Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 hafta gecti Besiktas lider diye cok abartiyor bazilari ya. Anlamak mümkün degil.

Malouda´siz, Bosingwa´siz, gecen senenin dandik Trabzon´unu son 20 dakikada yendiler, simdi de Erciyes´i yendiler yani.

O cok övülen futbolcular, orta sinif bile olmayan dandik Avrupa takimlarina karsi sürünüyor ama. Abartmayin öyle.

En iyi yerliler de bizde, en iyi yabancilar da. Sadece daha ciddi ve hirsli olmaliyiz. Ayrica gecen hafta gibi skandal degisiklikler yapmamaliyiz.

ligin favorileri sonradan ortaya çıkar zamanla bu bjk düşüşe geçecektir

ben rahatım açıkçası

aydından medet uman ve 4 aydır antreman yüzü görmemiş adama sözleşme uzatmak, bu seneki trasnfer mantığını anlatıyor bana.

Yalnız forumda bazı arkadaşlar var kendilerini dortmund alt yapısı antrenörü sanıyor üstelik fikrini söyleyen kendince yorum yapan arkadaşlara küçük düşürücü sözler sarf ediyorlar.

beğenirsin beğenmezsin eleştrirsin yorumuna katılırsın da kendince aşağıladığını sanmak çok düşük oluyor

bjk de bile ilk 11 oynayamıyor o zaman bjknin orta sahası bizden iyi mi?

Sistemle alakali bir durum.

Galatasaray'da cok aksayan bir mevki var, o da Hamit'in oynadigi mevki. Bilic'in 4-2-3-1 sisteminde cift on liberoda Atiba'nin yanina Veli'yi tercih etmesinden dolayi Oguzhan Fernandes'le bir forma mucadelesine girmek zorunda.

Oguzhan'in Besiktas'da ilk 11 oynamasi zaman'a kalmis birsey ve cok yakin zamanda gerceklesir. Besiktas'in kadrosunda barindirdigi en iyi futbolcu Oguzhan. Gecen sene Fernandes'in oynayip, Oguzhan'in oynamadigi maclarda bu cok bariz belli oldu. Dun de 55'de girecekti ama Tolga'nin sakatligi bunu onledi.

Olcay'in bu kotu performansi (iki mac'dir Bilic 60larda oyundan aliyor) Oguzhan'a her daim yinede ilk 11 firsat'i gosterecek. Buyuk ihtimal Gokhan sol, Oguzhan ise sag kanatta oynar.

Dun ki oyuna girip yaptigi assist'le zaten Bilic'e verdigi net bir mesaj var; bu takimin en iyi futbolcusu benim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ONsg8kg3UaQ[/media]

kaliteki biri olsa sorun değilde sırf gurbetçi diye avcı gibi çöplerle uğraşmaya değmez.

kaliteki biri olsa sorun değilde sırf gurbetçi diye avcı gibi çöplerle uğraşmaya değmez.

Oguzhan'i Galatasaray transfer etseydi, lig'e ambargo koyacak ortasahaya sahip olurdu.

Oguzhan potansiyelde ligin acik ara en iyi genc'i ve yakin zamanda Turkiye liginden elit takim'a gidecek futbolcu cikacaksa, Oguzhan'dan baskasi olmaz. Dribbling ozelligi olsun, ust duzey oyun zekasi olsun. Her daim Galatasaray'da ilk 11 oynayabilecek kapasiteye sahip bir futbolcu.

Oguzhan-Melo-Selcuk

Sneijder

​

Oğuzhanı beşiktaş almadan önce biliyordum takip ediyordum. Hatta beşiktaş aldığında bjk li arkadaşımı aradım "çok iyi transfer helal olsun çok iş yapar" dedim. Çocuk o kim dedi :)

Şimdi ben bu çocuğu biliyosam Galatasaray kulübünde bu çocuğu bilen yoksa sölüce başka söz yok zaten.

Yalnız forumda bazı arkadaşlar var kendilerini dortmund alt yapısı antrenörü sanıyor üstelik fikrini söyleyen kendince yorum yapan arkadaşlara küçük düşürücü sözler sarf ediyorlar.

beğenirsin beğenmezsin eleştrirsin yorumuna katılırsın da kendince aşağıladığını sanmak çok düşük oluyor

Aynen ha bi erkan dedik diye kendinizi dortmund altyapı antrenörü sandınız. Bi fikrimizi paylaşamadık şurada adam akıllı.

Sistemle alakali bir durum.

Galatasaray'da cok aksayan bir mevki var, o da Hamit'in oynadigi mevki. Bilic'in 4-2-3-1 sisteminde cift on liberoda Atiba'nin yanina Veli'yi tercih etmesinden dolayi Oguzhan Fernandes'le bir forma mucadelesine girmek zorunda.

Oguzhan'in Besiktas'da ilk 11 oynamasi zaman'a kalmis birsey ve cok yakin zamanda gerceklesir. Besiktas'in kadrosunda barindirdigi en iyi futbolcu Oguzhan. Gecen sene Fernandes'in oynayip, Oguzhan'in oynamadigi maclarda bu cok bariz belli oldu. Dun de 55'de girecekti ama Tolga'nin sakatligi bunu onledi.

Olcay'in bu kotu performansi (iki mac'dir Bilic 60larda oyundan aliyor) Oguzhan'a her daim yinede ilk 11 firsat'i gosterecek. Buyuk ihtimal Gokhan sol, Oguzhan ise sag kanatta oynar.

Dun ki oyuna girip yaptigi assist'le zaten Bilic'e verdigi net bir mesaj var; bu takimin en iyi futbolcusu benim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ONsg8kg3UaQ[/media]

savunma anlamından ne yapacağı büyük soru işareti eğer sağ içte oynayacaksa savunmayı da iyi becerebilmeli bu konuda soru işaretlerim var.hamit ne kadar çoktan bir futbolcu olsa bile kendi alanını iyi kapatıyordu oğuzhan bunu yapamaz gibi geliyor.

Oğuzhanı beşiktaş almadan önce biliyordum takip ediyordum. Hatta beşiktaş aldığında bjk li arkadaşımı aradım "çok iyi transfer helal olsun çok iş yapar" dedim. Çocuk o kim dedi :)

Şimdi ben bu çocuğu biliyosam Galatasaray kulübünde bu çocuğu bilen yoksa sölüce başka söz yok zaten.

biliyorlar ama almıyorlar tercih durumu :)

rüya kadro gerçek oluyor

------------DD-----------

----yilmaz----yilmaz-----

---------wesley----------

----selçuk----melo-----

balta--semih-che--ebo

----------muslera--------

şükürler olsun

Kerim Frei'ı neden alamadık ? Bunun bir açıklaması olabilir mi ? Niye ulan niye ?

Lan 3 aydır g.tü göbeği büyütmiş takımın müzmin yedeklerinden olan adamı büyük bir şevkle geri alıp 700bin€ vereceğiz öyle mi.

Adaletine tükürem dünya.

savunma anlamından ne yapacağı büyük soru işareti eğer sağ içte oynayacaksa savunmayı da iyi becerebilmeli bu konuda soru işaretlerim var.hamit ne kadar çoktan bir futbolcu olsa bile kendi alanını iyi kapatıyordu oğuzhan bunu yapamaz gibi geliyor.

Pek bir sorun olacagini dusunmuyorum. Gecen sene de orda oynadigi maclar oldu. Orta sahada Veli/Necip'in yani sira Fernandes'in arkasinda oynayip, defansa cok yardim ediyordu.

Zira, defansif yonunu elestirmektense, ofansif katkisini tartissak daha mantikli olmazmi ? Oguzhan benim gozumde Fernandes'den daha ustun bir futbolcu. Aralarinda ki tek fark Fernandes'in fizik ustunlugu, yoksa Oguzhan Fernandes'in tum yaptiklarini yapabilen bir futbolcu, ve kendi yari sahasinda Fernandes'in zaman zaman gosterdigi laubali tavirlari gostermiyor.

Hamit'in yerine oynasaydi Galatasaray'in buyuk bir acigini kapatmis olurdu. Bu da top'la ileryebilecek, kilit acabilen futbolcu eksikligini giderirdi. Oyun zekasinin yani sira dribbling ozelligi yuksek bir futbolcu. Genelde gobek orta sahada bu iki ozelligi birlestirebilen fazla oyuncu cikmaz. Oguzhan'i ender kilan faktorlerden biri de bu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=meuZ10h2Oy8[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt