Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:redface-13: biz fener gibi saklamıyoruz borçları...neyse o

aziz biraktigi an yeni gelen yonetimleri tüpcünün tinercilere biraktigi enkazdan daha beterini bulacaklar.düsün 10milyonluk adami alacak paralari yok ordan burdan is adamlarindan para dilenip aliyorlar hey gidi hey sikeciler batmis kimsenin haberi yok

Aciklamalar skandal yanliz. Baskana yakistiramadim. Kivirmaya calisiyorlar, demek ki saglam tepki aldi Baskan.

Ama konustukca daha da batiyorlar. Stankevicius, Pererinha kim lan? Adlarini bile yazamiyorum. Onlarla ilgilenmisiz :)

Iste Galatasaray Terim´e degil de Tulun´a kalsa, böyle oyuncularla doldurur takimi.

O yüzden Terim´in kiymetini bilin iste

Madem illa kanat alınacakdı yabancı sınırına rağmen neden bu kadar beklendi ozaman

Adamlar teklif etmiş, bizim teknik heyet olumsuz rapor vermiştir, ilgilenmemişizdir bence. O kadar da değil, olamaz, gülerler adama.

uydurma haber stoper kolesiyonu mu yapacagız :)

Evren Göz ‏@evrengoz 2 dk

Lazio'nun onerdigi isimler Stankevicius ve Pererinha'ydi ama Galatasaray kabul etmedi.

LAzio önermiş beyler başkana saydirmayin

Lazio önerdiyse problem yok o zaman Ntvspor'da başkanın ilgilendik diye açıklamasını okuyunca ne oluyoruz dedim..

Aciklamalar skandal yanliz. Baskana yakistiramadim. Kivirmaya calisiyorlar, demek ki saglam tepki aldi Baskan.

Ama konustukca daha da batiyorlar. Stankevicius, Pererinha kim lan? Adlarini bile yazamiyorum. Onlarla ilgilenmisiz :)

Iste Galatasaray Terim´e degil de Tulun´a kalsa, böyle oyuncularla doldurur takimi.

O yüzden Terim´in kiymetini bilin iste

lazio önermiş abi oyuncuları ,sakin..başkan kıvıracak bi adam değil.son dk çıkmış bu olay belliki

stankevitschisus mudur nedir 32 yasinda yabanci ve degeri 300.000 €

lazio bizi yimpas yozgatspor lan mi karistirdi acep

"2 kanat oyuncusu düsünüyoruz, o yüzden oraya gittik. Ilgilendigimiz adamlar Stankevicius ve Pererinha. Ama raporlar olumsuz geldi" :D

Biri stoper, biri sag bek :D

Ya Baskan.....ffffff......Neyse

Iyiki varsin Imparator Fatih Terim. Defol git Bülent Tulun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt