Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Türk futbolundaki ve futbol medyasındaki kokuşmuşlukla ilgili yeni birşeyler ve cesur yazılar okumak isterseniz bir adres tavsiyesinde bulunacağım . çoğu Galatasaray yazarından bile bu tarz eleştirileri okumamışsınızdır eminim . herkesin papağan gibi aynı şeyi söylediği , aynı yerlerden emir alır gibi aynı yazıları yazdığı bir düzende gerçekten farklı bir ses .

[url]https://endirekserbest.blogspot.com/[/URL]

Ulan iyice paranoyak oldum.Terim olayında olduğunda gibi acaba Başbakan'mı transfer yapmamamız için baskı yapıyor diye düşünmeye başladım bir an. :asd:

Biraz genç oyuncu alalım takıma yavaş yavaş adapte edelim, yaş ortalaması yüksek bir kadromuz var. Drogba 18'lik futbolcu gibi orası tamam,zaten takım içiene bir kaç tecrübeli oyuncu alınır zamanında bizim de uyguladığımız gibi,takımı doğru yönlendirme açısından. Ama bizim kadro bir kaç oyuncuyu geçmiş durumda, şöyle yavaştan hazırlanacak oyuncuları transfer etsek çarkı tamamen değiştirmeden yerine futbolcu eklesek güzel olur. En azından bizim Emre Çolak'a verilen şansı değerlendirebilecek genç bir oyuncu alalım o şansı o kullansın.Kadro yapısal olarak Galatasaray'ın klasik kadro düşüncesinden şaşmaya başladı. Bu arada Semih kadar bahtsız bir oyuncu görmedim,talihsizlikler yakasını bırakmıyor.Umarım bundan sonra böyle sakatlıklar yaşamaz.

ali naci küçük ‏@nkucukk1 dk

Başkan Ünal Aysal, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ile yaptığı görüşmede Di Maria için 'görüşebiliriz' yanıtı aldı

ali naci küçük ‏@nkucukk1 dk

Real Madrid Kulübü başkanı Perez,Aysal'a " Futbolcu ile anlaşırsanı, biz satışına onay veririz" cevabı verdi

ali naci küçük ‏@nkucukk47 sn

Ancak burada sıkıntı şu ki...İngiltere'den de çok yüksek rakamlarda teklif aldığını belirten Di Maria, G.Saray'a R.Madrid ile 4 yıl daha

ali naci küçük ‏@nkucukk25 sn

kontratı olduğunu ve İspanyol kulübünde kalmak istediğini söyledi.

Volkan Şen Galatasaraylıdır,Bursada oynadıgı dönemde de söylemişti bunu,hatta teklif de geldigini ama transferin son anda olmadıgını söylemişti,inşallah olur bu iş,Sercan gibi beyinsiz diil bu adam,konsantre olursa oyuna baya baya etkili olur,Volkan gibi 1 tane kanat adamımız yok kadroda..

Kadromuz şu anda belli bir seviyede, ligde belli maçlar hariç çok sıkıntı yaşamayız ama şampiyonlar ligi tam bir muamma. Bu sene transferde gençlere yöneleceğimiz söylenmişti ama sonuç ortada. Bursa maçında oynayan oyuncuların yaş ortalaması 29.6 imiş. Bu transfer politikasıyla 2 sene sonra takımın yaş ortalaması 32 falan olacak sanırım.

Ya ne Di Maria'si. Madem kendini kanitlamis kanat istiyorsun, ne diye Agustos'un son haftasini bekliyorsun. Sinir oluyorum böyle Adnan Polat vari hamlelere.

Volkan Şen Galatasaraylıdır,Bursada oynadıgı dönemde de söylemişti bunu,hatta teklif de geldigini ama transferin son anda olmadıgını söylemişti,inşallah olur bu iş,Sercan gibi beyinsiz diil bu adam,konsantre olursa oyuna baya baya etkili olur,Volkan gibi 1 tane kanat adamımız yok kadroda..

Bu adamın bu yaşına kadar başaramadığı şey bu işte, bu yüzden futbolu yerlerde, özelliklerini hiç kullanamıyor köreldi gitti bana göre. Açıkçası bu saatten sonra da bir cacık olmaz bu adamdan. Futboldan bu kadar kopuk, aklı beş karış havada birini kesinlikle görmek istemem takımımda.

hep soyledim , yine soyluyorum : Tek Yol NANI

adam zaten ustad biz hala zamanimizi vatandasi Bruma'yla harciyoruz

Arkadaşlar Türk futbolundaki ve futbol medyasındaki kokuşmuşlukla ilgili yeni birşeyler ve cesur yazılar okumak isterseniz bir adres tavsiyesinde bulunacağım . çoğu Galatasaray yazarından bile bu tarz eleştirileri okumamışsınızdır eminim . herkesin papağan gibi aynı şeyi söylediği , aynı yerlerden emir alır gibi aynı yazıları yazdığı bir düzende gerçekten farklı bir ses .

[url]https://endirekserbest.blogspot.com/[/URL]

Bunun kendine hayrı yok. Fenerbahçe-Sol bek-Di Maria???

Di Maria Sol bekmi? Ne alaka. Eleman bariz saçmalamış.

Spor medyası ve o zihniyet ..

Spor medyası üzerindeki eleştirilerime yine devam ediyorum . insanları aptal yerine koydukları sürecede eleştirilerim artarak sürecek .

Şu an sol bek ihtiyacı duyan ve 3 aydır sol bek transfer etmeye çalışan hangi klüp . Galatasaray değil mi ? peki sol bek transferini aylar önceden yapan ve elinde çok iyi yerli sol bekide olan kim . Fenerbahçe değil mi ?

Güzide tarafsız medyamızda bir haber . real Madrid deki di maria takımdan ayrılabilirmiş . bunun içinde Fenerbahçe ataktaymış yada daha düşünüyormuş . haber muğlak anlaşılmaz her zamanki gibi .

Haberin ana fikri şu . iyi kaliteli bir yabancı varsa ihtiyacı olmasa da medya olarak Fenerbahçe de görmek isteriz her zaman . kadrosundaki fazlalıktan dolayı holmen in bonservisini çıkarmayan da Fenerbahçe . sol beke ihtiyacı olmayan da Fenerbahçe . ama medyamızda Di Maria Fenerbahçe ye layık görülmüş her zamanki gibi . Yerli oyuncu altın olmuşken Galatasaray kadrosunun tüm yerli iyi oyuncularını Avrupa ya satabilmek için aylardır gözyaşı döküp yalvarıyorlar yokmu alacak babayiğit diye .

Fenerbahçe nin aklının ucundan bile geçmeyen bir oyuncu için medya neden böyle haber yapıyor peki ? yıllardır yanlı yayın yapmaya alışmışlar çünkü . refleks alışkanlık olmuş .vazgeçmesi çok zor alışkanlıklardan . bu alışkanlıklarından para kazandıklarını da unutmamak gerek .

Tamamen duygusal da diyebiliriz tabi ki .

Kerim neden alınmaz arkadaş ? Var mı o çocukla bir bilgisi olan son bir haftadır takip edemedim ben arkadaşlar

Kerim neden alınmaz arkadaş ? Var mı o çocukla bir bilgisi olan son bir haftadır takip edemedim ben arkadaşlar

Para vermek istemiyoruz biz, beleş istiyoruz, ne yapmış ki Kerim, 2-3 milyon istiyorlar bizden ? şeklinde düşüncelerimiz yüzünden.

Sercan ve Yiğit transferleri bahanemiz oldu, artık hayatta vermeyiz o paraları yerli genç futbolcular için.

Para vermek istemiyoruz biz, beleş istiyoruz, ne yapmış ki Kerim, 2-3 milyon istiyorlar bizden ? şeklinde düşüncelerimiz yüzünden.

Sercan ve Yiğit transferleri bahanemiz oldu, artık haram bize o paraları vermek yerli genç futbolcular için.

işte şu zihniyetleri bir değişse, Sercan, Yiğit ve niceleri tutmadı... ya bu tutarsa! Bjk o kadar gurbetçi transfer etti, bakın aralarından Olcay tuttu ve takıma yetiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt