- 16 Haziran 2010
- 208.882
- 162.520
- 6.838
bu arada Burak eger Lazio ya transfer olursa 1 sene sonra geri gelir
Italya liginde 15 gol bile atamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ardayı almak icin cabalıyoruz
Seneye dua et de TS ön elemelerde elenip CL ye kalamasın..
Bugünden yazıyorum...
En az atar o dediğini Burak. Bizim ise elimizde 15 gol atabilen bir forvet bile kalmaz. 3 gün kala forvet bulamayıp elimizde tek alternatif 36 yaşındaki Drogba olur. Drogba da senede en fazla 11-12 gol atar. Umut bitme noktasında ve aşırı formsuz. Oyun içinde yetenekli değil diye Burak'a sallayanlarda Umut'a kalınca ve şampiyonluk kaçınca rahatlar. Ne de olsa başkanda hersene şampiyon olunmaz demeye başladı. Ne kadar güzel ya ,iyi giden ne varsa bozacağız illa ki.
CL'de de atamaz demiştin sanırım.
Bu sene baskan yonetim hoca hepsi forumsuz
sanirimlarla isim olmaz
CL icin bahsettik anlamak cok zor ya, Fransizca konusuyoruz herhalde
CL icin YETERSIZ dedik 100000 kere, ama cogu kafa yok 33 gol atan adam CL de atar dedi, aha gorduk![]()
bu akşam da bi hareketlilik olmazsa transferde artık iyi bi oyuncu alma ihtimalimiz kalmaz
Bizden başka kim elemelerden geçip şampiyonlar ligine kaldı Şampiyonlar ligi tarihi boyunca.Ts-Bs falan hikaye 3. olsak bile ligte tek biz gideriz ondan o para garanti bizde Bugünden yazıyorum...
Tamam buyur.
zaten sadece 1 oyuncu alacağız dedi sol açık oda spor **************************** leş ligden leş bir yerli olursa şaşırmam