Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuh yahu küfürü tepkiyi savunanlar var bu nasıl bir spor zihniyetidir yazıklar olsun...

Ya kim savunuyor küfürü kardesim? Türkiye´yi Isvec mi saniyorsun Allah askina?

Sahada oyuncu mu kalir Türkiye´de, ker küfürde maci terkedersen?

Profesyonel futbolcu oyununu oynayacak, tribünleri duymayacak. Tepkiyi de "Ayrilmak istiyorum artik" diye koyar.

kiyaslama mi bu simdi ?! futbolcular pro meslegini girince bu tür tepkilere de evet varim diye imza atiip milyonlari ceplerini atiyorlar . cok farkli dünya orasi. kaldiramiyorsan yapamiyorsan gitsin baska yerde calisin orda tepkisini versin. futbol bu. acimasiz ama bu isde böyle. dünyanin her yerinde bu böyle.

He fatih he sen haklısın hacı hep beraber sövüşelim o zamanz. Madem bu kadar profesyonel düşünüyoruz koymaz bize.

bu arada bidaha yazayimda.. küfürü kesinlikle savunmuyorum hata o taraftar veya taraftarla yasak islem yapilsindan da yanayim macdan sonra. kombineleri yakilsin. o ayri konu. neyse uzatmayalim.

ya her her macda her oyuncuya anna afrat küfür edilyior hele türkiyede. ama dünyada her yerinde var bu. pro oyuncuysan he he yav gececeksin isine bakacaksin sahadaysan o anda. bunu yapamiyorsan pro oyuncu degilsin af edersin. 5 kurusluk futbolcular degil ki öyle tepki verme haki dogusun. bilmiyorum yani benim pro anlayisim ile kesinlikle örtüsmüyor. amatör liginde degilsin sonucda.

Bu olayon profesyoneli amatöru mu olur. Nerde olursa olsun ailene veya esine edilirse kufur istemsizce tepki verirsin.

♧tapatalk♧

O adamı hapse atmaları, daha tribüne sokmamaları lazım.

Bu gibi olaylar da kameralar hemen tespit etmeli sahi Batuhan'nın kafasına şişe atan nerde?

Ya kim savunuyor küfürü kardesim? Türkiye´yi Isvec mi saniyorsun Allah askina?

Sahada oyuncu mu kalir Türkiye´de, ker küfürde maci terkedersen?

Profesyonel futbolcu oyununu oynayacak, tribünleri duymayacak. Tepkiyi de "Ayrilmak istiyorum artik" diye koyar.

Sıkıntı da bu zihniyetinizde zaten..O kadar kabullenmişsin benimsemişsin ki küfürü bunun karşısında durmak yerine 'herkes ediyor bu ülkede nolmuş canım' kafasındasın..

He fatih he sen haklısın hacı hep beraber sövüşelim o zamanz. Madem bu kadar profesyonel düşünüyoruz koymaz bize.

he sen ben profesionel futboluyuz demi. yilda 2 milyon bilmem kac eurolar cebimize atiyoruz demi ?!

neyse bos ver anlatamadim . senin fikrin düsüncen normal hayata dogali dogrusu tabikide. bu futbol dünyasda olmayinca bunlarida anlamak biraz zor belli ki.

Bu olayon profesyoneli amatöru mu olur. Nerde olursa olsun ailene veya esine edilirse kufur istemsizce tepki verirsin.

♧tapatalk♧

ha bak onada bile belki bir sey demem. bir anlik tepki verirsin orda hakemden de sari karti yersin ama oyununa devam edersin.

ama öyle aglayarak oyundan cikma haki yokdur kesinlikle. yapiorsada baska meslek arasin kendisine . kaldiramiyor söylerim.

profesyonellik işini layıkıyla yapmaktır bence, yapılan küfürleri hakaretleri para kazanıyorum ne de olsa diye duymazdan görmezden gelmek değildir.

SON DAKİKA: Necati Ateş kendisinden indirim isteyen Eskişehirspor yönetimine olumlu yanıt vermedi. Ve kulüpten ayrılma kararı aldı.

Kesinlikle geri getirelim hem Elmander'i de gönderdik , kesinlikle yedekten girerek iş yapar , Drogba'yı en iyi şekilde yedekler , Burak'ın yerine oynar.

SON DAKİKA: Necati Ateş kendisinden indirim isteyen Eskişehirspor yönetimine olumlu yanıt vermedi. Ve kulüpten ayrılma kararı aldı.

Kesinlikle geri getirelim hem Elmander'i de gönderdik , kesinlikle yedekten girerek iş yapar , Drogba'yı en iyi şekilde yedekler , Burak'ın yerine oynar.

ölmüş adamı ne yapacağız gömmek için alıyorsak olur son görevimizi yapalım zira futbol anlamında ölmüş durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt