Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Hatta söyle söyleyelim. Bir ise yaramaz dedigimiz Erkan´i bile alamayiz biz. Cok net söylüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
engin>>>>>>erkan zengin . amma velakin oynatmamakta diretiyorlar
Hatta söyle söyleyelim. Bir ise yaramaz dedigimiz Erkan´i bile alamayiz biz. Cok net söylüyorum.
oynatmadıkları gibi 400 bin euro olan maaşını 1 milyon euro yapıyorlar uzatıyorlar
benim fikrime göre bu takımda oynayabilecek 3-4 türk var onlarda mesut, ilkay, inler belki kerim frei ardayı zaten saymıyorum
geri kalanı elimizdeki yerli oyunculardan fazla katkı veremez yapmayın allah aşkına
Tamam, ama ...
- Eksiklerimiz acik acik ortada, ama yönetim bu konuda hic bir hamle yapmiyor. Kanat yok, sol bek yok.
- FT gidip Demirören ile isbirligine imza atiyor ... o kadar olay yasandiktan sonra ... maclari satmaz belki, ama bizi satti ...
- Son iki mac son dakikalarda dökülüyorduk. Antep macini zor kurtardik, Bursa maci da gidiyordu az daha.
engin>>>>>>erkan zengin . amma velakin oynatmamakta diretiyorlar
Erkan Zengin>>>>>>Alper Potuk net.
fener in sampiyonlar ligine katilamazsa sampiyonlar liginden ne kadar gelicek ?
kesinlikle katiliyorum buna. erkan 3 tane potuk eder ki potukuda hic bir nummarasini görmedim hic bir katki saglamadigi dikine gidilserinden haric.
erkanin sorunu ama son pass tercihleri veya zamanlamasi gibi geldi bana. bire birde cok üst seviyede bence erkan.