Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Burak'ı satmak için bir yere gidilmemiştir. Fener elendi, CAS kararı var muhtemelen men edilecekler, gündemi değiştirmeye çalışıyor yine satılık kalemler. Burak 2 golle başladı transfer dönemi kapanana kadar Burak'ın kafasını, Galatasaray'ı ne kadar karıştırabilirsek kardır diye düşünüyordur Aziz ve uşakları. Yemeyin bunları.

Kanata kimi alırız konuşacaksanız onu konuşun bence.

Hocanın Arda için takımda üzerini çizmeyeceği oyuncu yok bana göre. Buna Sneijder Drogba Muslera da dahil.

o saydigin isimleri ciziyosa terim bi zahmet kendininde ustunu cizsin ve gitsin.zaten aydina sabriye emreye hamite yaptigi manevi babalik cekilecek dert degil birde arda icin o isimler:mad-49:

Arda gelmiyosa Burak gitmesin Nani gelsin kapatalım artık su transfer sezonunu bitsin gitsin laaa

Arda askerlik nedeniyle gelmez demek çok boş bir iddia olur.

Hakan Şükür ve kardeşi Okan Turan bile Arda tarafında bir sorun olmadığını sorunun Atletico'da olduğunu belirtmişti.Yüksek bonservis istiyorlar haklı olarak.Yoksa Arda'nın Galatasaray'a transfer olması hocanın,başkanın bir telefonuna bakar.Askerlik böyle futbolcular için sorun olmaz.En son hangi futbolcu için sorun oldu ki zaten?Gerekirse bir sezon oynar 32 yaşından sonra Tümer gibi.

Burak gitmez,gitmemeli.Gidecekse de sadece Arda Turan transferi kurtarır bu durumu.Yabancı kontenjanı varken başka türlü bir çözüm geliştiremeyiz kalan sürede.

Burak'ın gidişi de Arda gibi zamansız olacak.Bu iş gerçekleşirse şayet seneye de Burak'ı geri almak için hamle yaparız herhalde.

Yuh ya,rezalet rezalet,ötesi yok,yönetim çapsız kaynıyor diyoruz inanmıyor millet,oyuncu satmak için adamların ayagına gidiyor adam,transferin bitmesine 3-4 gün kalmıs en degerli topcunu satmaya ugrasıyosun,kimi alacan oraya,kanat beklerken simdi de Burak ın gitmesi,rezalet diyorum baskada bisi demiyorum,kepaze herifler...

ne faydan dokunmu$ anlatta bilelim. 1 adet deplasman beraberligi yuzunden mi isler yanlis gidiyo ayriyetten, elestiri mi yapion hasedini mi gideriyon belli degil sacmalamanin da bir hududu var cunku. ayrica taraftarligini da sorgulariz cunku hepimiz taraftariz o yuzden AKILLI OL kardesim burasi GSC

uzatma daha

anlatayım kardeş. bilkentli aslanlar olarak otobüs kaldırıyoruz gs maçlarına(her hafta değil tabiki). yani senin 2-3 arkadaşınla gittiğn küçük organizasyonlara benzemez. ankarada olmama rağmen hem içsaha hem deplasman(ankara ve çevresi) maçlarına gidiyorum-gidiyoruz. günlük hayatta bile gsstore lisanslı ürünü kullanan biriyim. giymesem bile sırf takıma katkım olsun diye birçok ürün alırım. yani senin gibi tatlı su taraftarı değilim. elimden gelen bütün somut katkıyı yapıyorum. kısaca forumlarda takımı kurtarmıyorum sadece. did you get it?

anlatayım kardeş. bilkentli aslanlar olarak otobüs kaldırıyoruz gs maçlarına(her hafta değil tabiki). yani senin 2-3 arkadaşınla gittiğn küçük organizasyonlara benzemez. ankarada olmama rağmen hem içsaha hem deplasman(ankara ve çevresi) maçlarına gidiyorum-gidiyoruz. günlük hayatta bile gsstore lisanslı ürünü kullanan biriyim. giymesem bile sırf takıma katkım olsun diye birçok ürün alırım. yani senin gibi tatlı su taraftarı değilim. elimden gelen bütün somut katkıyı yapıyorum. kısaca forumlarda takımı kurtarmıyorum sadece. did you get it?

otobus kaldirma mi katki? gece gunduz statta sabahlamis bir nesile (ta ki samiyenden beri) boyle bir savunma vermen komik, ki inanmiyorum soyledigin hicbiseye de, ama cok zorlarsan arastirayim bakalim r u f'real. ve en azindan lisansli urunlerinin resimlerini postla gorelim, o vakid saglikli bir hukum veririz. biz forumlarda takimi kurtarmiyoruz ayriyetten internete kulubumuz hakkinda fikir alisverisinde bulunmada arac sifati veriyoruz bunu da miheng tasi edin.

otobus ve lisansli urun kanitlarini bekliyoruz

Ali naci küçük'e göre Lazionun teklifi : İstediğiniz herhangi bir oyuncumuzla takas.

Teklifleri çok iyiymiş, üstüne para verelim hatta.

Kafası güzel sanırım Lazio yöneticilerinin. Kimse Hernanes falan demesin, tribüne mi oturtacağız adamı, ki overrated biraz, Fenerbahçe maçlarında da gördük geçen sene.

Eğer cidden Burak'ı satacaksak göndermeyi düşündüğümüz bir oyuncumuzu kiralık verelim.Kiralama

bedelini Burak'ın satış bedeli olarak belirleyelim ve Burak'ı 1 euro ya satalım.Trabzon'da avucunu yalasın.:asd2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt