Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda gelir Burak giderse tamam derim kanatlı sistem düşünülüyor,hoca tercihidir saygı duyarım.

Ancak Arda gelmez ki gelmeyecek deniyor üzerine bir de Burak Yılmaz'ı satarsak yazıklar olsun derim.Transfer yapmadık bari eldekileri tuttuk diyorduk.Son hafta bunu da elimize yüzümüze bulaştırırsak herkes tepki gösterir haklı olarak.

Sola arda sağa di maria önde drogba arkada sneijder yedeğe de muhammet demir

:troll:

Bruma+Muhammet gelecek beyler,cok pis doguyor icime,hislerimde yanılmam...:cigara:

transfer yapamadiklari gibi eldeki degerleri de gondermeye calisiyorlar , olduki Drogba sakatlandi ne olacak bu takimin hali soran yok

Galatasaray satmak istemiyor ama Burak gitmek istiyorsa, Burak bırakabilir olabilir???

İşte bu yüzden futbolcularla sözleşme yapıyoruz...Burak'ın yapabileceği bırakmak değil gitmek istemek olur en fazla...(Köşede bir yerde 15M civarı birikmişiyle sözleşmeyi fesh etmeyecekse...)

Yönetime hatirlatmak lazim. Arda´yi almadan Burak´i yollarsaniz, o kulübü basiniza geciririz.

Ben katılmıyorum bu yoruma....Drogba bu sene tek forvet oynayacaktı ap açık belli...Yedek için Muhammet Demir'i alırsın ki bence o ilerde Buraktan kat ve kat üstün olacak...

Seneye zaten yabancı sınırı kalkınca kimse Burağı hatırlamaz..

Bu olayın sonu Ardaya gidecek gibi reis. Fenevden gelen ücret. Buraktan alınan ücret. Ardanın Fesih bedeli mi ödenecek acaba. yoksa 17-18mi verilecek. bekleyip görelim.

Ardayı bu sene alamazsak önümüzdeki sene bu haliyle hiç alamayız.

Baska care yok zaten Melih. Arda´yi almadan Burak´i satmak ne demek? Yakariz valla.

Arda´yi alirsak bu hamleyi desteklerim. Onun disinda mümkün degil.

İşte bu yüzden futbolcularla sözleşme yapıyoruz...Burak'ın yapabileceği bırakmak değil gitmek istemek olur en fazla...(Köşede bir yerde 15M civarı birikmişiyle sözleşmeyi fesh etmeyecekse...)

Ben katılmıyorum bu yoruma....Drogba bu sene tek forvet oynayacaktı ap açık belli...Yedek için Muhammet Demir'i alırsın ki bence o ilerde Buraktan kat ve kat üstün olacak...

Seneye zaten yabancı sınırı kalkınca kimse Burağı hatırlamaz..
seneye sinirlama nereye kalkiyor aksine 5'e dusuyor

Muhammet daha hicbir sey kanitlamadi , ustelik agir bir sakatlik yasadi

sonunun Pektemek gibi olmayacagini bilemeyiz

Sneijderi o günlere döndürmek istiyorsan, adam gibi kanat lazigm, öyle sagda hamit, solda belli degil kim le olacak is degil, adam sonucta pandev, etoo gibi adamlar la oynadi. Ha simdi gine biri cikar, babamda öyle adamlar la sampion olurdu der...

Kısmen haklısın ama, Sneijder'in mücadele ve fizik gücü, onunla beraber oynayan kanatlardan bağımsız. Adam topa girmiyor, ikili mücadeleden kaçıyor ve yeterince koşmuyor. Bu sebepten de Robben ile birlikte oynayacağı milli takıma çağrılmıyor. (Çağrılsa ve harika oynasa, kanatlarımız iyi değil argümanı güçlenmiş olur)

Normalde Burak'ın gitmesini hiç istemem. Ama inşallah gider kendini kurtarır adam.

Çok nankör bir taraftarımız var. Onlara umut bulut gibi kazmalar müstehak.

İnşallah gider kral

Yarin da güzel bir heyecan olacak ama. CL kurasi cekilirken acayip heyecanlanirim hep.

Umarim hayirli bir kura cekeriz, ama icimdeki his hep ayni. Ben ölüm grubu bekliyorum. Aylardir öyle düsünüyorum

Yarin da güzel bir heyecan olacak ama. CL kurasi cekilirken acayip heyecanlanirim hep.

Umarim hayirli bir kura cekeriz, ama icimdeki his hep ayni. Ben ölüm grubu bekliyorum. Aylardir öyle düsünüyorum

Birinci torbadan Benficayı çekeceğimizi hissediyorum bende. ikinci ve dördüncü torbadan kimler gelir bilmiyorum fakat birden benfica geçiyor içimden.

Burak satilip onun parasıyla Arda alinacaksa, bence iyi olur.

Ama Burak satilip kimse alinmayacaksa hata yapmis oluruz.

♧tapatalk♧

seneye sinirlama nereye kalkiyor aksine 5'e dusuyor

Muhammet daha hicbir sey kanitlamadi , ustelik agir bir sakatlik yasadi

sonunun Pektemek gibi olmayacagini bilemeyiz

Emin olun o sınır seneye kalkacak bir dahaki transfer dönemine AİHM kararı çıkmış olur...

Burak böyle maçlarda silik silik oynayıp tek gol atarak yürütemez...Kafasında ayrılmak varsa en formda döneminde max paraya satılmalıdır...

Gelelim Muhammet'e...Bence çok şey kanıtladı...Sakatlık sorunu var doğru ama hiçbir genç TÜRK oyuncu sakatlıktan çıkıp ilk maçta CL seviyesindeki bir defans ve ve TT Arena gibi bır atmosferde Galatasaray'ı zorlayamaz öyle...Geçen seneyi sakat geçirmesi cidden kötü ama bu sene dikkat ettiyseniz daha da güçlenip gelmiş.Öyle Anadolu topçusu değil bence TT Arena'da 2 tane çok jenerik golu var.Muslera'ya 4-2 biten hakem kararlarıyla yandığımız maçta topukla beşlik golu da atmıştı..

Kaldı ki elimizde Scott Piri gibi bir usta var..Drogba gibir bir tecrübe var...Harika bir gelişme kaydedebilir.

Pektemek örneğine gelirse Beşiktaş'ın kadrosundaki herkes sakat...O zaman genç sol bek de almayalım İsmail gibi olur sonra bu mantığı kabul etmiyorum..

Drogba'nın yedeği olabilecek Mevlüt derseniz Umut'tan neredeyse hiçbir farkı yok , Cenk ağır , Eren çelimsiz...Muhammet aranan kan.

ardayı unutun burak'ı satıp erkan zengini alıp transferi açmadan kapatmayı düşünüyor sanırım bizimkiler yazıklar olsun yahu ne rezalet bir 3 ay geçirdik

Emin olun o sınır seneye kalkacak bir dahakien transfer dönemine AİHM kararı çıkmış olur...

Burak böyle maçlarda sili silik oynayıp tek gol atarak yürütemez...Kafasında ayrılmak varsa en formda döneminde max paraya satılmalıdır...

Gelelim Muhammet'e...Bence çok şey kanıtladı...Sakatlık sorunu var doğru ama hiçbir oyuncu sakatlıktan çıkıp ilk maçta CL seviyesindeki bir defansı ve harika bir TT Arena deplasmanında zorlayamaz öyle...Geçen seneyi sakat geçirmesi cidden kötü ama bu sene dikkat ettiyseniz daha da güçlenip gelmiş.Öyle Anadolu topçusu değil bence TT Arena'da 2 tane çok jenerik golu var.Muslera'ya 4-2 biten hakem kararlarıyla yandığımız maçta topukla beşlik golu da atmıştı..

Kaldı ki elimizde Scott Piri gibi bir usta var..Drogba gibir bir tecrübe var...Harika bir gelişme kaydedebilir.

Pektemek örneğine gelirse Beşiktaş'ın kadrosundaki herkes sakat...O zaman genç sol bek de almayalım İsmail gibi olur sonra bu mantığı kabul etmiyorum..

Drogba'nın yedeği olabilecek Mevlüt derseniz Umut'tan neredeyse hiçbir farkı yok , Cenk ağır , Eren çelimsiz...Muhammet aranan kan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt