio haberleri ciddi beyler haberiniz olsun. buraki satan sampionluguda satar bence.

arda ve bir sag kanat alinmazsa derhal sampionlugu unutalim. bide muhamed demir gibi genc bir forvet almamiz gerekiyor. drogba-umut ile sezon bitmez

Erkan Zengin gerçekten çok rahat adam eksiltebiliyor oynadığı forvetlere güvenmediği için o kadar bencil oynuyor bence içerde bekleyen Bienvenü malı değil de Drogba olsa aynı tavırları sergilemez bence Amrabat'ı beğenenler Erkan Zengin'i izleyince nasıl bir ruh haline bürünüyorlar çok merak ediyorum :D Bu adam Ambarat'tan faydalı olur her türlü.

Artik yarindan itibaren hareketlilik olur eger transfer düsünüyorsak. Yoksa bosuna konusmaya, beklemeye gerek yok.

Alt tarafi 1 kafta kaldi bizim icin.

Burak-Riera gönderip,

Arda-Bruma-solbek-Muhammet Demir alabiliyorsan ağzımı bile açmam,

Ama Burak'ı yollayıp yerli iyi oyuncu alamıyorsan o zaman tartışmaya bile gerek yok kaldı ki Burak gittimi yerli 1 tane de forvet şart Drogba-Umut'la yürümüz bu iş bütün sezon.

Erkan Zengin gerçekten çok rahat adam eksiltebiliyor oynadığı forvetlere güvenmediği için o kadar bencil oynuyor bence içerde bekleyen Bienvenü malı değil de Drogba olsa aynı tavırları sergilemez bence Amrabat'ı beğenenler Erkan Zengin'i izleyince nasıl bir ruh haline bürünüyorlar çok merak ediyorum :D Bu adam Ambarat'tan faydalı olur her türlü.

Erkan koca maç şov yapıyor ama sonuçta bir yere varamadı dün açıkçası.

Muslera

Eboue Chedjou Semih Carlinhos

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Arda

Drogba

CL'de bu kadro gerçekçi hedefler koymak adına 10 numara olur, ligde de bir bek ve stoper yerliden yana kullanılabilir.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt