Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal her an transfer yapabiliriz demiş bankadayken ekranda yazıyordu :D

Öyle birşey dedi mi arkadaşlar ?

aydini geri alcagimiza kazim kalsaydi daha iyidi .. kazim yolcu gibi .

umarim aydina o güzelim 7 numarayi vermezler yine :nonchalance:

yuh be yeni gördüm aydını almışız bu nedir be bu nedir başlıyacam böyle transfer stratejisine avrupanın ilk 10 takımı diyoruz attığımız çöpü tekrar alıyoruz

drogba 1860 munih den sonra kayserisporda oynamis :eek:

amrabat transferinde böyle madde vardi galiba reklam amacli

Günlerdir foruma girip gelişmeleri ara ara takip ediyorum. Fatih Terim Arda hakkında açıklama yapalı 10 gün oluyor hala bir gelişme gol. Yani ünal Aysal neyi bekliyor anlamış değilim.

Arkadaş vereceksin 24 mil. takım kimlik değiştirecek. Kimse para yok falan demesin. Bu sene bjk bile bizden çok para harcadı. Yani bu kadar para nereye gitti. Yahu bu ülkede ne çapsızlara ne paralar verildi. Arda'dan daha iyisi var mı? Adam Türk ayrıca. Aysal Arda hamlesini acilen yapmalıdır.

Milli takım olayı, yönetim değişikliği Aysal'a puan kaybettirdi. Takımın acil transfere ihtiyacı var. Son 5 günde mutlaka bir hamle bekliyorum.

Yerli kanat ariyorsak mutlaka Aras Özbiliz alinmaliydi.... Abdurrahim Albayrak olsa bu oyuncuyu getirirdi!

Gökdeniz'i de bir operasyonla zorlayabiliriz ancak Fatih Terim'le arasi yillardan sonra hala bozuk sanirim...

Birde kapali kutu Kerim Frei var baska kanat oyuncusu alinacaksa ALINMAMALI

Aydin'a bes kurus para verdiysek yada kim verdiriyorsa cebinden ödesin .. Ben o herifin karisi istinyede yesin diye urunler almiyorum !!!!!!!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt