GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 422

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
422/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almazsan takıma 2-3 yerli adam emre çolak da kendini messi zanneder, şımarmayacak selçuk da şımarır, hamit de "geldim geleli 1 maç oynadım, her maç yerim banko, ne güzel iş lan bu" der, kıs kıs güler.. Federasyona ettiğiniz itiraz girişimlerinin 3te 1ini transfer girişimi yapsanız şimdiye bu halde miydik?

6+0+4 transfer donemi kapandiktan sonra 6+2+2 olarak degistirilecek bence ... fenerbahce amacina ulasmis olacak

bizim kadro guclenmemis olacak gorursunuz hissettim.. gordum .. vallahi vahiy geldi simdi

kesin boyle olcak.. bizde kabul edecez bunu. gorursunuz lan. KESIN BOYLE OLCAK

Koca transfer döneminde bir katki verem oyuncu aldik o da chedjou. Diyoruz sol bek yok hakan 50-60 dakika sonra bitiyor. Diyoruz bu takimda kanat yok ki böyle zorlu maclarda 451 oyniyalim. Diyoruz adamlar galatasarayin sampiyon olmamasi icin elinden geleni yapiyor fatih terim milli takimin basina geciyor. Kimse kusura bakmasin ama diyoruz sampiyonlar liginde final yari final görelim ama Bursayi yenemiyoruz.

Dünkü maçta, oyuncu performanslarından çok teknik hamlelerin yanlışlığı sonucun buraya gelmesini sağladı.

Drogba her zaman takım içinde liderlik yapıyor ve her an herşeyi değiştirebiliyor. Dün bir programda gördüm 60. dk dan sonra attığı gol sayısıda epey fazlaymış. Aslında sıkıntı Drogba'nın çıkışından çok Emre Çolak gibi şımarık bir oyuncunun girmesiydi.

Bu performanslarıyla ne Emre ne de Erman Hamit'i kesebilir.

Chedjou gayet iyiydi ve takımın bankosu olmaya doğru gidiyor. Melo iyi işler yaptı ama yalnız kaldı. Sneijder'i sol kanatta oynatmaya çalışmak aptalca. Zaten maç içersinde hep forvet arkasına kaydığı için sol taraf açık kaldı, oraya da Selçuk geçmeye çalışınca göbekte Melo tek başına kaldı ve Bursa sürekli göbekten gelmeye başladı. Böyle zorlu deplasmanlarda çift forvet oyunun genelinde bize sıkıntı yaratır.

Bu takımın bir kanat oyuncusu eksikliğini herkes daha iyi anlamıştır umarım, en başından beri ilk önceliğimiz kanat oyuncusu olmalıydı.

bizden bir cacık olmaz kanat yok onun üstüne çift forvet oynuyoruz top taşıyacak adam yok dünkü rezalertin izahı yok pozisyona giremeden sürekliy geriye pas vererek 90 dakikayı bitirdik

6 pastan 20 tane top çıkaran drogba çıkıyor hamit oyundaydı dünki teknik taktik in hiçbir açıklaması yok tam bir fiyaskoydu kına yak tüpçü kanat almamızı engelledin fatih hocayıda emrine aldın iyisin yine

-------Baba/burak--------

akıcı kanat-wess-akıcı kanat

----selçuk--melo---------

baba ya da burak farketmez 2 akıcı kanat alsak sneijder uçar forvettede kim oynarsa oynasın her maç 15 pozisyona girer ama hayal kurmaya gerek yok kanatsız kanserli sezonlar bizi bekler

bir taraf yabacı sınırına sığnır sanki yeni belli olmuş gibi,bir taraf barışlarla oynuyoduk nankörler felsefesinde...ancak şu takım bu sezonu net2 bölge eksiğine rağmen transfersiz geçirdi ya helal olsun diyprum kendi kendimizi bu kadar baltayalamzdık....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt