iyi giden bir şeyi bozmayacaksın değiştirmeyeceksin bu temel kural
baknz:Galatasaray yönetim Kurulu
bknz:gscimbom forumu
ya bu erman toroglu nasilda böyle bir tarafindan senerayo kurup o snerayonun gercek olarak TV de anlata biliyor.
bukadar kolay mi bu isler ya?! bunun yaptigi resmen sabote etmekdir bir Sirketi. borsada isleyen bir kulüp isterse hemen dava aca bilir buna
24ü karşılayacak iş adamı vs. yok mu bizde. fb taktiği uygulayalım![]()
Bu takıma kanat lazım.Gerekirse Eboue'yi kesip sağ bekte Hamit'i Sabri'yi oynatalım gene de kanatlı sisteme dönelim
Bu transfer dönemindeki gelir-gider -10 küsür milyon euro civarında.
Arda'ya 24 versek aşağı yukarı 35 milyon euro harcamış olacağız. Avrupa'nın ilk 10 takımı arasında yer almak için normal bir tutar gibi gözükse de bizim mali durumumuz hazır mı bilmiyorum.
Keza Arda'ya o parayı versek millet geçmişte çöpe atılan bonservisleri unutup yine söylenir durur.
Dediğin gibi iş adamları falan karşılamaya kalksa başkan ben gençken 12'ye sattığım adamı 2 sene sonra daha fazla fiyata almam Arda esasında 8-10 milyonluk futbolcu falan der geçer sanırım.
4-2-3-1e dönmek lazım Burak'ı 2-3 maç sağ forvet deneyelim Trabzonda oynadı bizde de oynayabilir.Sneijderle Selçuk onun yaptığı koşuları sağda oynarken de görür
Kendimizi kandırmayalım oynayamaz.-.Adamın tek özelliği en uç merkez durup golü koklaması.
Ha Burak'ı sağ koymuşun ha kariyerini bitirmişsin aynı. Top süremeyen pas atamayan orta açamayan adam nasıl 4-2-3-1 oynasın.
4-2-3-1 oynayan takımların kanatlarına bakıyorsun Reus, Valencia, Di MAria, Mata...![]()