Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyaya 3 kere mühendis,doktor ya da avukat olarak gelsem Aydın´ın yatarak kazandığı paraları kazanamam,yazık.

Bu Demirören'in yabancı kontenjanı yüzünden kanser olucaz Türk futbolcularla adamların alayı yeteneksiz arkadaş

birde 1 milyon dolar para hiç oynamayacak adama..

Fatih Hoca'ya da diyecek söz bulamıyorum gitti Milli takım teknik direktörü oldu

şu emre çolak ve aydın yılmazı yetiştiren alt yapı hocaları futboldan men edilmeli. bu nasıl bi zulumdür arkadaş. fatih terim de inadına oynatıyor bunları

Ne yani? Biz simdi gram katkisi olmayan adama 3 yil icin 3.1 Milyon Euro mu ödeyecegiz?

Karisinin sözüyle Galatasaray´a rest ceken, kulüp bulamayinca ezik ezik geri dönen adama 3 Milyon Euro öyle mi?

Ah yalan dünya ah. Dünya bunlara güzel ya.

Lan o parayi cebinde tut, baska bir transfere ekle. Aydin kim ya?

podolski almayiz bu saaten sonra zaten bence. sakatlandi demin macda. sedyeyle cikmak zorunda kaldi. ciddi sakatlik ola bilir.

Sakatlığı ciddi olmasa bile yanlış transfer olur.Podolski iyi futbolcu ama bizim aradığımız adam değil.Bize dar alanda iş yapacak Nani,Bruma tarzı orjinal kanat oyuncusu lazım

hadi parasını geçtim de Aydın 3 aydır antrenman yapmıyor, yıl sonuna doğru anca toparlanır herhalde.

Sakatlığı ciddi olmasa bile yanlış transfer olur.Podolski iyi futbolcu ama bizim aradığımız adam değil.Bize dar alanda iş yapacak Nani,Bruma tarzı orjinal kanat oyuncusu lazım

zaten sabahdan beri nani nani diye bagriyorum forumda. podolski iyi oyuncu bencede ama aradigimiz oyuncu degil sizlerinde burda saydiginiz nedenlerden dolayi.

Aydın'a bunca paraları döken yönetim neden sol bek transferi yapmıyor anlamak mümkün değil..

Hiç kimseyi alamadıysan git Ali Adnan'ı alsaydın gitti Rizespor aldı Allahım inanılır gibi değil

şuan futbola başlasam o aydına verilen parayla aydından daha fazla katkı yaparım takıma. yazık bu paralara. türkiyede kalite fiyat kıyasalaması yapınca futbolcu maaşları çok çok yüksek

Ne podolskisi ya hayatımda gördüğüm en kazma kanat oyuncularından biri. Bize Nani di maria veya buruma dan biri lazım. Podolski geleceğine her türlü amrabat derim.

bruma versen olmazmıydı o paraları. ne gere kvar yahu??

şpl 3-4 geliyor havadan 3-4 kendin koy al adamı.

nani-farfan filan boş laflar, bu saatten sonra bırakmazlar adamlar. sol açıkmış başkan öyle demiş.

allah aşkına arda-bruma dışında transferi için adımlar attığımızı söyleyen başkandı.

arda işi olmadı. bir tek elinde bruma var 7-8 alabileceğin. kampl filan hikaye.

fener karşı iyi oynayan adamları görüyoruz. amrabat-yiğit-sercan vs. hepsi kandırmaca. erkan zenginde öyle.

Gercekten inanmak mümkün degil. 700.000 Euro teklif ediyorsun, bu cabbar agizli kabul etmiyor, cekiyor gidiyor, 3 ay sonra kulüp bulamayinca geri dönüyor, sen 300.000 Euro´ya imza attiracagina 1 Milyon Euro veriyorsun ya. Gercekten komik. Ne diyecegimi bilmiyorum.

"At lan suraya imza, 300.000 Euro, yoksa defol git" diyeceksin.

Adama ödül verir gibi zam yapiyoruz ya. Para bol herhalde. O zaman basin parayi alin Di Maria´yi.

bruma versen olmazmıydı o paraları. ne gere kvar yahu??

şpl 3-4 geliyor havadan 3-4 kendin koy al adamı.

nani-farfan filan boş laflar, bu saatten sonra bırakmazlar adamlar. sol açıkmış başkan öyle demiş.

allah aşkına arda-bruma dışında transferi için adımlar attığımızı söyleyen başkandı.

arda işi olmadı. bir tek elinde bruma var 7-8 alabileceğin. kampl filan hikaye.

fener karşı iyi oynayan adamları görüyoruz. amrabat-yiğit-sercan vs. hepsi kandırmaca. erkan zenginde öyle.

Var mı Bruma olayında bi gelişme?

Melo 1 ay antrenman yapmıyo diye almaktan nerdeyse vazgeçiyolardı altyapıdan çıktı diye boşta kalmasın diye 3 ay antrenman yapmayı redddeden futbolcuyu alıyolar yazıklar olsun forma falan haram olsun aydın gelirse

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

su hamite verilen sans aydina verilse eminim ondan fazla is yapmisti.

birazda böyle düsünmek gerekir adam hic birseyleri oynamadan 3 milyonu indira gandi yapiyor.

önce bi ona kizin sonra aydina gelir sira, ha ben aydini savunuyorum gibi görünmesin, yinede

süper oyuncu demiyorum ama hamitten fazla is yapar onu diyorum.

adam hizli hic olmasa drogba buragi besleyebilir ama hamit beyden sira gelmiyorki.

sonra adamda is yok diyorsunuz, ne olursa olsun bu hamit oynamayi hak etmiyor.

önce bir adaletli forma dagitimi olsun sonra elestirin milleti.

aykut erçetin aydın gibi torpil transferleri yakışmıyor fatih hocaya. boşta kalan adamlar gelip dünya kadar maaş alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt