Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o küfür eden taraftarlardan bazıları bulunup cezalandırılsa bak küfür denen şey nasılda ortadan kalkar. bizim ülkemizde öyle bi zihniyet yerleşmişki ne yazıkki paramı verdim biletimi aldım 90 dk küfür etme hakkım var sanıyolar. bi yerlerden başlansa tepki konulsa en azından biz burda tasvip etmek yerine kınasak daha güzel olmaz mı kardeş sence de.

ben küfür asla ve asla tasvip de etmedim hata küfür edenleri en agir cezalari yesin savunuyorum hata.

taraftari egite biliyorsan ki bunu ben mümkün olarak görmüyorum tam olarak o zaman yapilsin tabiki senin verdigin örnekler gibi. cezayi yapistir yapistir bakalim ise yarayacak mi.

umarim ise yarar ve küfür full kaybolur ama ben buna pek inanmiyorum acikcasi.

ya küfürden dolayi sahayi kapatilar ve sadece kadinlar ve cocuklar girsin dediler bu seferde kadinlar küfür etmeye basladi :)

ilk mesajimda yazdigim gibi konu hakinda burasi Türkiye ya. bizim millet geneleme yapmadan cocuklarini küfür ile seviyorlar ya. belki 100 yil sonra :(

ben küfür asla ve asla tasvip de etmedim hata küfür edenleri en agir cezalari yesin savunuyorum hata.

taraftari egite biliyorsan ki bunu ben mümkün olarak görmüyorum tam olarak o zaman yapilsin tabiki senin verdigin örnekler gibi. cezayi yapistir yapistir bakalim ise yarayacak mi.

umarim ise yarar ve küfür full kaybolur ama ben buna pek inanmiyorum acikcasi.

ya küfürden dolayi sahayi kapatilar ve sadece kadinlar ve cocuklar girsin dediler bu seferde kadinlar küfür etmeye basladi :)

ilk mesajimda yazdigim gibi konu hakinda burasi Türkiye ya. bizim millet geneleme yapmadan kcocuklarini küfür ile seviyorlar ya. belki 100 yil sonra :(

küfür yüzünden stad kapatılması bence mantıksız şu teknoloji ile stadda küfür edenleri saptamak bence o kadar zor değildir ya da uygunsuz davrananlar, sence bunlara ağır yaptırımlar uygulansa ama kimseye tolerans tanımadan, insanlardaki bu stada giderim 90dk basarım küfürü stresimi atarım gelirim zihniyeti kaybolup gitmez mi?

Ufaktan Arda dedikodulari basladi an itibariyle :)

Ve penaltiiiiiiii. Kayseri Erciyes

küfür yüzünden stad kapatılması bence mantıksız şu teknoloji ile stadda küfür edenleri saptamak bence o kadar zor değildir ya da uygunsuz davrananlar, sence bunlara ağır yaptırımlar uygulansa ama kimseye tolerans tanımadan, insanlardaki bu stada giderim 90dk basarım küfürü stresimi atarım gelirim zihniyeti kaybolup gitmez mi?

o senin bas ettigin bölümü yok edersin bencede ama anlik küfür salayanlari ne yapacaksin. doktora mi yolayacaksin onlarida :)

bu arada bjk gol yedi :)

o senin bas ettigin bölümü yok edersin bencede ama anlik küfür salayanlari ne yapacaksin. doktora mi yolayacaksin onlarida :)

bu arada bjk gol yedi :)

onlarda biraz profesyonel düşünse arkadaş ben tutamam kendimi küfrederim ne hakkım var millete küfretmeye deyip evin de otursa sorun çözülecek sanırım :)

Ya sen trübünle özel hayati neden karsilastiriyorsun ki? Tribün orasi tribün. Küfür de var, hersey var. Yeni birsey sanki ya.

Zor günler geciriyor Volkan, baya duygusal bir tepki vermis. Kendisinden o da memnun degildir belki. Duygusal tepki diyorum.

Küfürü savundugum filan yok. Keske milletimizin seviyesi yüksek olsa da, bu tip seyler de olmasa. Ama var. Oyuncu bunlari biliyor zaten.

Bu bide 1-2 kisinin yaptigi sey. Biz tribün halinde "Anani, karini..." diye tezahüratlar da duyduk bu ülkede. Insan seviyemiz düsük.

Bende diyorum ki, futbolcular buna alisik Türkiye´de ve tepki vermiyorlar. Tembihleniyorlar zaten yillarca "Isine bakacaksin" diye.

Arkadaşım anlamadığın nokta şu ben olması gerekenden bahsediyorum sen olandan bahsediyorsun..Neyin ne olduğunun bende farkındayım Amerika'da yaşamıyorum Ankara'nın göbeğinde Ankaragücü taraftarlığına şahit olan birisiyim..Ben bunların ne kadar pis birşey olduğundan bahsediyorum..Ankaragücü taraftarı içinde de Trabzonspor taraftarı içinde de maç izledim ikisi de birbirinden pis taraftarlar..Evet ülkemizde malesef sağlıklı bir taraftar profili yok ama buna ayak uydurmak ya da karşı gelmek bizim elimizde..Ben trübünde otururken ana bacı küfür edenlere yabancı madde atanlara ayak uydurmak yerine yapanlara tepki göstermek taraftarıyım evet kötü bir trübün alışkanlığımız var ama bunu bir yerden başlayıp değiştirmek şart..Mesela yabancı madde olayı eskiye göre çok azaldı yağmur gibi yağan maçları hepimiz biliyoruz o konuda birçok taraftar bilinçlendi bunun gibi her konuda bilinçlenmeliyiz yanlışı doğal bulmak yerine karşısında durmalıyız diyorum ben sadece..

Arkadas takan yok ki ?

Bisey soruyoruz cevap veren cıkmıyor. Ne bicim forum burası ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt