Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ljajic Roma ya transfer oldu

10 milyon euro

onu bilmiyorum

Italyan kaynaklari haberlere gore 8-10 milyon cash galiba, gerisi taksit bonus vs,

ama Tulun demis eger 18 verirlerse okeyleriz aksi taktirde Burak bir yere gitmeyecek demis, fazla umidi yokmus diyorlar bu isin olacagina

Olur da Burak giderse bunun sonu Ardaya mı bağlanır ne diyorsun Alper ?

ulan bu cakma fotomac adi ismine yakisir AMKspor Buraki ilk gunden beri satmaya calisiyor buda oyunun parcasi ..

bu %25 pay salaklığını kim yaptı çok merak ediyorum. zaten burağın 5 milyona serbest kalma maddesi yokmuydu trabzondayken. bu saçma olay nerden çıktı

Nezaket icabı eklenmiş. küsmesinler falan diye. Bize ne arkadaş. Bayernde aynı yolla alıyor oyuncuları.

en büyük transfer azizin bizi bırakmaması olur : (

Fener’de sıcak gelişme | ********************* Spor Gazetesi

mt3vv-jpg.5948

ulan bu cakma fotomac adi ismine yakisir AMKspor Buraki ilk gunden beri satmaya calisiyor buda oyunun parcasi ..

Görkem ********************* değil mevzu. geri sayfalarda video da var tulunla ilgili. Mevzu ciddi yani oyun falan değil. Fatih hoca nasıl kabul etti acaba. Nasıl ikna oldu. Aklıma tek bir ihtimal geliyor. Arda. Hocanın arda için vazgeçmeyeceği oyuncu yok takımda o kadar çok istiyor.

bizimkiler o 25% payi aradaki dostluk bozulmasin diye koydu, Trabzon cok bagirmistiya biz Burak i almak isterken, ondan kaynaklandi

yonetim ve teknik heyet yapar bence ama ARda gelmek istemeyecek, o da cok dogal ne isi var burada, adam ne guzel oynuyor

Fatih hoca Arda 6 aydır gelmek istediğini her fırsatta söylüyor bana. artık iş başkan ali dürüst ve ardaya bağlı derken yalan mı söyledi yani

Görkem ********************* değil mevzu. geri sayfalarda video da var tulunla ilgili. Mevzu ciddi yani oyun falan değil. Fatih hoca nasıl kabul etti acaba. Nasıl ikna oldu. Aklıma tek bir ihtimal geliyor. Arda. Hocanın arda için vazgeçmeyeceği oyuncu yok takımda o kadar çok istiyor.

ARkadas ben buna hastayim , biz hayatta porto/shaktar olamayiz olmicagizda . Bizim tarzimiz barca/chelsea/madrid/bayern .. sadece alici bir kulubuz ... Avrupaya futbolcu verip kendi dusmanini guclendirmek bizim stratejimiz olamaz . Champs sa champs oynuyoruz , paraysa para , vergi de dusuk daha ne ???? tek sorun medya dir baska da bilemem

Ulan ne güzel Fener haberi gelince sevinmistik simdi onuda tadi kursagimizda kaldi bu Burak olayi yüzünden. Giderse kendi ayagimizi vurmus oluruz. UMUT ve DROGBAYLA bir sezonu götüremeyiz. Herkes bir de kaptirmis kendini bir Muhammet sevdasina. Adam son 2 senede kac mac yapmis bir bakin. Sakatliklarla bogustu. Bazi kisiler yazmis buraya, Buraktan bile etkili olur diye. Kahkahalar attim okuyunca.

Gülmeye devam et bundan 3 sene önce Burağı alıcaz deseler ne düşünürdün?

Burak için

Alış : 5 milyon euro

Satış : 12 milyon euro

Trabzon'a Giden Pay : 3 milyon euro

Kar : 4 milyon euro.

Bugün Muhammed Demir'i almaya kalksan kapıyı 10'dan açarlar. Her türlü zarardayız.

Antep borç batağında hala 10 diyorsunuz...

2 tane yerli takas et kabul ederler

Burak giderse, sağ kanat,sol kanat gerekir bunları almayacaksan yönetim hiç bu işlerle uğraşma bu kanatlardan en azından birininde yerli olması gerekir Arda gelmeyeceğine göre içi boş bizi eksiltecek bir uğraş içinde olmamız saçma.

Fatih hoca Arda 6 aydır gelmek istediğini her fırsatta söylüyor bana. artık iş başkan ali dürüst ve ardaya bağlı derken yalan mı söyledi yani

Fatih hoca yakın zamanda Arda ile görüştüm gelmek istiyor demişti.

Arda açısından sorun yok.

Keşke kulüp bıraksaydı da derdimiz Arda'nın iknası olsaydı.

Arda sevdigi hocasina tabi oyle der ama is ciddiye geldimi hayir diyecek nazikce (bence)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt