- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Ne olacaksa kim alınacaksa yarın ve pazar gününe kdr olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın ama hocam bence yılda çıktığı 40 maçta 30 gol ortalaması ile oynasın dediklerini yapmasın benim çıtım çıkmaz.zaten o söylediklerini de yapsa avrupanın büyük takımları çeker alırdı çoktan elimizden.burak'ın marifeti gol atmak bundan öteye gidemiyor diye şahsen ben eleştirmem gol yüzdesi yüksek olsun yeter.
tabela skor odaklısınız başka bişey değil burak üç maç gol atmasın bakalım neler olur gol atmasına laf yok dorgba geriye gelirken burakda gelicek her yerden kaleye vurmucak azıcık pas vericek bunlar olmazsa klübeyi boylar morunhio higuain yerine benzemayı oynatırken sordu basın mensubu gol atan adamı neden oynatmıyorsunuz diye gol atması herşey değil bana oyuna faydalı adam lazım dedi yani gol atmak herzaman yetmez bursa maçında attı golü ikinci gol ayağına geldi topu kaval kemiğiyle stop edemedi kaleci aldı şimdi onuda stop etse madridde oynar deme top stopbu altyapıda ilk öğretilen şeydir
https://ipad.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/aysal-transfer-var-dedi-terimin-4-adayiSXHBQ342636SXQ.
Bu dört adaydan (bruma,nani,kampl,erkan) ben bruma'ya keşke derim.
Bruma transferinden pek umutlu değilim sanki kampl olabilitesi daha yüksek duruyor.
Manchester United Sneijder'i istiyormuş Eurosport'a göre.
Bence prensip olarak bakarsak bunların hepsi yanlış transferler. U20'de parladı diye Bruma'yı, fener maçında seyrettin diye Kampl'ı iste. Bu futbolcularla ilgilenmemiz bile, ne kadar dandik bir transfer politikamızın olduğunu gösteriyor. Kıraathane'de maç seyreden adamdan farklı değil Galatasaray'ın oyuncu seçim prosesi.
Bizim transferlerimiz daha U20 başlamadan bitmiş olmalıydı. Bütün bir sene var, elinde scout ekibi var, bir sürü imkan var. Genç yetenekleri bulup çıkaracağına televizyondan seyrettiğin oyunculara sarıyorsan biz daha çok bekleriz Porto gibi oyuncu seçmeyi.
15 Milyon Euro fesih bedeli var. verip alırlar.
O zmn Erkan hayırlı olsun. isimler bunlarsa tabi.
15 Milyon Euro fesih bedeli var. verip alırlar.
Yok öyle bişey.
Madem Brumayı alamıyoruz bence Erkan Zengin ve Kampl alınmalı...Bence Kampl yakında büyük bir takıma imza atacaktır kumaşı çok iyi bu çocuğun
yav reis bir tane transfer yapacaz. 2 tane değil. Sadece sol açık. Başkan öyle söylüyor. açıklarda eksiğimiz var. özellikle sol açık için oyuncu bakıyoruz demiş.
7 milyon euro teklif edeceklermiş habere göre.
Yönetim muhtemelen 1 transfer yapacak ama bence 2 transfer yapmalıyız..Sol bek ve kanat...Ama anladığım kadarıyla sol bek işi pek düşünülmüyor.. Amrabatı elden çıkarıp(kiralık da olabilir) Kampl'ı alsak hiçbir kaybımız olmaz aksine genç geleceği parlak bir oyuncumuz olurdu...
Erkan Zengin ise yerli olduğu için kesin alınmalı...
BU arada Aydın Yılmazın kalmasında emeği geçen herkesi Allaha havale ediyorum...
yav reis bir tane transfer yapacaz. 2 tane değil. Sadece sol açık. Başkan öyle söylüyor. açıklarda eksiğimiz var. özellikle sol açık için oyuncu bakıyoruz demiş.