Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada Burak eger Lazio ya transfer olursa 1 sene sonra geri gelir

Italya liginde 15 gol bile atamaz

Ardayı almak icin cabalıyoruz

Bence boşa zahmet ediyoruz en zor zamanda bizi bıraktı şimdi gelmez beyefendi.

Burak istemiyorsa niye satılıyor anlamış değilim 40 defa satmayacaz dediler. burak istememişse yönetim büyük bir hata yapıyor ama

muhtemelen burak istemiştir.

istemişse de yolu açık olsun ben saha da arma için çabalayan topçu istiyorum suratı asık kendini beğenmiş eleman bize uymaz..

bu arada Burak eger Lazio ya transfer olursa 1 sene sonra geri gelir

Italya liginde 15 gol bile atamaz

En az atar o dediğini Burak. Bizim ise elimizde 15 gol atabilen bir forvet bile kalmaz. 3 gün kala forvet bulamayıp elimizde tek alternatif 36 yaşındaki Drogba olur. Drogba da senede en fazla 11-12 gol atar. Umut bitme noktasında ve aşırı formsuz. Oyun içinde yetenekli değil diye Burak'a sallayanlarda Umut'a kalınca ve şampiyonluk kaçınca rahatlar. Ne de olsa başkanda hersene şampiyon olunmaz demeye başladı. Ne kadar güzel ya ,iyi giden ne varsa bozacağız illa ki.

Seneye dua et de TS ön elemelerde elenip CL ye kalamasın..

Bugünden yazıyorum...

Bizden başka kim elemelerden geçip şampiyonlar ligine kaldı Şampiyonlar ligi tarihi boyunca.Ts-Bs falan hikaye 3. olsak bile ligte tek biz gideriz ondan o para garanti bizde Bugünden yazıyorum...

En az atar o dediğini Burak. Bizim ise elimizde 15 gol atabilen bir forvet bile kalmaz. 3 gün kala forvet bulamayıp elimizde tek alternatif 36 yaşındaki Drogba olur. Drogba da senede en fazla 11-12 gol atar. Umut bitme noktasında ve aşırı formsuz. Oyun içinde yetenekli değil diye Burak'a sallayanlarda Umut'a kalınca ve şampiyonluk kaçınca rahatlar. Ne de olsa başkanda hersene şampiyon olunmaz demeye başladı. Ne kadar güzel ya ,iyi giden ne varsa bozacağız illa ki.

bence abuk sapuk rakamlar gelmedigi surece de satilmamali, bence 20 milyon euro ya gidebilir, oyle bir rakam cunku hayatta daha bir futbolcu satisindan alamayiz, ama 14-15 lere falan satilamaz asla

ben yinede eminim: Burak 15 gol atamaz Italya da, orada cunku okadar bos alan bulamayacak, ve dar alan oyuncusu degil cunku

Eren Derdiyok 'u alacaksak Burak gidebilir ...

Eren Derdiyok diye bagiriyorum burda bir aydir ..

Hoffenheimda kadro disi , gitmek istiyor ..

bu akşam da bi hareketlilik olmazsa transferde artık iyi bi oyuncu alma ihtimalimiz kalmaz

Bulent Tulun 18 milyon euro dan asaga satmayiz demismi?

Italyanlar oyle diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt