Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 gün kaldı be 4 gün insan utanır..uefaya bildircez isimleri..hala bişey yok.

Ne kadromuzu abartalım nede yerden yere vuralım.

Ligdeki diğer takımları bir kenara koydum, bu sene aldığımız oyuncularla ve son kadromuz ile Cl de (gelen takımlarda önemli) gruplardan çıkmak için çok şansa ihtiyacımız var.

Lig ve kupa içinde rotasyon açısından sıkıntılı kadromuz var.

İlk 11 de çıkan oyuncular ligin açık ara en iyisi. ilk 45 dakika 2,3-0 ı yakalarsak sorun yaşamayız ama dünkü maç gibi oyuncu değiştirdiğimiz zaman takım sırıtıyor.

en sonunda ağzımdan kötü bi kelam çıkacak ..ayıp yahu insan bi tane kanat adamı alır ya bırakın transferi dedikodu bile yok ya

Bu takımın kanat oyuncusu eksiliği bariz bir şekilde belli olurken hala bir hamle yapmamaları kabul edilir bir durum değil.

bu saatten sonra çöp harici adam alamazlar, önceki transfer dönemlerini hatırlayın ve transfer yapmamamız için dua edin. sonra bu alınan çöpleri göndermek için 40 takla atıyoruz.

Türk transferin bu kadar değerli olduğu bir dönemde fb alperi bjk g.töre'yi ts aykut Demir'i alıyor bizde bedavaya Erman'ı sizce bu işte bir terslik yokmu?

Allah aşkına oyunu kurtarsın diye yedek kulübesinden oyuna soktuğumuz oyuncuları kimse görmüyor mu?

Yedek kulübemiz berbat.

başkanın evinin önüne gidip,bize kanat al diye pankart asacak durumdayım

Valla bizler bu kadar isterken, yönetim ve teknik ekip neyi düşünerek kanat oyuncusu almıyorlar çok merak ediyorum.

İllaki sezon ortasında kanatsız olmayacağını mı anlamaları gerekiyor.

yeter artık yönetim kanat oyuncusu alın lan. kaç senedir dilimizde tüy bitti

Valla bizler bu kadar isterken, yönetim ve teknik ekip neyi düşünerek kanat oyuncusu almıyorlar çok merak ediyorum.

İllaki sezon ortasında kanatsız olmayacağını mı anlamaları gerekiyor.

sözün bittiği yerdeyiz abi,bütün yazı haram ettiler bize...ne güzel nani hayalllerimiz vardı.içine sıctılar

Konuşuyoruz da boşa bugün yedekte en çok ihtiyacımız olan adam Amrabat, ama gel gör ki adamı oynatamıyoruz.

Bize kesinlikle Arda lazım başkası kurtarmaz.

ulan hiç yapamıyorsanız ts den volkan şeni alın formsuz ama leş hali bile hamitten iyidir

Eğerki Fatih hoca tüpçünün emrine girmseydi transfer yapmamamızı anlardım o kişiliksiz yüzünden yapamadık derdim ama sormazlarmı adama transferlerine engel olan adamın emrine neden giriyorsun diye ?

hamit senden nefret ediyom

ve dün anladim ki sözlesmesinde ilk 11 de baslar veya oyundan alinmaz maddesi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt