Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dany + riera + amrabat + 5 milyon € = coentrao + di maria

realin hoşuna gidecek bir teklif

erkan zengin'in fenev maclarini izleyen yok galiba

kesinlikle ve kesinlikle gelmesin bu bizim takima

bende onu anlamadım bu adam 3 yıldır bizim ligde fenev maçından sonra herkes erkan demeye başladı

yanu bu feneve karşı ben bile oynasam herkes ooo çok iyi futbolcu der

fenev bitmiş bu oyunla kümede kalmaya oynar

erkanda bu zavallı takıma karşı bi iki hareket yaptı o kadar

Yönetimdeki vizyon'a bak;Coantreo,Di maria nerde Erkan nerde :D:D

Hala akıllanmadılar.Alper olayındaki tezgahı ne çabuk unuttular ki hala Eskişehir'in peşinden koşuyorlar.

Abi ne yapsınlar söyleyin onu yapsınlar takımda kanat oyuncusu eksikliği bariz , madem öyle sol bek için yabancı , kanat için yerli alalım derdindeler , Sneijder , Selçuk gibi adamlar Erkan gibi sadece ligimizde şov yapabilen oyuncuyu dahi nasıl oynatırlar düşünsenize.

Bence Erkan > Amrabat , Erkan > Emre Çolak , Erkan > Aydın , Erkan > Kazım var mı aksini iddia eden ?

Eskişehir maçı sonrasına kadar süre kalıyor mu yahu?

Reis , Pazartesi bildirimler sanırım , Cuma maç haftasonu olay çözülür , tabi öncelik Arda olmazsa Erkan giyer parçalıyı.

Coentrao gelirse olacakları düşünemiyorum bile ama sezonun en başında ilk önce Sato hayalini kurmuş ve neden olmasın demişti. :)

Emir Sato

Abi ne yapsınlar söyleyin onu yapsınlar takımda kanat oyuncusu eksikliği bariz , madem öyle sol bek için yabancı , kanat için yerli alalım derdindeler , Sneijder , Selçuk gibi adamlar Erkan gibi sadece ligimizde şov yapabilen oyuncuyu dahi nasıl oynatırlar düşünsenize.

Bence Erkan > Amrabat , Erkan > Emre Çolak , Erkan > Aydın , Erkan > Kazım var mı aksini iddia eden ?

Aksini iddia eden taş olur.Buna rağmen burun kıvıranlara ise zaten sözüm yok.

bende onu anlamadım bu adam 3 yıldır bizim ligde fenev maçından sonra herkes erkan demeye başladı

adamı bu yaştan sonra isveç milli takımına aldılar. o kadar da değil yani..

Arsenal, Manu gibi takımlarda bizim durumumuzda

ben bu konuda kızmıyorum sırf transfer olsun diye transfer yapmasınlar

kadroyu iyi kullansınlar bu sene bizi şampiyon yapar

napalım olmuyorsa sırtımızı dönemeyiz

Hayatın Anlamı GALATASARAY

ne gibi bizim durumda söylermisin???

onları engelleyen, onlardan daha iyi transfer takımların olması. yani kendi hataları dışımda yarışa girmek isteyen takımlar.

bizim ligde böyle bişey var mı? yok ama zorlanma olabilir.

ayrıca bunu kıyaslama yapmaya gerek yok, çünkü o onların sorunları..

bence taraftarın en çok istediği şey şu..

ünal aysal

fatih terim

çok iyi bir kaleci muslera

kendini verirse iyi bir sağ bek eboue

melo-selçuk gibi orta saha

snejder gibi (iyi başlayan( 10 numara

drogba gibi süper star ve takım için yönlendiren sevilen biri

burak gibi beğenin beğenmeyin gol sayısını yukarda tutan takım var.

bu takımı ne kadar daha bulabilirsin, ne kadar oyuncu gelecek seneler burda olabilir, şikecilerin ceza alıp-almaması farketmiyor tek başına avrupada oluyorsun maddi-manevi olarak odaklanıyorsun. 2-3 transfer le sistemini daha rahat uygulamak varken, başarının üstüne başarı koymak-gelecek sene için bazı oyuncular ayrılsa bile bu 2-3 transferle onların yerini hazırlamak.

bunlar çok önemli.

iyi oynasak-iyi başlasak-sistem oturmuş-yabancı sınırı olmasa-mevkilerdeki isimler yeterli olsa eyvallah.

transfer için transfer değil, daha başarılı-oturaklı bir kadro için transfer olayında duruyoruz.

araban var, herşeyi güzel ama lastikleri yıpranmış ben böyle devam edeyimm diyemezsin. kullanmadığın yatan lastikleri taksanda bir gün s.o.s verir.

gideceğin yollara uygun lastiği takarsın sonra iş sürücüye kalır.

özellikle dikkat ediyorum fenev maclarinda oynuyormus gibi gözüküyor ama son toplari hep harcar, örnegin final pasi takim arkadasina vermez, kalenin dibinde olsa golü kacirir, bos kale olsa yandan veya üstten disari atar o derece yani

kendi ceza sahasinin önünde ya özellikle top kaptirir, ya da rakibe pas atar

son es es macinda da yazmistim "erkan oynarsa fenev alir en kötü ihtimal berabere" diye nitekim öyle oldu

veee erkan yine oynuyormus gibi gözüktü ama hep göz boyama ;)

Krizle alakası yok. Büyük transferler uzun flört gerektirir. Barca Neymar ı almak için yıllarca uğraştı misal.

kac yil ugrastigindan bahsetmedim, takvime gore demek istedim, transfer doneminin basinda oldu bu transferlerin hepsi, haziran/temmuz aylarinda

agustosun 20 sinden sonra oyuncu alanlar gec kalinmis transferler olarak nitelendirirler, yani donemin sonuna dogru olmus olur

bu bir gercektir

serdar gürler hepsinden iyi , gol de atabiliyor

Serdar'da iyi oyuncu ancak hem sağ açık - forvet tarzında oynuyor hemde daha çok genç , Erkan ona göre daha tecrübeli ve formda şuanda ama uzun vadede düşünülmesi gereken bir yetenek bence de , ancak şuanda biraz daha Elazığspor'da 11 oynayıp pişmesi gerek.

özellikle dikkat ediyorum fenev maclarinda oynuyormus gibi gözüküyor ama son toplari hep harcar, örnegin final pasi takim arkadasina vermez, kalenin dibinde olsa golü kacirir, bos kale olsa yandan veya üstten disari atar o derece yani

kendi ceza sahasinin önünde ya özellikle top kaptirir, ya da rakibe pas atar

son es es macinda da yazmistim "erkan oynarsa fenev alir en kötü ihtimal berabere" diye nitekim öyle oldu

veee erkan yine oynuyormus gibi gözüktü ama hep göz boyama ;)

aynen geçmiş mesajlarımda vardı bu adam fenev maçlarında bilerek yapıyor diye aklımda kalan bi iki çalımı ama müsait pozisyondaki arkadaşlarına hiç pas vermedi yada şutları kalenin en az 1 metre üstünden gitti :D

biz bu adamı istiyorsak bizde sorun var demektir heleki eskişehirden

kac yil ugrastigindan bahsetmedim, takvime gore demek istedim, transfer doneminin basinda oldu bu transferlerin hepsi, haziran/temmuz aylarinda

agustosun 20 sinden sonra oyuncu alanlar gec kalinmis transferler olarak nitelendirirler, yani donemin sonuna dogru olmus olur

bu bir gercektir

Napacak şimdi Real geç oldu diye Bale i almasın mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt