GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 420

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
420/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu erman toroglu nasilda böyle bir tarafindan senerayo kurup o snerayonun gercek olarak TV de anlata biliyor.

bukadar kolay mi bu isler ya?! bunun yaptigi resmen sabote etmekdir bir Sirketi. borsada isleyen bir kulüp isterse hemen dava aca bilir buna

ya bu erman toroglu nasilda böyle bir tarafindan senerayo kurup o snerayonun gercek olarak TV de anlata biliyor.

bukadar kolay mi bu isler ya?! bunun yaptigi resmen sabote etmekdir bir Sirketi. borsada isleyen bir kulüp isterse hemen dava aca bilir buna

dünyanın parasını kazanıyor birde bu adamlar renkdaş..bizde yaşam mücadelesi verelim.... benim GÜZEL MEMLEKETİM !

24ü karşılayacak iş adamı vs. yok mu bizde. fb taktiği uygulayalım :)

Bu transfer dönemindeki gelir-gider -10 küsür milyon euro civarında.

Arda'ya 24 versek aşağı yukarı 35 milyon euro harcamış olacağız. Avrupa'nın ilk 10 takımı arasında yer almak için normal bir tutar gibi gözükse de bizim mali durumumuz hazır mı bilmiyorum.

Keza Arda'ya o parayı versek millet geçmişte çöpe atılan bonservisleri unutup yine söylenir durur.

Dediğin gibi iş adamları falan karşılamaya kalksa başkan ben gençken 12'ye sattığım adamı 2 sene sonra daha fazla fiyata almam Arda esasında 8-10 milyonluk futbolcu falan der geçer sanırım.

Ylnız chedjou yu beğendim bu akşam ben... drogba yerine burak çıkmalıydı kanımca 1 hadi drogba çıktı giren oyuncu umut olmalıydı.adamları kalemizin dibine sokan bu değişikliklerdir... ayrıca ben emrenin yaşındayken ondan daha iyi futbolcuydum herkesle bu konuda bahse girerim...adamda ne buluyorlar neyini beğeniyorlar delireceğim ya :mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

Bu transfer dönemindeki gelir-gider -10 küsür milyon euro civarında.

Arda'ya 24 versek aşağı yukarı 35 milyon euro harcamış olacağız. Avrupa'nın ilk 10 takımı arasında yer almak için normal bir tutar gibi gözükse de bizim mali durumumuz hazır mı bilmiyorum.

Keza Arda'ya o parayı versek millet geçmişte çöpe atılan bonservisleri unutup yine söylenir durur.

Dediğin gibi iş adamları falan karşılamaya kalksa başkan ben gençken 12'ye sattığım adamı 2 sene sonra daha fazla fiyata almam Arda esasında 8-10 milyonluk futbolcu falan der geçer sanırım.

arda gitmek isterse indirim yaptırabilir. başkan 8 10mluk futbolcu olarak görmediğini düşünüyorum 15'i gözden çıkarmıştır biraz daha yukarı çekebilir

Hemen yine elestiriler hocaya sallamalar baslamis nolacak allah askina bursa deplasmanindan bahsediyoruz en zor 2 3 deplasmanindan biri kayip iki deil kazanilmis 1 puan var orda..

4-2-3-1e dönmek lazım Burak'ı 2-3 maç sağ forvet deneyelim Trabzonda oynadı bizde de oynayabilir.Sneijderle Selçuk onun yaptığı koşuları sağda oynarken de görür

hagi de olsa şu kanatsız takımda bişey yapamazdı..o zaman okan buruk akıyomuş kanattan,hasan şaş varmış..sağdan ümit davala orta kesermiş..hakan ,ergün,fatih..hangi birini sayak..

ben sneijdere bişey diyemem.

bunlar transfer falan yapmaz ha bir de kanat almayıp carlinhos denen adamı getirirlerse çok söverim bu takıma Nani lazım Bruma genç olabilir ama riske girmeye değmez

4-2-3-1e dönmek lazım Burak'ı 2-3 maç sağ forvet deneyelim Trabzonda oynadı bizde de oynayabilir.Sneijderle Selçuk onun yaptığı koşuları sağda oynarken de görür

Kendimizi kandırmayalım oynayamaz.-.Adamın tek özelliği en uç merkez durup golü koklaması.

Ha Burak'ı sağ koymuşun ha kariyerini bitirmişsin aynı. Top süremeyen pas atamayan orta açamayan adam nasıl 4-2-3-1 oynasın.

4-2-3-1 oynayan takımların kanatlarına bakıyorsun Reus, Valencia, Di MAria, Mata... :(

Kendimizi kandırmayalım oynayamaz.-.Adamın tek özelliği en uç merkez durup golü koklaması.

Ha Burak'ı sağ koymuşun ha kariyerini bitirmişsin aynı. Top süremeyen pas atamayan orta açamayan adam nasıl 4-2-3-1 oynasın.

4-2-3-1 oynayan takımların kanatlarına bakıyorsun Reus, Valencia, Di MAria, Mata... :(

O zaman yedek oturtacaksın,yedek oturmayı kabullenemiyosa da satacaksın başka çıkış yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt