Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saka gibi bugün bjk yenerse lider olacak
arkadas daha 2. hafta 12-13. haftadan sonra ligin durumu ancak netlesir.
ligde gecen sezonlarda oldugu gibi 2 hafta üst üste kazanan takim cok nadir cikiyor, deplasmanlarda biz bile adam gibi galibiyet alamiyoruz. Allahtan sivas ve antep'i yenmeye basladik deplasmanda yoksa bursa eskisehir kasimpasa fener besiktas gencler trabzon gibi takimlari yenemiyoruz
beylet tamamen alakasiz ama bir sorum var..
futbol kurallarini cok iyi bildigimi sanirken aklima bir soru geldi isin icnden cikamadim..
simdi arsenal angutlari burada 0-3 yendi gitti ve deplasmandaki macta atiyorum mac icinde yapilmamasi gerekeni yapti mesela sahaya 12 oyuncu cikardi ya da baska bir sey ornek verilebilir.. durum boyle olunca uefa macin skorunu 0-3 f5 lehine tescil etti..
kim eler nasil eler bir mac daha olur mu olursa nerede olur vs vs
bu sadece bu mac icin degil baska bir yerde de karsimiza cikabilir o yuzden merak ettim..
var mi bilgisi olan?
oyle tabi ama trabzon ve bursa kisisel gorusum ligin en zor 2 deplasmanı o yuzden aldıgımız 1 puan cok cok kotu degil.
Transfer mransfer beklemeyin, koca yaz sezonunu bir transferle kapadik onunda ne kadar iyi oldugu tartisilir. Bu sezon cöküs sezonu olabilir diye düsünüyorum. Insallah haksiz cikarim.
Futbolculardaki lakayitlik, ciddiyetsizlik, asiri kibir, zamanla takim ruhunu bitirecege benziyor. Yürüyerek mac kazanacaklarini zannediyorlar. Oyundan cikanlar triplere giriyor, oyuna girenlerde erman, emre filan kaliteye bak. Sanki zorla oynuyormuslar gibi, bitsede gitsek havasindalar.
Zamaninda bu kibiri, kendini begenmisligi sikeciler yapardi ne uyuz olurdum. Simdide bizimkiler basladi olaya bak, hicmi ders alinmaz.
Takimda disiplinsizlik had safada, bir iki tane kelle koparilmadan takimin kendine gelecegine düsünmüyorum.
60. dakika Sino almis ataga cikmak istiyor tüm takim geride yürüyerek sinoya bakip geri pas bekliyor, bU nedir ya bu nedir, biri bana bunu izah etsin? Ben takimin futbolunu begenmiyorum arkadas begenmiyorum, yetti artik birseylerin degismesi lazim.
Ayriyeten Hamit mevzusu artik can sikiyor, bu adam kim ya, nasil oynar bu takimin ilk 11inde. Haksizlik bu öbür futbolcularin emegine haksizlik. Adamin basbaya reflex sorunlari var, bunu nasil göremez nasil oynatilir bu adam. Zaten o geldiginden beride bizim ortasahaya, resmen cöktük güzel futbol izleyemez olduk. Emre-Engin-Elmander-Necati'li futbolu özledim ben arkadas.
ligde gecen sezonlarda oldugu gibi 2 hafta üst üste kazanan takim cok nadir cikiyor, deplasmanlarda biz bile adam gibi galibiyet alamiyoruz. Allahtan sivas ve antep'i yenmeye basladik deplasmanda yoksa bursa eskisehir kasimpasa fener besiktas gencler trabzon gibi takimlari yenemiyoruz
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum gecen sene bayern munh-barcelona macında aklıma gelmisti. ilk mac bayern 4 attı ben gitmiyorum kardesim 3-0 maglup say diyebiliyor mu mesela ??
Hos bulduk. Nasılsın![]()
saka gibi bugün bjk yenerse lider olacak