Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak'ı satıyorlar mı ya noluyor adamların ayağına niye gidiyoruz bilen biri aydınlatsın beni. boş yere küfretmiym

Aziz Yıldırım : Uefa Çatırdayacak

fenerbahahahahhahahhahahahahhahahahahahahhaha

Böylesi daha zevkli oldu iyi ki geçici olarak elemelere almışlar bunları :D

CAS'a itiraz etmeselerdi bu senenin dışında 1 yıl cezaları kalmış olacaktı.Ama bu salaklar itiraz edince bu senenin dışında 2 seneyi daha CL'siz geçirecekler. :asd: Zaten CAS ön eleme oynamalarına bu şartla izin vermişti.

Ceza bu seneden geçerli olacak. Senin dediğine göre 2 yıllık ceza 3 yıllık olacak. UEFA gruplarına kaldıklarını hatırlatırım. Bu seneden geçerli olmak üzere. bir daha ne zmn avrupaya gitmeye hak kazanırlarsa o sene de cezalı olup tamamlayacaklar.

Ceza bu seneden geçerli olacak. Senin dediğine göre 2 yıllık ceza 3 yıllık olacak. UEFA gruplarına kaldıklarını hatırlatırım. Bu seneden geçerli olmak üzere. bir daha ne zmn avrupaya gitmeye hak kazanırlarsa o sene de cezalı olup tamamlayacaklar.

Valla ben bu şekilde biliyordum ama senin bahsettiğin şeyde mantıklı geldi açıkçası.Neyse ilerleyen saatlerde neyin ne olduğunu anlarız zaten. :asd:

birilerinin ayaklarımızın yere basmasını sağlaması lazım. 2 senedir çok uçuyoruz. Bu devran böyle gitmez.

gider ya da gitmez, ünal aysal bi daha başkan olur ya da olmaz, umrumda değil. ama takımın başarısı umrumda. ünal aysal gitsin, fatih terim gitsin, bülent tulun gitsin, .... gitsin diye başarısız olalım mantığı mı olur ya. kişiler geçicidir kulüp baki.

Valla ben bu şekilde biliyordum ama senin bahsettiğin şeyde mantıklı geldi açıkçası.Neyse ilerleyen saatlerde neyin ne olduğunu anlarız zaten. :asd:

Ha ama Abdullah kığılının ceza önümüzde ki sezondan itibaren geçerli olacak diye de bir açıklaması vardı. yani olabilir. ilerleyen saatlerde anlarız dediğin gibi.

Antudan paylaşın biraz da neşemiz yerine gelsin beyler

Al kardeş ; :asd:

ok.gif
nkaymakci - 28.08.2013 12:43

bos.gif

2012´de 12 Şubat´ta evlendim 13 Şubat´ta balayına çıktım 14 Şubat´ta Aziz Yıldırım´ın ilk duruşması var. Balayında mahkemeleri takip ettim‚ eşimle ilk kavgamı o zaman yaptım. Eşim görmesin diye‚ WC´de‚ Banyoda duygulandım. Sana yapılanlara kahrettim. Sen bu ülkede yapılamayanları yaptın ama artık bittirmenin‚ gitmenin ve uzaklaşmanın zamanı geldi.

ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK

BÜYÜK BAŞKAN İSTİFAAAAA
frown.gif
frown.gif

SON DAKİKA! F.Bahçe Kulübü önümüzdeki dakikalarda CAS'ın kararıyla ilgili resmi internet sitesinden açıklama yapacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt