Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olacaksa kim alınacaksa yarın ve pazar gününe kdr olacak.

Haklısın ama hocam bence yılda çıktığı 40 maçta 30 gol ortalaması ile oynasın dediklerini yapmasın benim çıtım çıkmaz.zaten o söylediklerini de yapsa avrupanın büyük takımları çeker alırdı çoktan elimizden.burak'ın marifeti gol atmak bundan öteye gidemiyor diye şahsen ben eleştirmem gol yüzdesi yüksek olsun yeter.

bu adam daha 28 yaşında neden yapabilecekken yapmıyor geçen sene arenada geriye düşüp kazandığımız iki maçta sahada bi burak vardı heryere koşan basan ve golleride atan adam küsmüş kime küşmüş hocaya neden yedek kalmış hırs yapıcağına küsüyor sen trilyonlar alacaksın sonrada küseceksin yok böyle bi dünya yapabileceği şeyleri yapacak golde atacak baskıda yapıcak

tabela skor odaklısınız başka bişey değil burak üç maç gol atmasın bakalım neler olur gol atmasına laf yok dorgba geriye gelirken burakda gelicek her yerden kaleye vurmucak azıcık pas vericek bunlar olmazsa klübeyi boylar morunhio higuain yerine benzemayı oynatırken sordu basın mensubu gol atan adamı neden oynatmıyorsunuz diye gol atması herşey değil bana oyuna faydalı adam lazım dedi yani gol atmak herzaman yetmez bursa maçında attı golü ikinci gol ayağına geldi topu kaval kemiğiyle stop edemedi kaleci aldı şimdi onuda stop etse madridde oynar deme top stopbu altyapıda ilk öğretilen şeydir

Bir futbolcudan yapamadığı şeyleri yapmasını beklemek haksızlıktır. Burak bize geldiğinde de bu eksiklere sahipti. O zaman almayacaksın. Aldıysan da adamı küstürmeden olabildiğince geliştirmeye çalışacaksın. Ama bu hiçbir zaman yapamayacağı şeyleri beklemek anlamına gelmez. Yanlış beklentilere sahip olursan tabii ki hayal kırıklığına uğrarsın. Burak'ın görevi en uçta sürekli koşu yaparak arkasındaki alanı açmak, önüne atılan topları değerlendirmek. Gol atmak.

Burak uç forvet olarak dünya çapında bir golcü, doğası gereği de bencil. Pas vermesi gereken Drogba, Sneijder. Burak bazen fazla bencilleşebiliyor kabul, ama onun bencilliği en azından meyve veriyor. Drogba'nın bu sezon başından beri sergilediği bu takımın ağa babası benim tavırları, her topu dağlara taşlara vurması Burak'ın bencilliğinden kat be kat daha zararlı.

Manchester United Sneijder'i istiyormuş Eurosport'a göre.

Bruma transferinden pek umutlu değilim sanki kampl olabilitesi daha yüksek duruyor.

Bence prensip olarak bakarsak bunların hepsi yanlış transferler. U20'de parladı diye Bruma'yı, fener maçında seyrettin diye Kampl'ı iste. Bu futbolcularla ilgilenmemiz bile, ne kadar dandik bir transfer politikamızın olduğunu gösteriyor. Kıraathane'de maç seyreden adamdan farklı değil Galatasaray'ın oyuncu seçim prosesi.

Bizim transferlerimiz daha U20 başlamadan bitmiş olmalıydı. Bütün bir sene var, elinde scout ekibi var, bir sürü imkan var. Genç yetenekleri bulup çıkaracağına televizyondan seyrettiğin oyunculara sarıyorsan biz daha çok bekleriz Porto gibi oyuncu seçmeyi.

Bence prensip olarak bakarsak bunların hepsi yanlış transferler. U20'de parladı diye Bruma'yı, fener maçında seyrettin diye Kampl'ı iste. Bu futbolcularla ilgilenmemiz bile, ne kadar dandik bir transfer politikamızın olduğunu gösteriyor. Kıraathane'de maç seyreden adamdan farklı değil Galatasaray'ın oyuncu seçim prosesi.

Bizim transferlerimiz daha U20 başlamadan bitmiş olmalıydı. Bütün bir sene var, elinde scout ekibi var, bir sürü imkan var. Genç yetenekleri bulup çıkaracağına televizyondan seyrettiğin oyunculara sarıyorsan biz daha çok bekleriz Porto gibi oyuncu seçmeyi.

hocam tamamen ekonomi işi bunlar.bizim takımın yabancı konusunda ıskalama şansı yok o yüzden daha bir görüntü odaklı davranmak zorunda kalıyoruz potansiyel tabanlı adım atamıyoruz.hem potansiyelli olsun hemde bunu bir an önce göstermiş olmasını istiyoruz mecburen.porto örneği çok uç onlar makine sistemi gibi çalışıyor ıskalama dönemlerini çoktan atlatmışlar.

Madem Brumayı alamıyoruz bence Erkan Zengin ve Kampl alınmalı...Bence Kampl yakında büyük bir takıma imza atacaktır kumaşı çok iyi bu çocuğun

yav reis bir tane transfer yapacaz. 2 tane değil. Sadece sol açık. Başkan öyle söylüyor. açıklarda eksiğimiz var. özellikle sol açık için oyuncu bakıyoruz demiş.

yav reis bir tane transfer yapacaz. 2 tane değil. Sadece sol açık. Başkan öyle söylüyor. açıklarda eksiğimiz var. özellikle sol açık için oyuncu bakıyoruz demiş.

Yönetim muhtemelen 1 transfer yapacak ama bence 2 transfer yapmalıyız..Sol bek ve kanat...Ama anladığım kadarıyla sol bek işi pek düşünülmüyor.. Amrabatı elden çıkarıp(kiralık da olabilir) Kampl'ı alsak hiçbir kaybımız olmaz aksine genç geleceği parlak bir oyuncumuz olurdu...

Erkan Zengin ise yerli olduğu için kesin alınmalı...

BU arada Aydın Yılmazın kalmasında emeği geçen herkesi Allaha havale ediyorum...

9rB1ojJ.jpg

awww so cute :3

bebek kız mı oldu erkek mi oldu acaba

Yönetim muhtemelen 1 transfer yapacak ama bence 2 transfer yapmalıyız..Sol bek ve kanat...Ama anladığım kadarıyla sol bek işi pek düşünülmüyor.. Amrabatı elden çıkarıp(kiralık da olabilir) Kampl'ı alsak hiçbir kaybımız olmaz aksine genç geleceği parlak bir oyuncumuz olurdu...

Erkan Zengin ise yerli olduğu için kesin alınmalı...

BU arada Aydın Yılmazın kalmasında emeği geçen herkesi Allaha havale ediyorum...

Ben 3 istiyorum. Sol bek, sol sağ açık. Amrabattan falan bir cacık olmaz. 2 açık oyuncusu alınacaksa birinin erkan olmasına okey diyebilirim. sadece erken alınacaksa alınmasın.

Amrabat gözden çıkarıldı demek ki o zaman. Ben asıl sıkıntının sağ kanatta olduğunu düşünüyorum.

Amrabat sol kanatta oynatılsa sol kanat probleminin olmadığı görülecek aslında ama Sneijder'i oynatmak için Amrabat mecburen kesiliyor o zaman da kanatta problem var görülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt