Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünü saymazsak 3 günümüz kaldı. Hafta sonu zaten tatil yaparlar bizimkiler uğraşmazlar. Cuma günü de resmi tatil.

Çakar, canlı yayında A milli takım ve Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'i 'karton imparator' olarak nitelendirdi.

bu herif kendini ne zanediyor yahu . ilaki gelin bidaha vurun beni haykiriyor herif.

amaçları reyting yapmak 5 tane medya maymunu program yapıyor tam melih gökçek'in televizyonuna yakışan tipler aldırış etmeyin izlemeyin.

Adnan Sezgin style son gün heyecani mi yasayacagiz yani? Hic yaprak kimildamiyor da.

Bu dönemde ciddi duyumlar olmaliydi acikcasi. Hicbirsey yok.

Bizimkiler birseyi gizli tutamaz zaten. Demek ki hicbirsey yapmiyorlar :)

transfer mranfser olmaz artik arkadaslar gerceklerle yuzlesmenin vakti geldi

Yönetim yine Sercan gibi,Furkan kalitesinde son dakika transferleriyle bizi uyutacak.Artık o kalitede birinin alınacağına da inanmamaya başladım.Chedjou ve Erman'la kapatacağız gibi.

amaçları reyting yapmak 5 tane medya maymunu program yapıyor tam melih gökçek'in televizyonuna yakışan tipler aldırış etmeyin izlemeyin.

yok ben etmiyorum da bir cokda taraftarimiz bunlari izleyerek inanarak peslerinden gidiyor maalesef. sonra saliyorlar hocaya ona buna. ben buna üzülüyorum sinirleniyorum daha cok.

ve bu herifler borsada islem gören bir sirket hakinda bu tür yorum yapmalari sucdur bence. neyse Allah belalarini verir insallah ki ben öyle kolay kolay kimse icinde bedua etmem .

Kanat transferinde yönetime fazla suç bulmuyorum. Tüpçü yabancı sınırında çakallık yapmasa şimdiye kadar en azından Farfan ayarında birisini almıştık. Artık 1 hafta kalmışken anca tavuk kanat alıp Florya'da mangal yaparız.

Selamın Aleyküm Dostlar ...:triumphant:

Bir sürpriz olur da, Riera nın takasa veya tek olarak satılarak bir yer daha açılması gerçekleşirse; her zaman yazdığım ve olmasını çok istediğim joker ikili Di Maria + kolarov hayal değil.

Nasıl bir jokermiş bunlar, bi bakalım :

KOLAROV/DI MARIA............DI MARIA.........................DI MARIA .......=> Kale Sahası

KOLAROV/DI MARIA....KOLAROV/DI MARIA.....KOLAROV/DI MARIA ......=> Ofansif Orta saha

KOLAROV/DI MARIA....KOLAROV/DI MARIA...................DI MARIA
......=> Defansif Orta Saha

KOLAROV/
DI MARIA.....KOL/DI MAR.......DI MARIA...........DI MARIA ......=> Defans

......................................M U S L E R A

XXXXX = Orijin Mevkisi veya çok etkili olduğu bölgeler...

XXXXX = Fırsat bulduğunda etkili olduğu mevkiler...

XXXXX = Gerekirse rahatlıkla oynayabileceği mevkiler....

XXXXX = Mevkisi olmamasına rağmen, TD isterse hatasız veya çok az hata payı ile yapabileceği mevkiler....

bi bok anlamadım :(

Beğenmediğiniz Quaresma bile şu takımda büyük katkı sağlar...

Yabancı alsak kimi kesecek hoca? Drogba, Sneijder, Melo ve Muslera banko oynuyor. Diğer bölgelere alternatif yerli olmadığına göre Diğer iki yabancı defans ve beklerden birine gidiyor. Transfer işi zor. Kaliteli yerli de olmadığına göre transfer işi zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt