Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet Erkan Zengin i beğenmiyor . Erkan Zengin 10 tane Emre Colak eder . Emre anca etrafında boş boş donsun . Emre Colak , Sabri , Hakan Balta beni futboldan soğuttu .

Amrabat, Engin ve Erman disindaki orta sahada nekadar cöp varsa göndereceksin. Hamit, Emre, Kazim bunlar süper lig'de kime koysan yabanci kontenjani yüzünden oynar, oynarlarsa..

Millet Erkan Zengin i beğenmiyor . Erkan Zengin 10 tane Emre Colak eder . Emre anca etrafında boş boş donsun . Emre Colak , Sabri , Hakan Balta beni futboldan soğuttu .

emreç ve sabri için eyvallahta özellikle bu sezon başındanberi gösterdiği performansı göz önüne alırsak baltaya haksızlık ediyorsun

not:bu arada hakan baltanın bu kadar üzerine gidilmesinin nedeni bana soyadıyla ilgili gibi geliyor.

Riera fesh edilecekdir

ya bende bunu anlamıyorum arif.herkes yabancı oyuncu yazıyorda arkadaş bu 6+0+4 saçmalığı yüzünden amrabatı bile koyamıyoruz sol açığa.bunlardan biri gelirse kimi kesip koyacaksın onu çok merak ediyorum.

bu saçmalığı çıkaranı Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. :mad-49:

Süperstar Aydin Yilmaz'i transfer etmisiz.

Iste bu arkadas, iste bu. Büyüklük budur, vizyon budur, beceri budur, bu transferde emegi gecen herkese cok pis küfrediyorum.

ula podolskiyi napalım adam fenere karşı oynadı clde oynayamayacak podolskiyi mi alacaz, kolpanın tillahı

simdi kiziyoruz ediyoruz da bir konuda kuslara hak veriyorum ; gecen sene Demiroren bu yabanci kararini alirken neden itiraz etmedik

benim daha o gun moralim bozulmustu, bizim yonetim hic iplemedi

Lan Aydına kalmısız ya,bu transfer dönemi bana felaket derecede tanıdık geliyor,sen koru Yareppi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt