Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu osman da ünal aysala saldırmak için fırsat kolluyor. tamam biz de tulunu sevmiyoruz ama bu işle ilgisi yok. ayrıca mal gibi satılıyor dediği burağın napoli lazio ile yaptığı görüşmeleri herkes biliyor saçmalamasın. burak yedek kalma ihtimaline karşı gitmeyi bence düşünüyor.

bize gore herkez saldiriyor ama adam dogrulari soyluyor .. BulentTulun her kaka nin altindan cikiyor nedense

transfer politikasi lesh oglu lesh

maaslar bonservisler

ayni mevkiye 5 tane ayni transfer

3 yildir solbek kanat alinmaz mi yav

taraftar daha ne yapsin

fatih hoca daha ne yapsin

yönetim sinifta kalmistir tranfer isinde

Osman Altunterim ‏@altunterim4m

Burak Yılmaz "mal" gibi satılıyor! Hem de belki de yabancı kararı nedeniyle en fazla ihtiyaç duyulacak sezonda!

Osman Altunterim ‏@altunterim2m

Ve düşünün ki Burak Yılmaz'ı isteyen kulüp İstanbul'a gelmiyor da her bit yeniğinin altından çıkan "Danışman" o kulübün ayağına gidiyor!

Osman Altunterim ‏@altunterim2m

Gerçekten Galatasaray'ın Galatasaraylılardan başka düşmana ihtiyacı yok! Yemin ederim yok!

babanida al git yavsak altunterim.ayni seyleri melo-wellingtonda olayinda yazdiniz serefsizler

belli olsa bir an önce...ulan bu kadar rahat edecekken nasıl saçmalıyoruz durup durupken deil mi?Hocaiyönetim,burak vs..pes

bize gore herkez saldiriyor ama adam dogrulari soyluyor .. BulentTulun her kaka nin altindan cikiyor nedense

bülent tulun denen adamın bu kulüpte işi yok bunda herkes hem fikir. ama bu olay tamamen farklı sallıyor bi tarafından osman. burak gitmek istemese kimse satmaz. burak belki de çoktandır anlaştı lazio ile. osmanın amacı burak olayı üzerinden ünal aysala vurmak

ardayi 12 mio sattik

yerine riera 3 mio bonservis

art 3 yillik 9 mio maas

yuh transfer mantigina bak

simdi buraki satip aklinca m.demir e 5 mio bayilirlar

cöp cöp cöp

hangi türk forvet asil hedefimiz cliginde 8 gol atar

la biz turkler hangi sporu beceriyoruz allahi seven takimdan yabancilari cikar bizim takimlar avrupada 0 ceker . Bizimde doping milli spor olmus futbol zaten yabancilar sayesinde seyrediliyor yoksa zerre kadar bakilmaz ve cekilmez .. Gozumuzde dunya da en iyi lig diye geziniriz halbise afrika ulkeleri bizden daha saglamdir

Dediğim gibi sorun sistem. Sporu genelleyemem çünkü düşkünlüğüm sadece futbola var. geriye kalan branşlarla ilgili değilim. En başta da medya geliyor. Bu medya bizde varken düşmana falan ihtiyacımız yok bizim. 17-18 yaşında bir oyuncu. bir maçta gol atıyor iyi oynuyor. Gazeteler sürmanşet olarak veriyor haberlerini. Yönetim maaşına zam yapıyor. aylık 4000bin tl alan genç bir oyuncu. birden yıllık 500bin almaya başlıyor. Bu da gençlerin başlamadan bitmesine sebep oluyor. Batuhan, sercan. isimleri çoğaltabiliriz. Hatta Arda bile. gitmeseydi ölecekti burada. Gidilebilecek en doğru zamanda gitti. Telegol, beyaz futbol gibi ucuz ne yaptıkları belli olmayan, futboldan ziyade bel altı vurmaya çalışan zihniyetteki elemanları tvye çıkarıyorlar. Sonra ne olacak türk futbolunun hali. Lig tvde dahil buna. Uğur meleke ve bir tane daha var. Ntvden geçti lig tvye. bu ikisi hariç hepsi boş beleş insanlar. Mehmet demirkoluda ayırıyorum tabi.. Yöneticilere hiç girmiyorum bile. çünkü girsek çıkışı olmaz. kısacası bozuk bir sistemin üzerine, o sistemi düzeltmeden doğru bir sistemi getirip koyamazsın. işlemez.

Tüpçünün tff si geldiğinde 58. maddedeki küme düşürme yerine puan silme getirmişti galiba , yanlış mı hatırlıyorum.

Evet öyle bir değişiklik yapmışlardı talimatnamede. Şimdi UEFA kaç maçta suçlu bulduysa o doğrultuda puan silme cezası verilmesi lazım. 4 maç diyorsa 12 puan silmeleri gerekiyor. Yapmamak için bir taraflarını yırtacaklar muhtemelen.

burak satılırsa kesinlikle ama kesinlikle arda ve muhammet demir trasnfer edilmelidir

yoksa çok çok çok büyük bi hata yapmış oluruz

Hala arda diyenler var baskan demedimi arda bu sene zor diye

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yuh abi ya Burak Galatasaray'ın önüne geçmiş!

drogba bile istiyorsa gitsin!

ben Galatasaray'lıyım burakmış ardaymış hikaye.

bu formanın şerefine inanmayıp başka yere gitmek istiyorsa şikeciler gibi zorla mı oynatacaksınız.

bize yakışan bu formanın hakkını bilenlere giydirmektir.

adnan polat bile bu kulupte baskanlik yaptigina gore b.tulunun danismanlik yapmasi kadar normal birsey olamaz

ds-galtasary.jpg

transfer politikasi lesh oglu lesh

maaslar bonservisler

ayni mevkiye 5 tane ayni transfer

3 yildir solbek kanat alinmaz mi yav

taraftar daha ne yapsin

fatih hoca daha ne yapsin

yönetim sinifta kalmistir tranfer isinde

Fatih hoca da gözünden düştü taraftarın son yaptıkları ile.

O onay vermese H.Balta ve A7 gibi yetenek fakirlerini tekrar geri almayız.

Gerekli ve yetenekli adamlar için 300-500 bin euro pazarlıgı yapanlar,bu adamlara nasıl bu paraları veriyor inanılır gibi değil.

Başkanın dediği '' sınırlama olmasaydı : Wellington,Farfan,Carlinhos,Nani ile anlasmıstık.''

Bunların takımımızı müthiş şekilde değiştireceği gün gibi ortadayken bunların olmasını engelleyen fenerasyon ile Fatih hocanın aynı çatı altında çalışması rezalettir. Fatih hoca'ya olan sevgimi yitirdim son süreçle birlikte.Son seçimden itibaren klüpte inanılmaz saçma şeyler dönüyor.

Galatasaray zarar görecek malesef,ben ona yanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt