Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burakin yerinde olsam menajerime yetki verir ve Fenerbahcenin kapisini calardim . :)

madem satmak istiyorlar FB verir 18mil Euro acimaz birde Turk zaten + yabanci kurali da goz onunde bulundurulursa tamamdir .

Yonetimimize de kapak olur !

fb nerden bulacak 18m'u :) basının gazına gelmeyin fb kimseyi alamaz. ama alsa güzel olurdu cristian selçuk şahin mi pas atacak burak 'a :happy:

Burakin yerinde olsam menajerime yetki verir ve Fenerbahcenin kapisini calardim . :)

madem satmak istiyorlar FB verir 18mil Euro acimaz birde Turk zaten + yabanci kurali da goz onunde bulundurulursa tamamdir .

Yonetimimize de kapak olur !

Güzel kardeşim.. Öyle her aklına geleni yazıya dökme istersen.. Senin mesajların hep bu şekilde yahu :)

fb nerden bulacak 18m'u :) basının gazına gelmeyin fb kimseyi alamaz. ama alsa güzel olurdu cristian selçuk şahin mi pas atacak burak 'a :happy:

BEn bize inat olsun diye diyorum , Verirler adamlarda para var zenginler koyar hic affetmez sen oyle acindiklarina bakma .. 13/15 mil euro adamlar emenikeye cikarip vuruyor masaya iki uc zenginle

nerede çer çöp var bizim başkan transfer eder şimdi. hiç umudum yok transfer için.başkan her sene geçen seneki gibi kek grup ve takımlar çıkacak zannediyor.olası ölüm grubunda bahanesi ne olacak merak ediyorum.

Lazio'nun bizdeki yabancı kuralından haberi yok herhalde 12m avro+2 tane çöp oyuncu teklif etmişler Burak için

Görkem senin beyin rölantide dönüyor galiba

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Lazio'nun önerdiği 2 isim Stankevicius (32 yaşında-stoper) ve Pereirinha (25 yaşında sağ bek).

Bu adamları bonservissiz ve 10.000 euro maç başı ile bile transfer etsek dalga geçerdim.Şimdi kalkmışlar Burak pazarlığının içine dahil etmişler.

Arkadaşım alın bu adamları Elazığ'a,Antalya'ya önerin siz.

renkdaş burağı yücelteyim diye drogbaya saldırmaktan vazgeç bence drogba bu takımdaki en karakterli ve en kaliteli oyunculardan biridir çoğu taraftarın gözünde. taraftar birini seviyorsa o adam haketmiştir bunu eminol

merak etme burakida elestirdigim oldu ve olacakda saha icinde yaptiklari ile. ben drogbanin saha disi karkaterinden veya harektlerine laf söylemedim. saha icindeki davranislarini elestirdim sadece. bunun burak ile ilgisi pek yok.

drogba bir king bizde oldugu icin hem guruluyum taraftar olarak hemde sevincliyim. iyikide bizde diyorum her gün vallahi ama dokunulmaz veya elestirilmez bir kanun onun icinde yokdur . hatasi varsa söylenmelidir.

Aslolan Galatasaray sonucda. kimse drogba dahil Galatasaray sevgimizden büyük olamaz. zararli davranislar varsa söylerim ben arkadas ki saha icinde zararli hareketleir oluyor az da olsa. örnek de verdim freekick konusunda.

bizim transferle uğraşan başka adamlarımız da vardır umarım. yoksa tuluna kaldıysa işimiz o daha gidip pizzasını yer üstüne soda şampanya derken sabah kalkar sallana sallana italyadan ayrılır. ciddi kısıtlı zamanımız kaldı

off gene zırvalıklar havada uçuşuyor oturdukları yerden sallamaya başlamışlar

Bülent Timurlenk ‏@timblnt 5m

Drogba: GSaray'a yaşın sadece sayılardan ibaret olduğunu ispat etmeye geldim Her şey kalitene tecrübene ve ne kadar güçlü olduğuna bakar.

Bülent Timurlenk ‏@timblnt 3m

Drogba: İnsanlara garip gelelebilir ama kendimi geçen sezondan çok daha güçlü hissediyorum. Üç sezon daha bu seviyede oynarım.

Bülent Timurlenk ‏@timblnt 1m

Drogba: GS ile sezon sonu kontratım bitiyor. Ben çok mutluyum onlar da çok mutlu. Sezon sonunda bakacağız. Önce bu sezonu iyi geçirelim.

Sabah Lamela diyoduk 30m avroya Totemham'a gitmiş.Piyasa çok yükseldi 15-20den aşağı kaliteli oyuncu bulmak zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt