GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 410

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,6K
Sayfa
410/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar ligi kadrolarının verilmesine 9 gün kalmış biz hala transfer yapacağız. Bu sene transferde kötüyüz. Bir kanat bir sol bek alırsak şampiyonlar liginde çok iş yaparız.

yinemi kanatsiz fubola kaldik bu sene, ah baskan ah futboldan anlamiyorum demisti.

gercektende anlasa ilk yapacagi sey kanata bi adam almak.

cünkü kanatsiz cekilmiyor oyun, seyir keyfi 0.

kadroyu güclendirdik bu hale getirdik 2 takviye daha alip geri yaslanip mac izleyecegiz artik demisti.

chedjouyu aldiktan sonra, tik yok.

808226_Galatasaray_SK.jpg

bu cekilde olacaksa burak satilsin yoksa intihar olur resmen. drogbanin yedegi de umutun yaninda bir yerli türk forvet daha gerekiyor. muhamed ola bilir mesela yada ayni takimdan cenk tosunada fitim.

Geçtiğimiz sezon kanatsız oynayarak ligde şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadık. Avrupa'da da birçok takım kanatsız sistemde oynuyor. Burak, Drogba ve Sneijder'in olduğu takımda tek forvet oynama lüksümüz yok. Fatih Terim çift forvet ısrarından vazgeçmeyecektir, buna kendimizi alıştırsak iyi olur.

Ayrıca başarılı olduğumuz bir sistemin neden bu kadar tartışma konusu olduğu hakkında bir fikri olan var mı? Sanırım biraz görsel şov istiyoruz, bunu yapabilecek de hiç şüphesiz kanat oyuncuları.

Siparisim geldi beyler :) Transfer beklemek hakkim degil mi simdi? :)

[attachment=3156:Gs ceket 3.png]

Ekli dosyalar

• Gs ceket 3.webp
    Gs ceket 3.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 231
hali saha futbolcusu erkan. verimligi sifir. calim yetenegi üst seviyede ama takim oyunumuzu bozar bence. drogba dalar buna bizde böyle oynarsa :)

böyle oyuncuları da hiçbir zaman anlamamışımdır. Adamın yeteneği var ama kafası rahat. Biraz kafasını kullanıp kendini geliştirse, çok iyi takımlarda oynayacakken gidip böyle takılıyorlar.

böyle oyuncuları da hiçbir zaman anlamamışımdır. Adamın yeteneği var ama kafası rahat. Biraz kafasını kullanıp kendini geliştirse, çok iyi takımlarda oynayacakken gidip böyle takılıyorlar.

erkanin son hamleri hemen hemen hepsi cöp. pas tercihleri cok gec yapior. sut tercihleri genelikle hep yanlis. calim atmasindan baska bir ise yaradigini görmedim.dedigin gibi biraz kafasini veya takim oyununu özen gösterse cok daha basarili olurdu ki ama o zamanda türkiyede degil avrupada üst seviye takimlarda oynardi galiba.

hali sahada ama türkiyede ilk cagiracagim isimdir erkan net cekilde.

sol bek veya kanata adam gibi yetenegi belli ve cl seviyesinde olan oyuncular gelmeyecekse transfere gerek yok.. mbengue falan nedir ya

erkan zengin'in nesi begeniliyor anlamiyorum cok sisirilen pazarlanmaya calisan capsiz türk futbolcusu, adamda beyin yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt