Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyidir walla ne olsun. Ortamın gergin oldugunu biliyorum. Gereksiz bir gerginlik yaratılıyor.

evet biraz öylede olsa cogu renktaslarinda haksiz sayilmaz aslinda. bir tarafdan hocanin durumu, bir yandan oynanan kötü futbol, bir yandan transfer yapilmamasi, bir yandan spor programmlarinda varliklari neden belli olmayan ortam germe makineleri..

geriliyor insan bu tür olaylar üstüste gelince az cok ister istemez yani :)

Bjk rahat lider olur bu akşam Erciyes çok düz takım tam Beşiktaş'ın istediği kıvamda takım savunmasını iyi yapıyorlar bireysel yeteneklerde yok denecek kadar az rakipte o yüzden sıkıntı yaşamazlar.

bjkde bu senede is yok ilk maci lazlara karsi aldilar diye basin abartiyor iste

bügün yenilecekler mac skoruda 2-1

evet biraz öylede olsa cogu renktaslarinda haksiz sayilmaz aslinda. bir tarafdan hocanin durumu, bir yandan oynanan kötü futbol, bir yandan transfer yapilmamasi, bir yandan spor programmlarinda varliklari neden belli olmayan ortam germe makineleri..

geriliyor insan bu tür olaylar üstüste gelince az cok ister istemez yani :)

Transferler konusunda hepiniz haklısınız bende aynı düsünüyorum. Ama takım düzelir. Yavas yavas toparlar, form tutar rahat olun yani.

Bu ligin acık ve net sampiyonuyuz.

bir maci kazanamadik diye ortaligi yakmanin anlami yok

su kuslarin yerinde olsaydik bu forumda neler olurdu düsünemiyorum bile

Biz kalitesi fena olmayan oyuncuya da para vermiyoruz. Ama ihtiyac diye birsey var. Piyasa böyle, sistem böyle maalesef.

Fenerbahce yillarca istedigi oyuncuyu gitti aldi. 8-9-10 neyse verip aldi. Battilar mi? Hicbirsey olmadi adamlara.

Yabanci kontenjani varsa, ihtiyac da varsa, gidip alacaksin yani. Baska yolu yok.

Oraya yabanci, buraya yabanci, kadronun dengesini bozacagiz yoksa. Koy kanatlara Arda ve Erkan´i, ucarsin.

evet onların iş adamları karşıladı ve milyonalrca dolar zarar ettiler ee peki aldılarda ne oldu ? sportif başarı nerde ? marka değeri nerde ? istikrar nerde? demekki o şekildede olmuyor.Ben diyorumki yerli oyunculara bu kadar para vermekdense para kasamızda kalsın bu sene transfer yapamıyorsak devre arası veya onumuzdeki sana 1 transfer yapalım ama sniejder drogba ayarında transfer olsun hem sportif anlamda hemde marka değerimiz açısından bize katkı sağlasın.Arda ya birşey demiyorum ancak erkan galatasaray oyuncusu değil bence.

tempomuz git gide düşüyor ve yaşlı bir takımız...sisteme göre transfer yapmadık busene hiç yapmadık nerdeyse Terim inanılmaz bir şekilde milli takımı kabul etti aysal seçim çıkardı umarım iyi olur bunların sonu diğer takımların kötü olması avantaj sadece

Bunun yasla alakasi yok, asiri güven Türkiye ligini takmama olayi var. Hamitli, kanatsiz sistemlede temponun cikacagini hic sanmiyorum. Hamit ve Burak bence terimin Galatasaraydaki sonunu getiriyor.

Ne yapip edip takima disiplini tekrar getirmesi gerekiyor. Bunuda anca kelle kopararak yapabilir.

Burak-Hamit kulübeye birde kanatlara Arda-Yabanci alinmali. Selcuk tekrar Melo'nun yaninda oynamali, anca öyle toparlaniriz.

Transferler konusunda hepiniz haklısınız bende aynı düsünüyorum. Ama takım düzelir. Yavas yavas toparlar, form tutar rahat olun yani.

Bu ligin acık ve net sampiyonuyuz.

ligi düsünen kim yahu :DD

biz avrupa icin daha cok endiseleyiz galiba. bu kadro ligde öyle yada böyle sampion olur ve olmalidirda zaten.

tabiki futbol bu ne olur yinede bilinmez ama transfer ile alakali bir konu degil bence türkiyedeki sampionluk konusu. elimizdeki kadro yeterince güclü türkiyedeki sampionluk icin.

ligi düsünen kim yahu :DD

biz avrupa icin daha cok endiseleyiz galiba. bu kadro ligde öyle yada böyle sampion olur ve olmalidirda zaten.

tabiki futbol bu ne olur yinede bilinmez ama transfer ile alakali bir konu degil bence türkiyedeki sampionluk konusu. elimizdeki kadro yeterince güclü türkiyedeki sampionluk icin.

Takım Avrupa maclarını farklı oynuyor. Transfer olmasa dahi Avrupa'da is yaparız. Bu kadroyla kötü oynamamıza ragmen Porto ve Arsenal maclarını aldık bu unutulmamalı.

bir maci kazanamadik diye ortaligi yakmanin anlami yok

su kuslarin yerinde olsaydik bu forumda neler olurdu düsünemiyorum bile

Arkadas su futbol seni memnun ediyormu? Nasil görmüyorsunuz takim SOS veriyor. Gittikce dahada kötü oynuyoruz.

Tempo yerlerde, 60. dakikadan sonra pozisyon dahi bulamiyoruz.

Bunlar dile getirilmeli yoksa cöküse geceriz.

Takım Avrupa maclarını farklı oynuyor. Transfer olmasa dahi Avrupa'da is yaparız. Bu kadroyla kötü oynamamıza ragmen Porto ve Arsenal maclarını aldık bu unutulmamalı.

evet ama tek forvetle ve kanat oyuncu dedigimiz amrabat ile kazandik o maclari.

Yabanci konusuda varken en azindan yerli kaliteli bir kanat oyuncusu alsak iyi olurdu aslinda. arda misali ama ona ben imkansiza yakin gözüyle bakiyorum acikcasi.

evet onların iş adamları karşıladı ve milyonalrca dolar zarar ettiler ee peki aldılarda ne oldu ? sportif başarı nerde ? marka değeri nerde ? istikrar nerde? demekki o şekildede olmuyor.Ben diyorumki yerli oyunculara bu kadar para vermekdense para kasamızda kalsın bu sene transfer yapamıyorsak devre arası veya onumuzdeki sana 1 transfer yapalım ama sniejder drogba ayarında transfer olsun hem sportif anlamda hemde marka değerimiz açısından bize katkı sağlasın.Arda ya birşey demiyorum ancak erkan galatasaray oyuncusu değil bence.

Ben ekonomik anlamda karsilastirdim. Sence Erkan fark yaratmaz mi bizde simdi? Arda´yi gectim zaten :)

Degil Arda´yi, Erkan´i da alamazlar. Bu 5-6 günde ne yapacagiz zaten süpheli. Pek birsey beklemiyorum artik.

Ama hata ettiler. Bu sene hicbirsey yapmadiklarini CL gruplarinda görecekler. Bu sene 2. torbadan Braga tarzi takim bekleyenler cok yaniliyor.

Sonra aglamasinlar, gecen sene cikmistik, bu sene cikamadik, yani basarisiz diye. Yönetim basarisiz olacak bana göre.

Takimlar gücleniyor, sen güclenmiyorsun. Gecen sene oynadim, bu sene de oynarim demekle olmuyor bu isler

Arkadas su futbol seni memnun ediyormu? Nasil görmüyorsunuz takim SOS veriyor. Gittikce dahada kötü oynuyoruz.

Tempo yerlerde, 60. dakikadan sonra pozisyon dahi bulamiyoruz.

Bunlar dile getirilmeli yoksa cöküse geceriz.

Herşey bir tarafa bunun olacağı taa malaga maçından belliydi emirates cup dada cok kotu oynadık ancak kupayı almamız kötü oyunumuzun üstünü örtmüş oldu.İyi oynamıyoruz kanat şart sol bek bence çok acil değil,bence bizim asıl sorunumuz pozisyon yaratamamakda gol pozisyonuna kolay kolay giremiyoruz hızlı oynayamıyoruz ileri çıkamıyoruz bize 2 kanat ve hamitin yerine di maria ayarında bir orta saha lazım.

evet ama tek forvetle ve kanat oyuncu dedigimiz amrabat ile kazandik o maclari.

Yabanci konusuda varken en azindan yerli kaliteli bir kanat oyuncusu alsak iyi olurdu aslinda. arda misali ama ona ben imkansiza yakin gözüyle bakiyorum acikcasi.

Dedigim gibi transfer konusunda sizler gibi bende elestiriyorum yönetimi. Kesinlikle transfer sart. Ama olmasa dahi takım ligi ve kupayı alabilecek kalitede yedekleriyle birlikte ve Avrupa'da da iyi yerlere gelecektir. Hatırlatırım Madrid'i 3'ledik hakem hataları olmasaydı turu gecebilirdik bu kadroyla

Bunun yasla alakasi yok, asiri güven Türkiye ligini takmama olayi var. Hamitli, kanatsiz sistemlede temponun cikacagini hic sanmiyorum. Hamit ve Burak bence terimin Galatasaraydaki sonunu getiriyor.

Ne yapip edip takima disiplini tekrar getirmesi gerekiyor. Bunuda anca kelle kopararak yapabilir.

Burak-Hamit kulübeye birde kanatlara Arda-Yabanci alinmali. Selcuk tekrar Melo'nun yaninda oynamali, anca öyle toparlaniriz.

ardayı bu saatten sonra alamyız artık geçti o iş kaldı 1 hafta transfere bence kimse alınmaz dediğim gibi belki q7 alınır o kadar

Ben ekonomik anlamda karsilastirdim. Sence Erkan fark yaratmaz mi bizde simdi? Arda´yi gectim zaten :)

Degil Arda´yi, Erkan´i da alamazlar. Bu 5-6 günde ne yapacagiz zaten süpheli. Pek birsey beklemiyorum artik.

Ama hata ettiler. Bu sene hicbirsey yapmadiklarini CL gruplarinda görecekler. Bu sene 2. torbadan Braga tarzi takim bekleyenler cok yaniliyor.

Sonra aglamasinlar, gecen sene cikmistik, bu sene cikamadik, yani basarisiz diye. Yönetim basarisiz olacak bana göre.

Takimlar gücleniyor, sen güclenmiyorsun. Gecen sene oynadim, bu sene de oynarim demekle olmuyor bu isler

Bence yekta engin emre ve aydından fazlası yok gelirse o ayarda bir oyuncu oalrak kalır,biz bunu çok yaşadık malesef bence galatasaray klübü parasını çöpe atmamalı trasnfer yapılacaksa nokta garanti kendini kanıtlamış kariyeri belli bir oyuncu alınmalı.para harcanacaksa 5 milyon erkana vermekdense 25 ardaya verelim en azından avrupada ciddi fark yaratır bizim adımıza.

Dedigim gibi transfer konusunda sizler gibi bende elestiriyorum yönetimi. Kesinlikle transfer sart. Ama olmasa dahi takım ligi ve kupayı alabilecek kalitede yedekleriyle birlikte ve Avrupa'da da iyi yerlere gelecektir. Hatırlatırım Madrid'i 3'ledik hakem hataları olmasaydı turu gecebilirdik bu kadroyla

avrupa icin pek ümitli degilim ben acikcasi. gecen senedeki kura sansi olursa ola bilir tabiki. ama real maclarini bidaha analiz etmek gerekir obketiv bakisi ile bence mümkünse tabiki.

Real i biz istanbulda yendik param parca ettik ama bunun realin katkisi cok büyükdü bence. 3-1 den sonra zaten ne oluyorz dediler ve toparlandilar.

chedjou transferi ile ama savunma anlaminda en azindan daha iyiz bence. öyle basit goler amatörce goler yemeyiz gecen sene gibi.

Bence yekta engin emre ve aydından fazlası yok gelirse o ayarda bir oyuncu oalrak kalır,biz bunu çok yaşadık malesef bence galatasaray klübü parasını çöpe atmamalı trasnfer yapılacaksa nokta garanti kendini kanıtlamış kariyeri belli bir oyuncu alınmalı.para harcanacaksa 5 milyon erkana vermekdense 25 ardaya verelim en azından avrupada ciddi fark yaratır bizim adımıza.

Valla umarim pisman olmazlar ama bence olacaklar. Avrupa´da bütün takimlar güclenirken sen hicbirsey yapmiyorsun.

Yani ben CL olarak söylüyorum. Ligi bu takimla da vura vura bir sekilde götürürüz ama CL fiyasko olacak bu gidisle.

Yari final bekleniyor da, gruptan cikarsak sokaklara dökülelim bence. Gecen seneki durum bu sene yok. Ölüm grubu bekliyorum.

Son gün transfer yapmayi düsünenler, Toure´yi alacam derken Cris´i aldigini unutmasin.

Son günden bir cacik olmaz. Simdi de birsey yaptiklari yok. Yapsalardi duyardik zaten. Gizli kalmiyor bizde.

Valla umarim pisman olmazlar ama bence olacaklar. Avrupa´da bütün takimlar güclenirken sen hicbirsey yapmiyorsun.

Yani ben CL olarak söylüyorum. Ligi bu takimla da vura vura bir sekilde götürürüz ama CL fiyasko olacak bu gidisle.

Yari final bekleniyor da, gruptan cikarsak sokaklara dökülelim bence. Gecen seneki durum bu sene yok. Ölüm grubu bekliyorum.

avrupa konusunda size katılıyorum,ancak erkan zenginde avrupada bizim fark yaratmamızı sağlayacak oyuncu değil,aslında aynı şeyleri söylüyoruz bize transfer şart fakat iyi transfer,transfer olsun diye transfer değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt