Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatta söyle söyleyelim. Bir ise yaramaz dedigimiz Erkan´i bile alamayiz biz. Cok net söylüyorum.

biz fazla uçuşa geçtik yönetim de dahil olarak

yerli futbolcuları beğenmiyoruz para verilmez diyoruz

Türkiye ligini beğenmiyoruz rakibimiz yok diyoruz felan

bu havalarda gezersek bi koyarlar şimdi harcamadığımız 5-10 milyonun yerine cl ye katılamayarak 25-30 milyon zarara gireriz

çünkü eğer şampiyon olamazsak bir Türk takımının ön elemeyi geçip cl katılması zor

benim fikrime göre bu takımda oynayabilecek 3-4 türk var onlarda mesut, ilkay, inler belki kerim frei ardayı zaten saymıyorum

geri kalanı elimizdeki yerli oyunculardan fazla katkı veremez yapmayın allah aşkına

İlla 11 oynayacak diye bir şey yok yedek kulübemiz çok vasat ayrıca Alper'in fb'ye kaptırılması tarihi hatadır.Hamit'in yerine cuk otururdu.Yedeklerimizdede sinan bolat,erkan zengin,g.töre,muhammet demir gibi isimler olsa fenamı olurdu?

30 milyon euro ya sampıyonlar ligi kupasi gelir...

24 Arda Turan

6 Carlinhos...

Carlinhos un dun 20 ye yakın videosunu izledim...

Tamam, ama ...

- Eksiklerimiz acik acik ortada, ama yönetim bu konuda hic bir hamle yapmiyor. Kanat yok, sol bek yok.

- FT gidip Demirören ile isbirligine imza atiyor ... o kadar olay yasandiktan sonra ... maclari satmaz belki, ama bizi satti ...

- Son iki mac son dakikalarda dökülüyorduk. Antep macini zor kurtardik, Bursa maci da gidiyordu az daha.

aslında hepsinin mantıklı açıklaması var olaylara nasıl baktığınızla ilgili

kaliteli yerli oyuncu yok yabancı sınırı var herkes bizim ülkeye katar gözüyle görüyor fiyatlar uçuk oluyor

fatih hoca mecbur kaldı bence olumlu da olabilir benim fikrim

ayrıca bursa maçında korakor mücadele oldu golü saymazsak pozisyon bile vermedik hep çok pozisyon veriyoruz demiyor myuduk

olaya nasıl baktığınızla ilgili biraz

ha herşey güllük gülistanlık demiyorum elbette eksiklikler var ama o kadar yüklenmek ne kadar doğru olur bilmiyorum

Bruma Monaco'ya gidiyo dediler hala dış basında çıkmadı öyle bi haber.

engin>>>>>>erkan zengin . amma velakin oynatmamakta diretiyorlar

aynen katılıyorum sana emre çolak'ın maça girip de bi şeyler yaptığını daha görmedim anca etrafında 360 derece dönüp duruyor. biraz engin'de ısrar etsek adam belki bizdeki ilk senesine döner performans olarak.

erman'ın oyuna alınmasını anlıyorum hadi yeni transfer şans verilio alışırsa uyarsa iyi şeyler yapabilir diye ama emre'ye tanınan bu şanslar biraz da engin'e tanınmalı bence. baktığın zaman bizdeki ilk yıl performansını yakalayan bir engin hamiti 5 e katlar uçak yapar atar :)

Yahu adamlarda tore , oguzhan , muhammed gibi cok iyi wonderkidler var bizde sadece semih ( oda tirnaklariyla geldi bugune helal olsun) emreden hic bahsetmiorum gitsin kuzey guney izlesin twitterda kizlari retweetlesin), fenerde bile alperle salih var sen gidip ermani alip , oyuna hamitle basliosan sikinti var , birden inter in samp . ligini kazandiktan ertesi sezonki haline dinebiliriz takim cok yavas ,yasli ve 1-2 tane el freni var su durumda frei i , enes , hakan in pesinde kosmayip sacma sapan isler yapiyorsak 2 senedir sol beksiz oynuyosak yeter artik , bu takim boyle gitmez birgun nani ,birgun di maria , birgun arda acaba yrn kimi aliyoruz...

Erkan Zengin>>>>>>Alper Potuk net.

kesinlikle katiliyorum buna. erkan 3 tane potuk eder ki potukuda hic bir nummarasini görmedim hic bir katki saglamadigi dikine gidilserinden haric.

erkanin sorunu ama son pass tercihleri veya zamanlamasi gibi geldi bana. bire birde cok üst seviyede bence erkan.

erkan zengin necati ne var ne yok toplayın. pazar bitti çürükleri ayıklayalım bari aç kalacağımıza

erkan zenginin fener maçından çalım atıp topu öldürmekten başka yaptığı bişey var mıydı ?

son pas becerisi yok tamam göze hoş gelen bir hareket vardı ama sonuç yoktu

bal yapmayan arı..

yarın bu fenerin maçı hangi kanalda arkadaş şu hayattaki gelir herşey beni mi bulur ya lih başladı ligtvnin bağlı olduğu tv bozuldu servis gelecek :mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

kesinlikle katiliyorum buna. erkan 3 tane potuk eder ki potukuda hic bir nummarasini görmedim hic bir katki saglamadigi dikine gidilserinden haric.

erkanin sorunu ama son pass tercihleri veya zamanlamasi gibi geldi bana. bire birde cok üst seviyede bence erkan.

Erkan Terim'in elinde çok iyi oyuncu olur. Keşke girişimlerimiz olsa ama bizim yönetim şimdi istese 2 sene sonraya anca alır.

Alper Potuk balonun önde gideni, ben bunun yıldız oyuncu filan olacağını hiç sanmıyorum.

Birde Alper'i kaçırdık diyenlere şunu hatırlatayım. Alper gelseydi Melo alınmayacaktı. O yüzden iyiki almadık.

unal aysal bu sene acayip gözümden düstü...artik soguk bakiyorum aysala

-albayrak ali dürüst disari atmasi

-SL kupasindan bahsedip erman kilic chedjou transferleri...

-Fatih Terime TFF izni vs. vs. vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt