Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'nın bu kadar dillenmesi bizim burda sürekli konuşmamız ve mahkemenin uzamasından kaynaklı. Bruma işi netleşti bizim yönetimden ses seda yok. İş ciddiye binince görüyoruz ki bizim yönetim komik sayılır para teklif etmiş bekliyormuş.

Yabancı sınırlaması geldiyse, git paraya kıy Frei,Erken, Muhammed vs oyuncuları al.

Tamam Arda için belki 24 M € çok(bence çok değil), ver kardeşim şu parayı da al şu adamı ne olur sanki.

Bu yönetim hiçbir gözde türk oyuncuyu alamaz erkan zengin'i bile alamaz bunlar son dakika yine hiçbir takımın talip olmadığı Aydın'ın bi tarafını yalayıp geri getirirler...

madem cimri bi yönetimimiz var bari burağı 15-16 ya satıp gelen parayla arda ve ekstra olarak bi de bruma tarzı genç bi yabancı alırsak süper olur (mesela kampl)

bide beşiktaş çıkmasın la bu sene başımıza geçen seneden biraz daha iyi gibiler

erkan zengin, volkan şen ve gökhan töre gibi futbolcular bize gelirse ilk maçtan sonra herkes bunları nerden aldık diyecek

yapmayın lütfen bunlar mı bizi kurtaracak bi mağlubiyetle bu kadar düşürmeyin kaliteyi

Çokmu zor,

1 defans 1 sol bek 1 kanat oyuncusunu sezon başlamadan almak.

Hadi extra genç oyuncuları geçtim.

başkan futboldan anlamıyorum diyordu gerçektende anlamıyor belli ben başkan olsam fatih hoca benden kanat istemesede gider alırdım dile kolay koskoca 2 sezon kanatsızlık çektik 3.sezonada kanatsız giriyoruz

Eğerki Fatih hoca tüpçünün emrine girmseydi transfer yapmamamızı anlardım o kişiliksiz yüzünden yapamadık derdim ama sormazlarmı adama transferlerine engel olan adamın emrine neden giriyorsun diye ?

istedikleri federasyonun icine bi cimbomlu sokmaktı...Zaten iclerine yolladıkları cimbomlu onların sulalesine bedel...Aysal kurt un tekidir...Oda iyi bilior herzaman federasyonun aldıgı kararların cimbomun aleyhine oldugunu...Bi capanoglu var bu iste ama cimbom kazancli cikacak eminim

Bu yönetim hiçbir gözde türk oyuncuyu alamaz erkan zengin'i bile alamaz bunlar son dakika yine hiçbir takımın talip olmadığı Aydın'ın bi tarafını yalayıp geri getirirler...

neden alamasın drogba sneijder ve chedjouyu da alan bu yönetimdi amma abarttınız arkadaşlar

burayı okuyan bizim fener kadar düşük kaliteli bir takım olduğumuzu sanır

bizim başkanın madride gidip cerezo ile yemek yemesi 3 gün sürer. ağırız ağır

istedikleri federasyonun icine bi cimbomlu sokmaktı...Zaten iclerine yolladıkları cimbomlu onların sulalesine bedel...Aysal kurt un tekidir...Oda iyi bilior herzaman federasyonun aldıgı kararların cimbomun aleyhine oldugunu...Bi capanoglu var bu iste ama cimbom kazancli cikacak eminim

ne kazancı görürsün her maçtan sonra FT 'ye sallayacaklar dolayısıyla bu takımıda etkileyecek

bu ersun yanal ne icmis yahu. supriz yapa biliriz demis ciddi ciddi basin toplantisinda. bunun sadece türkiyede yayinlanmadigini kimse söylememismi buna ?

simdiye kadar bir tane adam akili basin toplanti konusmasina yakalamadim. aykut bunun yaninda mourinho resmen

neyse iyi geceler..2012 deki takımı özledim ben.semih kaya için duyduğumuz heycanı falan...

Erkan Zengin bizim çapımıza uymaz ha eldekilerden iyimidir belki

ama terim ona da savunma yapmayı adam kovalamayı öğretmeye kalkışır ve yeni amrabatımız olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt