Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYDIN YILMAZ ilk yıl için 900 bin dolar, ikinci yıl için 1 milyon dolar, son sezon için ise 1 milyon 100 bin dolar alacak. Başarılı kanat oyuncusuna ayrıca maç başına da 15 bin dolar ücret ödenecek.

bu yonetim alkol aldi sallaniyor heralde , la dollar 2 tl oldu neyaptiniz yahu .. adam butun yaz Dollarin yukselmesini beklemis uyanik tucar Aydin ...

AGALAR bu paralar ne yahu bir yedek parcasi icin ?????????? elde kazim,erman,yekta,sabri vs varken

Kondogbia 20 milyon vermis serbest kaldi :surprised:

Podolski asla aradıgımız oyuncu değil. İnşallah onu almak gibi bir hataya düsmeyiz.

Bize adam eksiltebilen,teknik,hızlı ve oyun zekası olan bir kanat oyuncusu lazım :D

Bu kriterlere uyan bir adam almayacaklarsa hiç kimseyi getirmesinler.

AYDIN YILMAZ ilk yıl için 900 bin dolar, ikinci yıl için 1 milyon dolar, son sezon için ise 1 milyon 100 bin dolar alacak. Başarılı kanat oyuncusuna ayrıca maç başına da 15 bin dolar ücret ödenecek.

bu yonetim alkol aldi sallaniyor heralde , la dollar 2 tl oldu neyaptiniz yahu .. adam butun yaz Dollarin yukselmesini beklemis uyanik tucar Aydin ...

AGALAR bu paralar ne yahu bir yedek parcasi icin ?????????? elde kazim,erman,yekta,sabri vs varken

rezalet

Podolski'yi 2 sene önce alsak en çok ben isterdim ama şu an bize tempo ve pas yaptıracak oyuncu lazım o adam da Podolski değil.

valla bu adamın alacağı paralar haram olsun :mad: bu kadarda olmaz ya...

1.800.000 TL mac basi 30.000 TL = 1 mac oynasa

.. 1 Forma = 129TL

14.000 FORMA bir aydin yilmaz beyfendisi icin yuh be ..

Lan biz ne zorluklarla kulube katki olsun diye forma aliyoruz harcadiklari paraya bak , karisi istinyede gezsin diye verilen paraya yuh diyorum

ünal aysalın bu fatih terimle bi sorunumuz yok deyip sözleşme uzatmamakta da ısrar etme saçmalığı derhal çözülmeli transferden önce bu şart. resmi imzayı görmeden ünal aysala fatih terim konusunda güvenmemeliyiz. saçma sapan işler yapılıyor

boyle Aydin lar falan geri gelecekse ben Baskan olsaydim 2x dusunurdum bu teknik heyetle devam mi stop mu seneye diye?

insallah balon haberlerdir

Arkadaş kurtulamadık bir türlü bu adamdan :42:

ünal aysalın bu fatih terimle bi sorunumuz yok deyip sözleşme uzatmamakta da ısrar etme saçmalığı derhal çözülmeli transferden önce bu şart. resmi imzayı görmeden ünal aysala fatih terim konusunda güvenmemeliyiz. saçma sapan işler yapılıyor

bence 1/2 haftaligina bir alman hoca gelsin takimdaki curukleri secip gondersin cunku Fatih Terim duygusal , Aydin Yilmazi bile geri getirtii 1.8 milyon TL senelik ucretle .. Ondan sonra geri takimin basina Fatih Hoca gecebilir

Başkanın yalancısıyız vallahi...gerçi a7 yi aldık sanırım bugun tozunu atar işte bu ligin

Ya yine mi Aydin?!

Cok beklerler diyorum bende.

Bu arada, Podolski gelirse SKANDAL bir transfer planlamasina imza atmis oluruz. Kötü transfer olur demiyorum, ama kanat ariyorsak Bruma veya Di Maria/nani tarzi biri alinmali. Podolski daha golcü profilli bir oyuncu. Bize ise golcüleri besleyen kanat lazim. Podolski, Drogba, Burak, 3 gole yakin oyuncular birden olur. Yine kanat sorunu cözülmez. Zaten Podolski 4-2-3-1 nin sistemine kanat oynamaz bir kere. Hadi Burak veya Drogba olmasa anlarim da, öyle degil ama.

Ya yine mi Aydin?!

Cok beklerler diyorum bende.

Bu arada, Podolski gelirse SKANDAL bir transfer planlamasina imza atmis oluruz. Kötü transfer olur demiyorum, ama kanat ariyorsak Bruma veya Di Maria/nani tarzi biri alinmali. Podolski daha golcü profilli bir oyuncu. Bize ise golcüleri besleyen kanat lazim. Podolski, Drogba, Burak, 3 gole yakin oyuncular birden olur. Yine kanat sorunu cözülmez. Zaten Podolski 4-2-3-1 nin sistemine kanat oynamaz bir kere. Hadi Burak veya Drogba olmasa anlarim da, öyle degil ama.

podolskiyi bizim taraftar bi tarafından uydurdu abi..her sene olan basit bi iddiayı ciddiye aldılar.podolskiyle adımız her zaman anılıyor

podolski almayiz bu saaten sonra zaten bence. sakatlandi demin macda. sedyeyle cikmak zorunda kaldi. ciddi sakatlik ola bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt