Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkan sen aglayarak sahayi terk etti yahu

aglayacaksn oynamayalim oldu resmen biraz.

Tepki, küfür tabiki yanlis ama Volkan bunlari duymayacak. Dünyanin her yerinde böyle tepkiler, küfürler oluyor.

Volkan´a hak veremem simdi, zor günler yasasa da. Profesyonel olmali. Cok kötü oyuncu zaten. Taraftarin cildirmasi normal.

Aglamasina, zor günler yasamasina insan olarak üzülürüm o ayri

Fatih son cumlen hic yakismadi. Adama büyük ihtimal ana avrat kufur etti adamin biri. Volkan ne yapsin.

♧tapatalk♧

Türkiyede oldugunu unutu galiba. Pro oyuncusun milyonlar kaldiriyorsun bu isde. öyle birisi orda küfür etti diye saha kenarindan bir fanatik taraftar cikacaksa baska meslek arasin bir zahmet. bu konuda hic bir cekilde volkana destek cikamam acikcasi.

yalnız takımda sıkıntı var bugün maçın özetini izlerken gördüm sneijder burağa pas atıyor burak topa bakana kadar bursalı oyuncu kaptı daha sonra sneijder bursalı oyuncuyu tekme atarak durdurdu galiba burağa sinirlenmişti

birde bu var

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VgPIlFx_6q8[/media]

Tepki, küfür tabiki yanlis ama Volkan bunlari duymayacak. Dünyanin her yerinde böyle tepkiler, küfürler oluyor.

Volkan´a hak veremem simdi, zor günler yasasa da. Profesyonel olmali. Cok kötü oyuncu zaten. Taraftarin cildirmasi normal.

Aglamasina, zor günler yasamasina insan olarak üzülürüm o ayri

aynen... bende küfürü savunmuyorum zaten ama mahale maci degil ki bu. kaldiramiyorsan baska meslek ara kendine derler

Bu birazda Eskişehir'in mevcut yabancı sayısına bağlı aslında. Böyle bir imkan varsa her türlü denenmeli. Adam zaten gelmek için can atıyor. Öyle bir konuma getirdiler ki bu transfer mevzusunu, Erkan Zengin gelse yıldız transfer etmiş gibi sevineceğiz.

Aynen ama sadece bir maça göre yorum yapmış oluyorum ama geçen sezon Erkan'ı pek beğenmiyordum bu sezon sadece Fenerbahçe maçında izledim çoğu yıldız oyuncudan iyi oynadı gelirse o maçtaki gibi istikrarlı hocamızın sistemine oynasa yıldız muamelesi görür zaten.:D Dediğim gibi Amrabat'ı bir sene kiralayalım hem Erkan'ın yeri dolsun onlarda sıkıntı yaşamasın hemde Yekta veya Ceyhun'la orta sahaları sağlamlaşsın zaten yabancı dertleri de yok.

Türkiyede oldugunu unutu galiba. Pro oyuncusun milyonlar kaldiriyorsun bu isde. öyle birisi orda küfür etti diye saha kenarindan bir fanatik taraftar cikacaksa baska meslek arasin bir zahmet. bu konuda hic bir cekilde volkana destek cikamam acikcasi.

Belkide ailesine etmistir. Yoksa her mac kufur yiyorlar onlara alismislardir ama bu sefer agir bir söylem olmustur. Adam resmen agladi ve cok kotu oldu.

Hangi meslegi yaparsada yapsin insan sonucta bunlar. Terbiyesizin biri cikip kufur ediyor, aynı seyi ona yapsalar ne olur acaba.

♧tapatalk♧

yalnız takımda sıkıntı var bugün maçın özetini izlerken gördüm sneijder burağa pas atıyor burak topa bakana kadar bursalı oyuncu kaptı daha sonra sneijder bursalı oyuncuyu tekme atarak durdurdu galiba burağa sinirlenmişti

birde bu var

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VgPIlFx_6q8[/media]

Hatta başbakan mitinginde burak'a sinirlenip bıçak kemiğe dayandı bile demişti. Sonrada abd felan araya girip olayı yumuşatmıştı..

Sola Arda sağa Hamit yerine Erkan sol beke de en kötü Carlinhos gelse çok büyük seviye atlar takım.

aynen... bende küfürü savunmuyorum zaten ama mahale maci degil ki bu. kaldiramiyorsan baska meslek ara kendine derler

Mantığa gel.. Ulen fatih iş yerinde sana dündüz gitseler ne kadar profesyonel olabilirsin? Küfürün amatörü, prosu olmaz hacı. İnsan olan herkes ailesine sövüldüğünde tepki gösterir.

Burda yazilan(Volkan icin) yorumları gorunce cok sasirdim resmen. Bu isin profesörü, amatörumu olur Allah aşkına. Bu nasil hir mantik. Demekki ailesine esine vs. agir bir söylem olduku cocuk kendini tutamadi.

Yazik yani yazilanlari görünce. Sonucta insan yani, iyi de oynasa kotude oynasa cok para kazansada insan yani....

♧tapatalk♧

Mantığa gel.. Ulen fatih iş yerinde sana dündüz gitseler ne kadar profesyonel olabilirsin? Küfürün amatörü, prosu olmaz hacı. İnsan olan herkes ailesine sövüldüğünde tepki gösterir.

Orasi is yeri, burasi futbol maci. Her küfür edene tepki vereceksen yanmissin. Kime yetiseceksin?

Küfür filan hos seyler degil, ama Türkler merhaba derken bile küfür ediyor. Tribün orasi.

Profesyonel futbol duymayacak bunlari, oyununa bakacak. Mahalle maci degil bu.

Belkide ailesine etmistir. Yoksa her mac kufur yiyorlar onlara alismislardir ama bu sefer agir bir söylem olmustur. Adam resmen agladi ve cok kotu oldu.

Hangi meslegi yaparsada yapsin insan sonucta bunlar. Terbiyesizin biri cikip kufur ediyor, aynı seyi ona yapsalar ne olur acaba.

♧tapatalk♧

ya her her macda her oyuncuya anna afrat küfür edilyior hele türkiyede. ama dünyada her yerinde var bu. pro oyuncuysan he he yav gececeksin isine bakacaksin sahadaysan o anda. bunu yapamiyorsan pro oyuncu degilsin af edersin. 5 kurusluk futbolcular degil ki öyle tepki verme haki dogusun. bilmiyorum yani benim pro anlayisim ile kesinlikle örtüsmüyor. amatör liginde degilsin sonucda.

kiyaslama mi bu simdi ?! futbolcular pro meslegini girince bu tür tepkilere de evet varim diye imza atiip milyonlari ceplerini atiyorlar . cok farkli dünya orasi. kaldiramiyorsan yapamiyorsan gitsin baska yerde calisin orda tepkisini versin. futbol bu. acimasiz ama bu isde böyle. dünyanin her yerinde bu böyle.

ya her her macda her oyuncuya anna afrat küfür edilyior hele türkiyede. ama dünyada her yerinde var bu. pro oyuncuysan he he yav gececeksin isine bakacaksin sahadaysan o anda. bunu yapamiyorsan pro oyuncu degilsin af edersin. 5 kurusluk futbolcular degil ki öyle tepki verme haki dogusun. bilmiyorum yani benim pro anlayisim ile kesinlikle örtüsmüyor. amatör liginde degilsin sonucda.

En son boeteng irkcilik yuzunden bir maçta sahayi terk ediyordu. Budami amatörce davranis?

Bırakın bu isleri ya, adamin yaptigi serefsizlik ve Volkan'in da yaptığı cok normal. Umarim her macta bu tip davranislarda bulunan insanlara cezai yaptirim uygularlar.

Oynayanlarin insan oldugunu unutmayin...

♧tapatalk♧

En son boeteng irkcilik yuzunden bir maçta sahayi terk ediyordu. Budami amatörce davranis?

Bırakın bu isleri ya, adamin yaptigi serefsizlik ve Volkan'in da yaptığı cok normal. Umarim her macta bu tip davranislarda bulunan insanlara cezai yaptirim uygularlar.

Oynayanlarin insan oldugunu unutmayin...

♧tapatalk♧

evet kesinlikle oda amatörcedir. macdan sonra bulunur kim yaptiysa yasal yolar ile hakini ararsin. bu aynisi etoo icin gecerlidir zamaninda. ama bunlar sonucda maca devam ettiler islerine sagyisindan dolayi sonucda. fark var yani. o anlik tepkiler insanlik dediginiz konuya koyariz. sahayi terk etmek ve isini birakmak ise amatörcedir.

Yuh yahu küfürü tepkiyi savunanlar var bu nasıl bir spor zihniyetidir yazıklar olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt