- 16 Haziran 2010
- 208.880
- 162.510
- 6.838
Ljajic Roma ya transfer oldu
10 milyon euro
10 milyon euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu bilmiyorum
Italyan kaynaklari haberlere gore 8-10 milyon cash galiba, gerisi taksit bonus vs,
ama Tulun demis eger 18 verirlerse okeyleriz aksi taktirde Burak bir yere gitmeyecek demis, fazla umidi yokmus diyorlar bu isin olacagina
bu %25 pay salaklığını kim yaptı çok merak ediyorum. zaten burağın 5 milyona serbest kalma maddesi yokmuydu trabzondayken. bu saçma olay nerden çıktı
bu %25 pay salaklığını kim yaptı çok merak ediyorum. zaten burağın 5 milyona serbest kalma maddesi yokmuydu trabzondayken. bu saçma olay nerden çıktı
Olur da Burak giderse bunun sonu Ardaya mı bağlanır ne diyorsun Alper ?
Tam bilmemekle beraber , eğer bir oyuncuyu serbest kalma maddesinden alırsan , sözleşmeye o maddeyi koymak zorundasın.
Ljajic Roma ya transfer oldu
10 milyon euro
ulan bu cakma fotomac adi ismine yakisir AMKspor Buraki ilk gunden beri satmaya calisiyor buda oyunun parcasi ..
Hayalin ötesinde de olsa keşke Roma'dan Lamela'yı alabilsek ne güzel olurdu be.
yonetim ve teknik heyet yapar bence ama ARda gelmek istemeyecek, o da cok dogal ne isi var burada, adam ne guzel oynuyor
yonetim ve teknik heyet yapar bence ama ARda gelmek istemeyecek, o da cok dogal ne isi var burada, adam ne guzel oynuyor
Görkem ********************* değil mevzu. geri sayfalarda video da var tulunla ilgili. Mevzu ciddi yani oyun falan değil. Fatih hoca nasıl kabul etti acaba. Nasıl ikna oldu. Aklıma tek bir ihtimal geliyor. Arda. Hocanın arda için vazgeçmeyeceği oyuncu yok takımda o kadar çok istiyor.
Ulan ne güzel Fener haberi gelince sevinmistik simdi onuda tadi kursagimizda kaldi bu Burak olayi yüzünden. Giderse kendi ayagimizi vurmus oluruz. UMUT ve DROGBAYLA bir sezonu götüremeyiz. Herkes bir de kaptirmis kendini bir Muhammet sevdasina. Adam son 2 senede kac mac yapmis bir bakin. Sakatliklarla bogustu. Bazi kisiler yazmis buraya, Buraktan bile etkili olur diye. Kahkahalar attim okuyunca.
Burak için
Alış : 5 milyon euro
Satış : 12 milyon euro
Trabzon'a Giden Pay : 3 milyon euro
Kar : 4 milyon euro.
Bugün Muhammed Demir'i almaya kalksan kapıyı 10'dan açarlar. Her türlü zarardayız.
potansiyelli bir oyuncu ama hayal dedigin gibi
Fatih hoca Arda 6 aydır gelmek istediğini her fırsatta söylüyor bana. artık iş başkan ali dürüst ve ardaya bağlı derken yalan mı söyledi yani
Fatih hoca yakın zamanda Arda ile görüştüm gelmek istiyor demişti.
Arda açısından sorun yok.
Keşke kulüp bıraksaydı da derdimiz Arda'nın iknası olsaydı.
Nezaket icabı eklenmiş. küsmesinler falan diye. Bize ne arkadaş. Bayernde aynı yolla alıyor oyuncuları.