Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
Bence de, tarihin en kötü Galatasaray'ini devralip 2 sene üst üste sampiyon yapip, derbilerin büyük cogunlugunu kazanip, SL de ceyrek final oynatan zihniyetten bi halt olmaz. hala ki Selcuk,Burak,Drogba,Sneijder,Muslera,Melo,Eboue gibi gereksiz oyunculari almak nasil bir gerizekaliliktir anlamakta güclük cekiyorum.
Bok atmak icin basarisiz olmalarini bari bekleyin arkadas, 2 senedir en yakin rakibine 10 puan fark atan takimi,yönetimi, hocayi haksiz yere elestirmek ne kazandiriyor ki size?
Gerci dogru, ligde 9 puan fark atip CL de ceyrek finalde elenen takimda kadronun en az yarisini degistirmek lazimdi, sonucta büyük basarisizlik var ortada...
Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps
başarılarına bir şey diyen yok arkadaşım..yanlışa yanlış demiyorsunuz siz sadece körü körüne destekliyorsunuz bazen...bu sene 2 senedir başarılı olan zihniyette bir tuhaflık var..
Ali Dürüst,Albayrak yönetimden çıkarıldı..
Hoca tff ile çalışmayı kabul etti...(bence en buyuk hata bu)
takıma 3 senedir ne sol bek ne kanat alındı
bu sene özellikle farkı açacağımız sene olacakken kendi ayağımıza sıktık bana kalırsa evet yine diyorum ilk 2 seneki zihniyetle bu aynı değil ..bu sene ne olduysa garip garip hamleler yaptık ve bu gidişat iyi olmayabilir....
anlatabildim mi? o sebeple her şeye karşı 2 senedi şöyleyiz böyleyiz sarplarla oynuyoduk savunmalarını bırakın artık...
Aydın Necati gibi adamların geri alınmasının kabul edilmemesi gerekir...vizyona bak hedefe bak gelene bak Aydın,Volkan Şen,Necati, oldu olacak servet gelsin....
skora göre eleştiri yapmadık ki hiç gecen sene yapılan Furkan transferinide (hani hiç oynatmadğımız dünyada örneği var mı bilmiyorum)8.6 lık Amrabattıda ,Yiğitide yanlış diye söyledik biz...doğruysa doğru yanlışsa yanlış...tabi bana göre....skora göre değil....evet yine diyorum bu sene zihniyet yani bu seneki KAFA YAPISI sağlıklı değil fikrimce saygılar...