Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak için

Alış : 5 milyon euro

Satış : 12 milyon euro

Trabzon'a Giden Pay : 3 milyon euro

Kar : 4 milyon euro.

Bugün Muhammed Demir'i almaya kalksan kapıyı 10'dan açarlar. Her türlü zarardayız.

Ya arkadas bizim futbolcumuzu istiyorlar ama bizin adamimiz gidiyor gorusmeye nerde gorulmus boyle bisey

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Burak için

Bugün Muhammed Demir'i almaya kalksan kapıyı 10'dan açarlar. Her türlü zarardayız.

12 ye satmazlar bence okadar keriz değillerdir. en az 15-16 falan almaları lazım

Burak için

satisi 12 degil, 18 den asaga satmayacagiz zaten demis Tulun havalimaninda

Ünal Aysal kanat transferi icin Burak'i satacaksa ben transfer falan istemiyorum. Gerekirse Dany bile kanat oynasin ama Burak gitmesin..

burak gitmez rahat olun diycem ama günlerce konuşursunuz siz aynı konuyu..o yüzden 2-3 gün girmiycem nöbete ..

lazio nun şöyle bir kadroya baktım bu takımda burak ın işi ne. umarım her yaptığı haber kolpa çıkan ********************* nin kolpalarından biridir bu tulun haberi

12 ye 15 e satalım diyen taraftarımızda hatırlatma bu paranın %25 i 1 hafta içerisinde ts hesabına yatacak. burak nefretinizle saçma sapan yorumlar atıp durmayın. zaten 5 e aldık adamı, 6 7 m kar edeceğiz diye burak gibi bir forvet satmak enayiliktir.

Buragin cok iyi bir veya iki futbolcuyla takasi haricinde gonderilmesi kulube ihanet etmektir..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

lazio burak + rieraya 17 milyon verip alsın kabul

riera 14.535.356 euro

burak 2.464.644 euro

trabzona da 616161

euro kalır :D

lazio nun şöyle bir kadroya baktım bu takımda burak ın işi ne. umarım her yaptığı haber kolpa çıkan ********************* nin kolpalarından biridir bu tulun haberi

12 ye 15 e satalım diyen taraftarımızda hatırlatma bu paranın %25 i 1 hafta içerisinde ts hesabına yatacak. burak nefretinizle saçma sapan yorumlar atıp durmayın. zaten 5 e aldık adamı, 6 7 m kar edeceğiz diye burak gibi bir forvet satmak enayiliktir.

abicim benim bildigim bi takım bi futbolcu almak istiiyosa o gider o takımın ayagına.bulent tulunun gitmesinin ne mantıgı var.eger cok istiyolarsa onlar gelir.bence bulent tulun baska bi oyuncuyla gorusmeye gitmiştir burak murak hikaye.

Burak 18'e giderse Helal olsun yönetime derim. Sorun şu, Keş para mı alacaz.

onu bilmiyorum

Italyan kaynaklari haberlere gore 8-10 milyon cash galiba, gerisi taksit bonus vs,

ama Tulun demis eger 18 verirlerse okeyleriz aksi taktirde Burak bir yere gitmeyecek demis, fazla umidi yokmus diyorlar bu isin olacagina

Bari Burak'ı satacaklarsa riera'da gitsin. Burak Yılmaz 1 m € gözüksün :D riera 17 m € :D

İşte bu şekilde karlı çıkarız. Gitmesini istemiyorum,çok büyük hataya düşüyoruz bence ama gidecekse de nasıl karlı çıkarız diye kritik yapıyorum kafamda sürekli.

Bakalım inşallah mantıklı hamle yaparlar.

anlaşılan illaki biryeri boşaltcaz biryeri doldurmak için eksiksiz takım olmak batar bize kanat dolacaksa illaki forveti boşaltmamız lazım yada orta sahayı yada kaleyi

Bari gideceksin iyi bir takıma git lazio nedir?ya da yönetim zorla iteleyecek para için burak'ı ki bu rezalet

İtalyan basınıda yazmaya başlamış. Onlar 13 veriyor biz 18 istiyoruz. Burak için gittiği kesin Tulun'un. Lazio'lu yetkililerle arabaya binip havalimanından ayrılıyor videoda.

antep borç batağında burak'ın satılıp satılmamasına gerek yok buraktan bağımsız 2 3 neyse verilir alınmalı gerekirse 1 sene kiralık antepte kalsın

bu %25 pay salaklığını kim yaptı çok merak ediyorum. zaten burağın 5 milyona serbest kalma maddesi yokmuydu trabzondayken. bu saçma olay nerden çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt