Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar , Arda olmuyor sanırım o yüzden kanat için rota Erkan'a döndü.

Perşembe ŞL Grup Çekilişi , Cuma Eskişehirspor maçı var , Pazartesi'de kadro bildiriminin son günü sanırım.

O yüzden haftasonu belli olur Erkan olayı , Pazartesi'de resmi açıklama gelir asıl mesele ihtimaller dahilinde :

Arda/Erkan bunlardan biri kesin olacak + Coentrao olacak mı asıl mesele bu , tabi birde olabiliyorsa Arda'da çok çok önemli ancak , Arda olacak olsa Erkan'a yönelmezlerdi diye düşünüyorum.

Onur Abi daha çok şöyle düşünelim bence :

Coentrao + Arda / Erkan (Arda olmazsa Erkan ki Arda şimdilik olmayacak gibi.)

Burak'ın satılmasına gerek yok.

Necati alternatif olarak gelebilir , Elmander'in boşluğunu doldurur.

Erkan'da şu kanatsızlıkta Selçuk , Sneijder ve arkasında Coentrao ile kopar , ligimizde şov yapar ancak ŞL için soru işareti varsın o kadar da olsun , kaç tane Avrupa'da iş yapacak yerli oyuncu var zaten , adam gibi çok iyi yerliler olsa Milli Takım her büyük turnuvada olurdu.

Valla ben sistem istiyorum sistem. Burak gibi oyuncun varsa oynar. Ama ben hem ucan kanatlarimi istiyorum, güclenmek istiyorum, tek forvetli sistem istiyorum, ayrica batmak da istemiyorum :) Hatta bi cilginlik yapip üstüne Muhammet´i eklesinler, Necati´yi almasinlar. Antep´e de oyuncu versinler. Emre gibi.

Vitinho zu CSKA moskova 10 milyon euro ya

bu takımı ne kadar daha bulabilirsin,

işte bu cümle önemli bence her şeyden öte.

Denizi geçmişiz derede boğuluyoruz. Tabi ki Coentrao da Arda da hatta Bruma da belki zor transferler ama yapıp yapacağın bir tek bu kadar. (küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın, önümüzdeki yıllarda büyük transferlere gerek olmaz anlamında)

Sonrasında Barcelona gibi takımların seviyesine gelemesek de görüp görebileceğimiz en iyi takımı (bence) kurmuş olacağız. Ve CL şampiyonluğunu hayal ediyorsak uzak da olsa hedef olarak koyuyorsak o sürprizi, imkansızı başarabilecek takım da bu olacaktır.

Paraysa para var, kombine full çekiyor, ezikler saolsın her yıl ekstra 10milyon euro geliyor :) , Store'larsa yağmaladık resmen, istesinler bir daha yağmalayalım. E artık yaptık şu çocuğu, adını koymak için ne bekliyoruz...

burak adam olsaydı bjkde tutunurdu

bu nasıl bir mantık ya

adam burak dememiş erkan demiş.Bencede erkan zengin transferi boşa verilen milyon dolarlar demek olur kesinmlikle uzak durulmalı,eğer alınabiliyorsa di maria alınmalı.Bence yabancı sınırı biraz fazla abartılıyor eğer sen nani di maria bruma ayarında transfer yaparsan galatasarayda 3 yabancı dışında kesilemiyecek yabancı yok (muslera sniejder drogba)

Sol bek alacaksak ben kanatta Erkan'a razıyım hele bu sol bek Coentrao olacak ki olmaz bence imkansız ama her türlü razı gelirim yalnız transfer yapacak adam bugüne kadar yapardı bence o yüzden transfer beklememek lazım.

Valla ben sistem istiyorum sistem. Burak gibi oyuncun varsa oynar. Ama ben hem ucan kanatlarimi istiyorum, güclenmek istiyorum, tek forvetli sistem istiyorum, ayrica batmak da istemiyorum :) Hatta bi cilginlik yapip üstüne Muhammet´i eklesinler, Necati´yi almasinlar. Antep´e de oyuncu versinler. Emre gibi.

Yapılabilir neden olmasın ancak bu kadar uzun boylu ve hareketli olacağını düşünmüyorum haa , Burak için 20 Mn € civarı bir teklif varsa olabilir ama minimum 20 Mn € bunu zaten %25'i Trabzon'a gidecek.

Burak satılırsa : Arda + Coentrao + Muhammet Demir + Erkan Zengin'den aşağısı kesmez şahsen beni.

Var mi aklinda baska yerli kanat oyuncusu? Varsa alalim. Fenerbahce´yi tek basina paramparca etti bu hafta. Necati batirdi

biz fenerbahçe için transfer yapmamalıyız kadromuz zaten lig için fazlasıyla yeterli bize avrupa için transfer lazım.Erkan zenginde bize avrupada fark yaratabilecek bir oyuncu değil.

Turkiyeden futbolcu almayacaksin, heleki son dakika... bosa verilmis paradir...

okan kardesimin dedigi gibi ciddi ciddi plansiz isler yapiliyor GS da..

Takima direk katki yapacak isimler: ARDA- Coentrao - Di Maria tarzi futbolcular.

bosu bosuna turk oyuncularla ugrasmasin bizim yonetim..

Sonunun hemen aciklayayim: Amrabat-Yigit-Erman

adam burak dememiş erkan demiş.Bencede erkan zengin transferi boşa verilen milyon dolarlar demek olur kesinmlikle uzak durulmalı,eğer alınabiliyorsa di maria alınmalı.Bence yabancı sınırı biraz fazla abartılıyor eğer sen nani di maria bruma ayarında transfer yaparsan galatasarayda 3 yabancı dışında kesilemiyecek yabancı yok (muslera sniejder drogba)

ben burak demiş mi dedim , burak da tutulmadı bjkde ama sonuç ortada

ayrıca bu takımın en vazgeçilmez yabancısı musleradan sonra melodur , alternatifi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt