Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin elinde Drogba varken, o CL kupasini almaya calisacaksin arkadas. O kupayi sana getirirse Drogba getirir.

Öyle bir takim kuracaksin ki, ölüm grubuna da düssen, alayiniz gelin lan capsizlar diyeceksin.

Öyle 2 forvet, arkalarinda Sneijder filan olmaz o is. Modern futbola uyacaksin.

Aslinda 2 kanadin da ucup giden oyuncular olacak da, hadi biz 1 oyuncuya bile raziyiz. Sol bekten de vazgectim

modern futbol avrupada oynanıyor...Avrupadan gelenlerde turkiyede futbol sert oynanıyor derler...

Birseyi iyi bil dostum

Avrupai futbol oynayıp Cıkıp Real Madrid in Barcelonanın karsısına teknik taktik oynarsan 5_6 tane yer gelirsin ...Cunku karsındakiler teknik taktik bakımından dunyanın en iyileri o konuda onlarla bas edemezsin....

Galatasaray Real Madrid

Galatasaray M. United

Galatasraay Arsenal

maclarında oldugu gibi adamlara Top Yekun saldırırsan adamlarında sistemi bozulur ..Bu tur futbola alısık olmayan adamlar neye ugradıgını sasırıyor ozaman...Terim bosamı soyleyip duruyor hucum futbolu saldırın diye...Son real madrid macına skoru 3_1 e nasıl getirdin o macı izledinmi..!!!!!

soyle soyleyim

sen istedigin kadar kung fu karate bil teknik taktik dovus...

Adam iyi bir street fighter dovuscusuyse rakibin hapı yuttu :)

sen bugune kadar avrupanın tum devlerini saldırarak yenmissin..Onlar senden teknik taktik bakımından ustun oldugu halde...Modern futbol Allah gostermesin...Her mac CL de 4_5 yer geliriz

Pahali gelir bizimkilere. Herkese pahali derler zaten. Muhammet bosta olacak ki, bizimkilerin listesine girsin.

Ayrica bu Avrupalilar Aysal´i Rus, Arap milyarder saniyorlar galiba. Oguzhan´i 500´e birakirlar, Kerim Frei´a 5 Milyon cekerler.

dogru ama yapacak birsey yok okan aydin mesela leverkusenden 1 2 milyona suan alabilirsin ama bu cocuk a takima ciktimi alamassin gelmezde zaten

Ya abiler sistem oyuncular filan hikaye futbola o kadar hakim değilim gerçekten bir takımdaki bütün oyuncular neden karşısında bir tane bile olsa rakip oyuncu görünce hemen arkasındaki oyuncuya oynamaya çalışır bunun nedeni nedir gerçekten baskı demiyorum bakın sadece 1 oyuncu karşısına geçiyor bunun izahı nedir ?

541759_583582211701473_1050189749_n.jpg
photo.php

dogru söylemis kesinlikle.

Fener ile ilgili habermiş...

Gıdamızı alırız işte ne güzel. Ya arkadaşlar bunlarda hiç mi akıl yok. Fatih Terimin Arda geri gelmek istiyor diye açıklama yaptığı bir ortamda Ardayı Fenerbahçeye yazıyorlar hala. Bunlarında suçu yok. Suç bunları piyasaya salanlarda. Kabul eden kanal sahiplerinde.

Pahali gelir bizimkilere. Herkese pahali derler zaten. Muhammet bosta olacak ki, bizimkilerin listesine girsin.

Ayrica bu Avrupalilar Aysal´i Rus, Arap milyarder saniyorlar galiba. Oguzhan´i 500´e birakirlar, Kerim Frei´a 5 Milyon cekerler.

Bize pahalı gelen Ali Adnan'ı Çaykur Rizespor aldı, gerisini sen düşün...

Bizim için her oyuncu pahalı:)

Anlaşılan Volkan Şen'in de yolu bize düşmek üzere.

erkan zenginin neresi iyi ya bir iki çalım yaptı diye adamı ronaldo yaptınız

karşısındaki takım berbattı ona rağmen sonuca gidecek tehlike yaratacak bir pozisyon yapmadı

umarım fener alır aman bizden uzak olsun

Volkan şen bence erkan zenginden çok daha iyi oyuncu eğer kendini bulursa milli takımda as oynar

Gıdamızı alırız işte ne güzel. Ya arkadaşlar bunlarda hiç mi akıl yok. Fatih Terimin Arda geri gelmek istiyor diye açıklama yaptığı bir ortamda Ardayı Fenerbahçeye yazıyorlar hala. Bunlarında suçu yok. Suç bunları piyasaya salanlarda. Kabul eden kanal sahiplerinde.

Onemli olan haberin doğruluğu değil, milletin aklına bir şekilde Arda-Fener kelimelerini sokmak ve bunda da başarılı oluyorlar işte.

Birde avrupadan yeni bir kulüp devreye girmiş, onu da söyleyeceklermiş.

Erkan bence şu an tam da fenerin ihtiyacı olan transfer. Adamlarda 1 tane bile kanat oyuncusu yok. Ha Erkan da biraz halı saha topçusu gibi ama yine de katkı verir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4hX4ntt3sHs[/media]

alicaksin bu cocugu al sana kanat illaki ismini duyurdugundami talip olucaksin

Bize pahalı gelen Ali Adnan'ı Çaykur Rizespor aldı, gerisini sen düşün...

Bizim için her oyuncu pahalı:)

O konuyla ilgili para sorunu yok. Sorun Hasan şaşın açıklamalarında mevcut zaten. Alt yapıya düşünüyoruz Ali adnanı dedi. Ben olsam bende Rizeye giderdim.

O konuyla ilgili para sorunu yok. Sorun Hasan şaşın açıklamalarında mevcut zaten. Alt yapıya düşünüyoruz Ali adnanı dedi. Ben olsam bende Rizeye giderdim.

O zaman Al kirala, alt yapıda oynatacağına 1 sene ligdeki bir takıma kiralamak daha mantıklı değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt