Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bide beşiktaş çıkmasın la bu sene başımıza geçen seneden biraz daha iyi gibiler

gibi değil, kesinlikle daha iyiler.

Mesela ön libero da Hatckinson mı ne bir adam var, Bizim Melo ile kurduğumuz sistemi onlarda o adamlar kurmuşlar. Fenerde o tarz bir oyuncu yok mesela.

Töre kanatta iyi oynuyor.

Sıkıntı rakipler değil, bizim adam akıllı eksiklerimizi dolduramamız. Bjk'yi abartmak istemiyorum ama biz E.Çolak'ı oyuna sokarken adamlar daha kaliteli Oğuzhan'ı sokuyor.

neden alamasın drogba sneijder ve chedjouyu da alan bu yönetimdi amma abarttınız arkadaşlar

burayı okuyan bizim fener kadar düşük kaliteli bir takım olduğumuzu sanır

Varsa yoksa yabancı ala ala bu hale geldik zaten bütün kaliteli türkler elden kaçtı türk alamıyoruz diyorum türk!

vay anasını yaw nerdeyse herkes bir mağlubiyet bekliyormuş

ne giydirdiniz arkadaş

benim okuduklarımdan anladığım şeyler şunlar;

yönetim beceriksiz isteksiz hatta bize kötülüğü dokunuyor

fatih hoca maçları satacak

oyun moyun yok bittik biz kümede zar zor kalırız

bu ersun yanal ne icmis yahu. supriz yapa biliriz demis ciddi ciddi basin toplantisinda. bunun sadece türkiyede yayinlanmadigini kimse söylememismi buna ?

simdiye kadar bir tane adam akili basin toplanti konusmasina yakalamadim. aykut bunun yaninda mourinho resmen

Süprizden kastı Bjk için:)

Eksik bölgeleri tamamlamadıklarına göre sahada oynanan futboldan memnunlar heralde yönetim ve terim

Varsa yoksa yabancı ala ala bu hale geldik zaten bütün kaliteli türkler elden kaçtı türk alamıyoruz diyorum türk!

benim fikrime göre bu takımda oynayabilecek 3-4 türk var onlarda mesut, ilkay, inler belki kerim frei ardayı zaten saymıyorum

geri kalanı elimizdeki yerli oyunculardan fazla katkı veremez yapmayın allah aşkına

bize her zaman batmıştır rahat 2 de 2 yapan yönetim bile dağıldı düşünün 4.yıldız gelmez ise hocada milli takıma geçiş yapar sezon sonu görürsünüz

benim fikrime göre bu takımda oynayabilecek 3-4 türk var onlarda mesut, ilkay, inler belki kerim frei ardayı zaten saymıyorum

geri kalanı elimizdeki yerli oyunculardan fazla katkı veremez yapmayın allah aşkına

Elindeki bu kadar kaliteli yerliler kim acaba? çok merak ettim.

vay anasını yaw nerdeyse herkes bir mağlubiyet bekliyormuş

ne giydirdiniz arkadaş

benim okuduklarımdan anladığım şeyler şunlar;

yönetim beceriksiz isteksiz hatta bize kötülüğü dokunuyor

fatih hoca maçları satacak

oyun moyun yok bittik biz kümede zar zor kalırız

Tamam, ama ...

- Eksiklerimiz acik acik ortada, ama yönetim bu konuda hic bir hamle yapmiyor. Kanat yok, sol bek yok.

- FT gidip Demirören ile isbirligine imza atiyor ... o kadar olay yasandiktan sonra ... maclari satmaz belki, ama bizi satti ...

- Son iki mac son dakikalarda dökülüyorduk. Antep macini zor kurtardik, Bursa maci da gidiyordu az daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt