Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gider ya da gitmez, ünal aysal bi daha başkan olur ya da olmaz, umrumda değil. ama takımın başarısı umrumda. ünal aysal gitsin, fatih terim gitsin, bülent tulun gitsin, .... gitsin diye başarısız olalım mantığı mı olur ya. kişiler geçicidir kulüp baki.

Ben kimse gitsin demiyorum. bu senin çıkardığın sonuç. Sadece ayaklarımız yere bassın istiyorum. 2 yılda gelen şampiyonluklar ve kupalar yüksekten uçmamıza sebep oldu. Ben bunu çok net görüyorum. Bayern PSG gelsin de başarısız olalım da demedim. Bayern PSG gelsin ki kimlerle raks ettiğimizi anlasın sayın ünal aysal. Ona göre plan program belirlesin.

SON DAKİKA! F.Bahçe Kulübü önümüzdeki dakikalarda CAS'ın kararıyla ilgili resmi internet sitesinden açıklama yapacak!

Dış mihraklar yüce Fenerbahçemizin büyüklüğünü kıskandı o yüzden bunlar başımıza geliyo :( Ayrıca cemaat,illuminati,masonlar vs :(

Aziz Yıldırım : Eğer uefa ile ilgili bildiklerimi açıklarsam yer yerinden oynar :D

fenerhahahahhahahhahaha

Tescilli şikeciler :D

Ben kimse gitsin demiyorum. bu senin çıkardığın sonuç. Sadece ayaklarımız yere bassın istiyorum. 2 yılda gelen şampiyonluklar ve kupalar yüksekten uçmamıza sebep oldu. Ben bunu çok net görüyorum. Bayern PSG gelsin de başarısız olalım da demedim. Bayern PSG gelsin ki kimlerle raks ettiğimizi anlasın sayın ünal aysal. Ona göre plan program belirlesin.

o zaman eyvallah ama her anlama açık bi cümle olunca insan acaba diyo, yine de eleyeceğimiz rakipler gelsin, ikinci tur kurası dişimize göre olsun, ocakta transfer yapalım :D

o zaman eyvallah ama her anlama açık bi cümle olunca insan acaba diyo, yine de eleyeceğimiz rakipler gelsin, ikinci tur kurası dişimize göre olsun, ocakta transfer yapalım :D

Yok reis ben kulübünde Ünal Aysalında Fatih Hocanında başarısız olmalarını istemem. Başkanın yaptığı her şeyi de desteklemişimdir. transfer konusu hariç. Bu sezon çok rahat bir tablo çiziliyor ama takımımız eksik. ona göre planlama yapmamız lazım. Şimdi Burak gidici diyorlar. Arda gelecekse okey derim. onun dışında Burak kalsın isterim.

antudan komik bir yorum daha :) :D

ok.gif
hertem - 28.08.2013 12:51​

bos.gif

Fenerbahçe bana dedem ve babam´dan miras kaldı.

Fenerbahçe kimsenin malı değil hele ki aziz yıldırım´ın hiç değil.

Babasının hayrına yıllardır o koltukta oturmuyor.

Hemen şimdi istifa.​

dirk kuyt: fenerbahçenin 2 yıl avrupa kupalarından men edilmesi fenerbahçenin büyüklüğünü gösterir.

Yok reis ben kulübünde Ünal Aysalında Fatih Hocanında başarısız olmalarını istemem. Başkanın yaptığı her şeyi de desteklemişimdir. transfer konusu hariç. Bu sezon çok rahat bir tablo çiziliyor ama takımımız eksik. ona göre planlama yapmamız lazım. Şimdi Burak gidici diyorlar. Arda gelecekse okey derim. onun dışında Burak kalsın isterim.

yabancı sınırı varken ben yabancı transferine karşıyım, alabileceksek ardayı alalım yoksa kapatalım. ocak ayına kadar şu sınırı kaldırmak için çalışalım başka bişey istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt